2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047266 بازدید | 684585 پست

البته از ازمايش قبلش ٨ -٩ ماهي ميگذره

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
البته از ازمايش قبلش ٨ -٩ ماهي ميگذره

بستگی داره چه ازمایشگاهی آز داده باشید چون مراکز ناباروری دقیق هستن ولی ازمایشگاهای معمولی همه ایتم ها رو بالاتر نشون میدن....

و خب8-9 ماه فاصله داده و ممکنه تغذیه یا شرایط محیطی روش تاثیر گذاشته باشه و ایتم ها تغییر کرده باشن...

ولی اگر میکرو قراره بشی اصلا نگران نباش مورفو 7 درصد هم عالیه...تحرک هم که اصلا اهمیتی نداره برای میکرو...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارحمتشون كنه چقدر جوون بودن مادر من ٦٨سالگي فوت شد خيلي سختم بود ميكفتم هنوز زوده جاداشت 😢

مرسی عزیزم. خدا بیامرزه مادر شما و همه رفتگان رو.

مادر من تازه 9 سال هم تو کما بودن.به خاطر  ازدست دادن پدرم،مادرم ایست قلبی کرد و بعدم 9سال کما و نهایتا از دنیا رفتن. لیلی و مجنونی بودن برا خودشون.لحظه لحظه زندگیم جای خالیشون مخصوصا جای خالی مادرم رو از ته دل حس میکنم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بستگی داره چه ازمایشگاهی آز داده باشید چون مراکز ناباروری دقیق هستن ولی ازمایشگاهای معمولی همه ایتم ...

نه سري قبلم همين ازمايشگاه ازمايش داد ك مورفو لوژي ٧ الان ١٥ ولي تحرك كم شده من اصلا متوجه نشدم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

بچه ها من یه تغییر خیلی خوب و جالب تو پریودی این بار دارم...همیشه از وقتی به یاد دارم قبل پری دو روز لک تیره داشتم و بعد پری میشدم اونم لخته و غلیظ سیاه یا تیره....

ولی این بار کاملا رقیق و سرخ هست....یکباره هم پری شدم....یعنی نوار نداشتم مهلت نمیداد برم داروخونه نوار بگیرم....نمیدونم بخاطر مراعاتام برای رفع سردی هست یا اثر ال دی و داروهای دیگه ست....بهر حال به فال نیک میگیرمش و خوشحالم بابتش.....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
نه سري قبلم همين ازمايشگاه ازمايش داد ك مورفو لوژي ٧ الان ١٥ ولي تحرك كم شده من اصلا متوجه نشدم

خب خیلیم خوبه...مورفو برای میکرو خیلی مهمتره...خداروشکر که خوبه....برای تحرک هم میتونی به همسرت بگی شبها یخ بذاره روی ب ی ض ه هاش...خیلی موثره ....اینو هم ارولوژ به ما گفت هم طب سنتی....کلا خنک نگه داشتن خیلی خوبه برا اسپرم

خب خیلیم خوبه...مورفو برای میکرو خیلی مهمتره...خداروشکر که خوبه....برای تحرک هم میتونی به همسرت بگی ...

مرسي عزيزم ممنون كه راهنماييم كردي  

بچه ها ببخشيد ك سوال ميكنم من همسرم سري پيش ك همسرم ازمايش داد همه چي نرمتل بود جز مورفولوژي ك ٧ بود ...

عزیزم کدوم آزمایشگاه انجام داده هر دو آزشو؟

مرکز ناباروری بوده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

الان بچه ها منو نکشیدا ولی ایشالله مثبت شدید این مراحل رو شماها هم طی می کنید.

نیلو می گه می فرستیم عصر آسمان اصلا همچین مرکزی تو نت نیست یا معروف نیست. زنگ زدم مطب از بنده خدا منشی پرسیدم.‌

اناجون خانم منشی ی مقداری با ما آشناست بنده خدا خودش هم گفت نیلو نرو مریض ها راضی نیستن. گفت شاکری خوبه. من صدری رو پرسیدم گفت اونم‌خوبه هم مریض ها راضی اند هم دکتر جفتشون رو قبول داره. نسل امیدم گفت خوبه منتها ازمایش خون نیلو بهتره. یا شاکری برم یا صدری فکر کنم .

ممنون از حافظه خوبت انا جون.من پنج بار پانکچر کردم کاریوتیپ هر دو مون سالم یه پسر چهارده ساله طبیعی بدنیا اوردم اونم سالم.الان همه جنینام بلاست عالی گرید ا .حتی یه بارم حامله شدم قلب نداشت عرفان سعادت اباد دکتر قادریان و دکتر رکسانا کریمی نژاد میدان صنعت پی جی اس می کنن.الان دکترم طاهری پناه است بیمارستان لاله.قبلا رشت می رفتم

بچه ها من یه تغییر خیلی خوب و جالب تو پریودی این بار دارم...همیشه از وقتی به یاد دارم قبل پری دو روز ...

چه جالب منم دقیق شرایطم مثل شماست قبلنا (ببخشید🙈)خیلی غلیظ وتیره وحتی لخته بود خیلی درد می کشیدم وسریع هم پاک میشدم سه روزه ولی بعد میکرو هم روان شده وبقول شما قرمز ودردم هم متوسط ومعمولیه 

البته من ال دی نمیخورم فقط حس کردم طبعم سرده این ماه رو گرمی خوردم سردی کم خوردم مثلا چایی خیلی  کم میخورم صبحانه معجون (عسل گردو کنجد وتخم سیاه)میخورم لبنیات کم میخورم مخصوصا ماست وبقیه گرمیجات میخورم ...

فک میکنم بخاطر رژیم غذایی هستش

مهناز جون خيلي ناراحت شدم

قلبم ريخت گفتي منفيه

ولي بدون من بعد ٦ بار منفي شدن هربار جدي تر از قبل رفتم جلو

راستش يه جورايي عصباني از دنيا ميشدم و ميگفتم خواب ديدي خيره!!!! 

جز باري كه فهميدم كل ١٢ تا جنينام مشكل داره و همينجوري تو بيمارستان ميدوييدم و گريه ميكردم

ديگه هيچ بار يه قطره اشكم نريختم

فقط ميگفتم  خووووووب اينبار چيو امتحان كنم؟!

روحيتو حفظ كن و بگو من باييييييييد مادر شم وميشمممممم

انتقال اينبار هم چون خود دكتر رسما گفت اميدي نيست منم دلي نبستم

راستش از ديروز افتادم دنبال تخمك اهدايي

ميدونم اگر مثبت شم كه خدا دنيامو عوض كرده

ميشم خوشبخت ترين خوشبختا

اگرم منفي پس هنوز ١ سال ديگه هم تلاش ميكنم بعد ميگم دنيا من تسليم

دستام بالا

ديگه نميخوام

همين شوهرم كه عاشقشم بسمه

مرسی عزیزم. خدا بیامرزه مادر شما و همه رفتگان رو. مادر من تازه 9 سال هم تو کما بودن.به خاطر  ا ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم واسه مامان بابات.......

ایشالله بهشت مکانشون باشه.......

ایشالله از اون بالا تو جشن مادر شدنت شرکت میکنن!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com