2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست

سلام عزیزان دل

مهناز جون خیلی ناراحت شدم واست انشالله دفعه بعد حتما مامان میشی اونم به صورت طبیعی خدا معجزشو نشونت میده

آنا جون من دکتر طب اسلامی میرم هم واسه خودم هم شوهرم به نظرت خوبه؟فعلا دارم قرص تیرویید میخورم تا ۲ ماه آینده اگه نرمال شه سیکلو شروع میکنن گفتم در کنارش اینو برم

انا جون منظورت از آز ژنتیکی کدومه؟؟

جنینام از نظر ظاهر عالی بودن دکتر و جنین شناس هر دو سری راضی بودن بلاستم داشتم

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزان دل مهناز جون خیلی ناراحت شدم واست انشالله دفعه بعد حتما مامان میشی اونم به صورت طبیعی خ ...

کار خوبی میکنی عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون منظورت از آز ژنتیکی کدومه؟؟ جنینام از نظر ظاهر عالی بودن دکتر و جنین شناس هر دو سری راضی بو ...

عزیزم دقیق نمیدونم ولی اطلاعات بیشتری از کاریوتایپ میده.......

عزیزم ظاهرا جنینا نمیتونه نظر قطعی در مورد سلامت ژنتیکی و کرومزومی جنین بگه......

یکی از دوستانون همه جنیناش بلاست و گرید عالی بودن ولی بعد کاریوتایپ فهمیدن نقص کرومزومی شدیدی داشتن و عملا همه جنیناش مشکل داشتن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون منظورت از آز ژنتیکی کدومه؟؟ جنینام از نظر ظاهر عالی بودن دکتر و جنین شناس هر دو سری راضی بو ...

عزیزم منظورم این نیست قراره جنینات مشکل دار بشن اما اگه دوست داشته باشی میتونی بررسی بیشتری بکنی و لااقل اگه بدونی جنینات ممکنه مشکل دار باشن با بحث سعی و خطا راحتتر کنار میایی یاپی جی اس انجام میدی......

نمیدونم کسی توی این تاپیک pgs  کرده؟؟ کدوم مرکز بوده؟

عزیزم بله چند تا از دوستانون اخیرا تو این زمینه کار کردن......

دارا جون، افسون جون.....

البته اگه اشتباه نکنم.......

مهناز جون عزیزم واقعا متاسفم واست.. گلم انشالله سری بعد، یکم زمان بده. ورزش کن. ازش فاصله بگیر دوباره دو سه ماه دیگ بگو یا علی پاشو... محکم تر میشی ومن هر وقت شکست خوردم اولش ناامید شدم ولی بعدش محکم تر بلند شدم عزیزم مطمین باش مادر میشی يه روزی.. انشالله. 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
ممنون انا جون اطلاع داری افسون با کدوم دکتر و کدوم مرکز بودن؟؟

عزیزم اگه اشتباه نکنم فکر کنمکار پی جی اسش با مرکز دکتر کریمی نژاد بود اما دقیق یادم نیست......

بازم داره مجدد میره تو سیکل پی جی اس......

چون سری قبل جنیناش همه مشکل داشتن.....

البته اگه اطلاعات دوستانو قاطی نکرده باشم......

ممنون انا جون اطلاع داری افسون با کدوم دکتر و کدوم مرکز بودن؟؟

راستی عزیزم انتقالت فرش بود یا فریز؟

سرم داشتی؟

اگه داشتی کی تزریق کردی؟

جواب آزمايشم منفي بود... ممنونم از دعاهاتون دوستان

عزیز دلمممم خیلی نارحت شدم   ، ان شاءالله دو سه ماه دیگه که رفتیم هم تو مامان میشی هم من، هم بقیه دوستامون که منتظرن... خدا کمکمون میکنه..     

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
جواب آزمايشم منفي بود... ممنونم از دعاهاتون دوستان

ایوای چرا ؟😔

از موقعی که گفتی میخوام برم آزمایش استرس گرفتم قلبم خیلی تند تند میزد 

خیلی ناراحت شدم عزیزم امیدوارم سریع به آمادگی روحی و جسمی برا انتقال بعدی برسی 

آرزو میکنم بهترین تقدیرهارو برات عزیزم 🙏🙏

بچه ها ببخشيد ك سوال ميكنم من همسرم سري پيش ك همسرم ازمايش داد همه چي نرمتل بود جز مورفولوژي ك ٧ بود ولي چند روز پيش دوباره ازمايش داد از دوستم ك تو ازمايشگاه كار ميكنه جوابشو پرسيدم گفت مورفولوژي شده ١٥ ولي حركتش كمه مگه ميش

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤