2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
والا ستایش جون دکتر ایمونولوژ من میگفت سرم کارش سرکوب نیست تنظیم و رگلاژ ایمنی هست..... حتی یادمه ی ...

چه خوب،مرسی انا جون خیالم راحت شد،عصری میرم سرمارو تزریق کنم

راستی انا جون چند روزه درد شدید پری دارم،شدیدا،امروز صبح ک کل لگنم بد جور درد داشتو تیر میکشید،علتش چی میتونه باشه

یه سوال دیگه هم دارم ممنون میشم جواب بدی ببخش انقد سوال میپرسم، تا چند ماهگی باید امپول پروژسترون و سلکسان بزنیم؟

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
چه خوب،مرسی انا جون خیالم راحت شد،عصری میرم سرمارو تزریق کنم راستی انا جون چند روزه درد شدید پری دا ...

عزیزم زمان پریودته یا نه؟

ببین من حدسم اینه دو قلو یا بیشتر منتظرته احتمالا دردت واسه انقباضات رحمیته......

یه چیز دیگه دردی که با استراحت بهتر میشه اصلا چیز مهمی نیست اگه ادامه دار باشه و بدون وقفه جا داره به دکترت بگی شاید دارو بده اما در کل نگران نباش این جور دردا تو بارداری طبیعین......

من یادمه بعضا از درد نمیتونستم قدم از قدم بردارم.......

حس میکردم استخونهای منطقه شرمگاهی دارن خرد میشن.....

من یادمه برا دردام دکترم بهم منیزیم و ایزوپرین تجویز کرد.......

اگه دیدی ادامه دارن به دکترت بده طبق شرایطت دارو شاید تجویز کنه......

راجب پروژسترون معمولا تا ۱۲ هفته یا کمی کمتر یا بیشتر داری بعدشم لازم باشه پرولوتون حایگزین میشه......

پرولوتون من ۲۵۰ بود و هفتگی بود.......

سلکسانمتا دو سه روز قبل زایمان داشتم فقط تو دوره خونریزی موقتا قطع شده بود.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من سونوگرافی صدری رفتم....... دیگه نیلو هم قبولش داشت و دکترمم قبولش داشت...... اتفاقا من چو ...

من نمی دونم چه کنم؟ امروز زنگ زدم نیلو. گفت یا خودتون برین یا ما هماهنگ می کنیم. نسل امیدم بعضی ها می گن خوبه. صدری کجاست؟ 

چطور می شه وقت گرفت ازش؟چرا دکتر ی جارو خودش معرفی نمی کنه مطمین باشه. اینجوری همش دلنگرونی دارم

جواب آزمايشم منفي بود... ممنونم از دعاهاتون دوستان

مهناز جان من انلاین شدم نتیجه ازت رو ببینم ،واقعا متاسفم عزیزم...همه مون درکت میکنیم....انشالله خدا بهترینها رو به زودی بهت بده

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
من نمی دونم چه کنم؟ امروز زنگ زدم نیلو. گفت یا خودتون برین یا ما هماهنگ می کنیم. نسل امیدم بعضی ها م ...

عزیزم صدری واقعا عالیه ببین در موردش سرچ کنی میبینی......

با خیلی از بیمه هام طرف قرارداده......

ببین سمت شرقه.......

وقت گرفتنش تلفنی نیست.......

ببین وقت گرفتنش یه جورایی حضوریه.......

ببین روال وقت رو یه جورایی خود بیمارا منیج میکنن......

اولین کسی که میره تو برگه ای اسمشو مینویسه و بعدیام میان تو لیست اسمشونو مینویسن.......

اما فقط اسم نوشتن نیست خوب.......

حدودای ۷-۷/۵ در مرکز باز میشه و مسول دفترچه بیمارارو تحویل میگیره و تو نوبت میذاره اما خوب بیمارا طبق لیست میان دفترچه هاشونو تحویل میدن یعنی اگه دفترچه رو همون موقع تحویل ندی یه جورایی دیگه از لیست حذف میشی.......

ما اینکارو میکردیم اول وقت میرفتیم و من تو ماشین دراز میکشیدم بعد همسرم میرفت اسم مینوشت.......

حدودای ۶ ما معمولا نفر اول بودیم........

بعد نزدیک زمان باز شدن همسرم میرفت و دفترچه رو تحویل میداد و عملا من نفر اول سونو میشدم و کارم زود تموم میشد.......

شاید به نظر بیاد یکی دو ساعتی معطلی داشت اما من کار خاصی نمیکردم فقط تو ماشین دراز میکشیدم.......

اگه خونت نزدیک باشه که همسرت میره تو لیست اسمتو مینویسه و به وقتش نزدیک باز شدن مرکز میرین و نهایت نیم ساعت معطلی داره......

ببین اون زمان یادمه دکتر شرق رو توصیه میکرد احتمالا دید اکثرا جاهای دیگه میرن دیگه توصیه نمیکنه........

من که همه سونوهامو اونجا رفتم و از کارش و دقتشم خیلی راضی بودم........

ببین آدرسشو تو نت سرچ کن ولی حدودا بخوام بگم از سمت فلکه دوم که بیایی پایین اولای فرجامه سمت راست خیابونه پلاک ۲۵ هست.......

سونوگرافی دکتر حسین صدری.......

فقط اونجا فکر کنم دو تا دکتره رفتی تاکید کن که میخوایی با صدری سونو بشی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
این سونوی ان تی واسه بچه ضرر داره؟ می شه تو دوتا مرکز مختلف انجام بدیم؟

سوگل جان چرا انقدر به خودت سخت میگیری مامان خانم گل؟؟؟؟بارداری همین جوریش کلی سخته بارداری ماها هم که نورعلی نوره از بس سخته ....دیگه انقدر با وسواس، سختیش رو بیشتر نکن...یه جای خوب برو و بهش اعتماد کن....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

انا جانم پردنیزولون رو دو تا با هم باید بخوریم یا با فاصله؟....چون تو بروشورش نوشته 5تا 60میلی گرم یکجا یا در چند مرحله قابل مصرفه...

این سونوی ان تی واسه بچه ضرر داره؟ می شه تو دوتا مرکز مختلف انجام بدیم؟

عزیزم نه سعی کن یه جا انجام بدی.......

ببین برا همینه من تاکید دارم دکتر صدری خیلی فرزه چون وقت زیادی بچه رو تحت اشعه قرار نمیده.......

چه لزومی داره تکرار کنی.........

ستایش جون شما دکترت کی بود؟

بار اخر که مثبت شدی روششو عوض کرد؟؟

آنا جون به pgs اعتقاد ندارم، با هزینش میتونم چندین بار انتقال بدم و شانسمو امتحان کنم در ضمن نمیدونم چقدر کارشون مطمئنه و به جنین اسیب نمیزنن

شما میدونی کدوم بیمارستان pgs میکنه؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

الان دوباره زنگ زدم نیلو می گم بگو حداقل کجا قراره بفرستی می گه همون روز اومدین می گیم الان معلوم نیست با چند تا مرکز کار می کنیم و... یعنی صدری همون روز باید برم؟ وقت قبلی نمی خواد؟

انا جون من الان ۱۱ هفته و ۴ روزم دکتر واسه ۱۲ آذر نوشت. نیلو واسه ۱۴ ام وقت داد. 

خوب من فکر می کردم دکتر می گه کجا برم؟ همش از اینکه من کاهلی کنم و اتفاقی بیفته نگرانم

نسل امید چطوره؟

انا جانم پردنیزولون رو دو تا با هم باید بخوریم یا با فاصله؟....چون تو بروشورش نوشته 5تا 60میلی گرم ی ...

عزیزم من یادمه اگه اشتباه نکنم جدا میخوردم آخه من به خاطر مشکل رفلاکسم پنتاپرازول و یه قرص دیگه هم دکتر متخصص حلق و گوش و بینیم تجویز کرده بود چون عملا ۴ تا قرص بودن صبح با یه پرد یکیو میخوردم شبم با یه پرد دیگه قرص دیگه مو......

اما یادمه وقتی یکی از قرصام تموم شد دیگه دو تارو با هم با پنتاپرازولم میخوردم......

ستایش جون شما دکترت کی بود؟ بار اخر که مثبت شدی روششو عوض کرد؟؟ آنا جون به pgs اعتقاد ندارم، با هز ...

عزیزم میدونم هر جایی نمیشه انجامش داد اما لااقل میتونی یه تخمینی بزنی ببینی چند درصد جنینات میتونن سالم باشن.......

اگه مشکل حاد باشه معمولا جنین سالم تشکیل نمیشه.....

اما خوب به قول خودت با تکرارم میشه نتیجه گرفت......

فکر کنم کاریوتایپتون مشکلی نداشت.......

آز ژنتیکی چی انجام دادین؟

میخوام ببینم به سلامت تخمک و اسپرم قبل لقاح تا حدی مطمئنی؟