2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
چرا تایید نشد؟ چند تاش شد هفتصد.. وای.. من چکار کنم.. یا ابوالفضل 

عزیزم دونه ای ۷۰۰ و خورده ای هست......

ظاهرا قبل بتای + دیگه تایید نمیکنن مگه اینکه سابقه سقط داشته باشی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چرا تایید نشد؟ چند تاش شد هفتصد.. وای.. من چکار کنم.. یا ابوالفضل 

گفتند بايد باردار باشي و سقط مكرر داشته باشي از اين حرفا خلاصه نشد رفتم ١٣ ابان

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آناجان سلام

ماباز بعد یکسال التماس شوهر کردن...رفتیم دکتر.

دکتر مردان شوهرم رمعاینه کرد...وگفت واریکوسل داره.

باید بره سونو.اماهنوز نرفته و راضی کردنش پروژه دیگه ای یه.

میخوام راضی به زالو درمانی کنمش.زالو بندازه رو بیضه هاش شاید واریکوسلش از بین بره.

شما یا دوستان تجربه زالو درمانی برای واریکوسل بیضه مردان ر داشتین؟

راستش خودمم راضی به عمل نمیشم.

خواهشا راهنماییم کنین.

انگار باز غم عالم ریخت تودلم.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مونيكا جان مركز ژنتيك دكتر كريمي نژاد تو سعادت اباده

تو گوگل بزني مياد

دونه اي نيست

هر ٤ تا جنين ١ قيمته و خيلي گرونه

من پارسال ٢ سري  انجام دادم 

٢٢ جنين pgs كردم

قيمت الانو نميدونم

ولي زنگ بزني ميگن

كيميا جان براي تخمك اهدايي  يه خانومايي هستن كه واسطه هستن 

تو بيمارستان لاله ميشناسم

ولي پوست ميكنن واسه پول گرفتن

ولي بالاخره كارو راه ميندازن

آنا جان

یه سوال دیگه

باکمال عذر خواهی

آیا دو بیضه تویه خط وایمیسن یا یکی کمی بالاتر از اون یکی ؟

کیمیا جان تو مطب دکتر ی و س ف ن ژ ا د هم هستن دو سه تا خانوم که کار تخمک اهدایی و اینارو انجام میدن.اما به نظرم قبل اینکار خودت تمام تلاشت رو بکن که مشکلت برطرف شه که نخوای اهدایی بگیری.نه اینکه بد باشه،اما حداقل تو نمام سعیت رو کرده باشی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

من شبا بدجور تنگي نفس ميگيرم

سري قبل هم همينجور بودم

امروزم از صبح تخمدونام خيلي  تير ميكشه تا الان

اين امپولا از تو دارن منو ميپوسونن

داغ داغم

اين دكتر كه يه لحظه نيومد بالا سرم يه سوال داشتم

ازمايش خون براي جنين بلاست چند روز بعد انتقاله؟؟؟

من يكشنبه انتقال دادم كي برم ازمايش خون؟؟

ای بابا آخه سقط شد رفت از کجا مدرک بيارم... بعد رفتی سیزده آبان بهت دادن؟؟ هفتصد خیلی که... این چه سرمی هستش آخه؟ کاش حالا بگيره انشالله 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
آناجان سلام ماباز بعد یکسال التماس شوهر کردن...رفتیم دکتر. دکتر مردان شوهرم رمعاینه کرد...وگفت وار ...

عزیزم والا من خودم جرات همچین کار یا پیشنهادی رو نداشتم.......

حس میکنم ریسکیه.......

ببین ممکنه خیلیا باهاش حواب گرفته باشن اما خدای نکرده اگه دچار عفونت بشه و زالو درمانی شرایط رو بدتر بکنه چی؟

حاضری همچین ریسکیو قبول کنی؟

والا من در مورد خودم حاضر به ریسک نیستن چه برسه بخوام همسرمو قانع کنم......

به نظرم بیشتر در موردش تحقیق کن اگه حتی یه نفر باهاش دچار مشکل شده امتحانش نکنین!!!!!!!

من به عملم خیلی اعتقاد ندارم چون خیلیا جواب نگرفتن.......

به نظرم درمان با تغذیه و رعایت بحث خنکی و یه سری مسائل کافیه......

نهایتش حجامت اگه براش جواب میده......

بعدشم که یه راست میکرو و امتحان شانس طبیعی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان یه سوال دیگه باکمال عذر خواهی آیا دو بیضه تویه خط وایمیسن یا یکی کمی بالاتر از اون یکی ؟

والا دقیقشو نمیدونم ولی تا جایی که میدونم تو یه خط نیست.......

من شبا بدجور تنگي نفس ميگيرم سري قبل هم همينجور بودم امروزم از صبح تخمدونام خيلي  تير ...

عزیزم والا دکتر من برا بلاست هم دو هفته بعد زمان آز رو میزد.......

عزیزم یعنی الان یه هفتس انتقال دادی؟

پس فکر نکنم تنگی نفست به بحث خارج رحمی ربط داشته باشه......

احتمالا از داروهاست.......

پروژسترون یا استرادیول.......

کاش بتونی به تماسی با دکترت بگیری.......

ای بابا آخه سقط شد رفت از کجا مدرک بيارم... بعد رفتی سیزده آبان بهت دادن؟؟ هفتصد خیلی که... این چه س ...

عزیزم خوب برا اینکه سقط رو ثابت کنی مدارکت میتونه آز بتای +ت باشه، سونوهات باشه، آزمایش مربوط به بقایا باشه.......

خانما بهترین دکتر اورولوژی تو تهران کیه؟ 

والا من فقط ا م ی ر ج ن ت ی رو میشناسم که قبولشم دارم.......

باز دوستانی که تجربه بیشتری دارن میان کمکت میکنن......