2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047209 بازدید | 684581 پست
من 12 انتقالم و سه شنبه آزمایش دارم....التماس دعا

الهی با دست و شکم پر از آزمایشگاه برمیگردی و دل هممون رو شاد کنی.امیدوارم روزای خوشی در انتظارت باشه عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرسی عزیزم. خدا بیامرزه مادر شما و همه رفتگان رو. مادر من تازه 9 سال هم تو کما بودن.به خاطر  ا ...

ای خدا چقدر ناراحت کننده.خدا بیامرزتشون خدا صبرت بده خواهر.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی عزیزم انتقالت فرش بود یا فریز؟ سرم داشتی؟ اگه داشتی کی تزریق کردی؟

انتقالم فریز بود

هیسترو خراش و gcsfرحمی داشتم

سرم و پرد هم داشتم

اولین سونویی که برای بررسی ضخامت رحم داشتم بعد از شروع استرادیول دکتر خیلی عجله کرد گفت ضخامتت خوبه نمیشه بیشتر صبر کرد سه روز دیگه انتقال،حدودا۴۸ساعت قبل انتقال سرم داشتم یکشنبه ساعت۱۲ سرمارو زدم و gcsf رحمی داشتم،سه شنبه ۸ صبح انتقال داشتم

من بار اول انتقالم بعد از تریق هپارین، دستام از ارنج تا انگشتام دون دون زیر پوستی (بدون خارش)شد که دکتر گفت سیتریزین بخور

اینسری سلکسان داد که بازم دون دون شدم ولی ایندفعه مچ پاهام تا روی انگشتام که دکتر گفت کلا قطعش کن

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
مهناز جون خيلي ناراحت شدم قلبم ريخت گفتي منفيه ولي بدون من بعد ٦ بار منفي شدن هربار جدي تر ...

دارا جون عزیزم مطمئنم هرگز به اون روز نخواهی رسید که تسلیم بشی و دستاتو بگیری بالا.خدا خیلی بزرگه منم مثل شما یا شاید بیشتر از شما 12بار انتقال جنین ناموفق داشتم 5بار میکرو ناموفق ولی هرگز ناامید نمیشم خدا حتما حتما تلاشهامونو میبینه حتما یک روز ما هم مادر میشیم تسلیم شدن توی ذات ما نیست ما باید فقط بجنگیم

داراجان مرسی عزیزم،از هزینه هاش بهم میگی واسه هر جنینی جدا حساب میکنن؟ببخشید میپرسم شما بودی گفتی همون لحظه انتقال مدام واستون بسته جنین رو باز میکردن؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
سلام دوستای گلم من سه شنبه پانکچر شدم و پنجشنبه انتقال دادم حالا چندتا سوال داشتم اول اینکه ...

منم بدنم مخصوصا پاهام خیلی میخارید من پروژسترون میزدم خارش میگرفتم سعی کن تحمل کنی نهایتا خیلی خارید روش یه ذره ماست بمال 

من که تحمل کردم

یه چیزی بگم؟ روز اول پری آویشن بجوشونین و یه استکان بخورین. رحم رو گرم میکنه و درد پری نخواهید داشت ...

خدا بیامرزه مادر بزرگیتون رو 🙏قدیمیا خیلی کارشون  دقیقتر ودرستر بوده

سلام مهناز جوون خيلي ناراحت شدم انشالله دفعه بعد ماماني عزيز غصه نخور قوي باش خيلي سخته ولي ما ميتونيم ما انتخاب شده از طرف خداييم كه با اين ازمايشات خداوند ميخواد گناهان مونو پاك كنه و انشالله بهشتي بشيم ما فقط اين دنيا رو ميبينيم ولي بدون خدا دوست داره هر رنجي كه ميبري به بهشت خداوند نزديك تر ميشي فقط شاكر خداوند باش تا خداوند پاداشي كه براي صابران تو قران وعده داده انشالله هم اين دعا هم اون دنيا نصيبت كنه

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕
مهناز جون خيلي ناراحت شدم قلبم ريخت گفتي منفيه ولي بدون من بعد ٦ بار منفي شدن هربار جدي تر ...

سلام عزیزم امیدوارم هر چه زودتر ددامنت سبز بش ایا کسی را واس پیدا کردن تخمک اهدایی میشناسی منم باید تخمک اهدایی بگیرم

لي لا جان وقتي سرگذشت پدر و مادرتو خوندم واقعا گريه ام گرفت و از خودم خجالت كشيدم كه بابت بيماري پدر و مادرم بعضي اوقات گلايه ميكنم خداوند اجر صبرتو بهت بده انشالله مادرشدن شادي روح والدينت بشه عزيزم 💕💕💕💕

اناجوون ممنون كه هستي

من اگه كلم بروكلي تو انتقالم بخورم اشكال داره

فلفل دلمه اي چي؟؟ 

راستي طرز خوابيدن بعد انتقال تو خونه چطوري باشه بهتره؟؟

بعد انتقال بهتره دراز بكشم عقب ماشين يا جلو بشينم؟؟