2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047259 بازدید | 684583 پست

بچه ها ی خانمی میاد آمپول پروژسترون منو میزنه خیلی هم خوب میزد ولی پریروز وقتی سوزن فرو کرد تا تزریقش من سوختم الانم ی کم کبود شده و سفت شده کمپرس گرم هم میکنم حالا چیکار کنم نکنه عفونت کنه و کارم ب جاهای باریک بشه😢

سلام بچه ها جون... داريم ميريم آزمايشگاه... از تك تكتون التماس دعا دارم

عزیزم منتظر خبرای خوبتیممممممممم......

دست خدا رو شونه هات باشه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ی خانمی میاد آمپول پروژسترون منو میزنه خیلی هم خوب میزد ولی پریروز وقتی سوزن فرو کرد تا تزریق ...

نگران نباش اون سمت یکی زو روز نزن بهتر میشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ثمین جون هنوز انتقال ندادی که...... تو اقدام طبیعی هستی درسته؟ ببخش حضور ذهن ندارم الان تو چه مرحل ...

نه عزیزم انتقال ندادم من همونم که 5بار میکرو ناموفق و 13بار انتقال جنین فریز ناموفق داشتم بعد از اینهمه میکروی ناموفق تازه متوجه شدن مشکل ایمنی دارم آزمایش انعقادیم مشکلی نداشت دکترم گفت باید 2ماه قبل انتقال جنین مجدد پردنیزولون بخوری 4هفته روزی 2تا بعد 1هفته روزی 1عدد 1هفته نصف بعدشم انتقال.از روزی که پردنیزولون رو شروع کردم 18روز خوردم و پریود شدم که نباید میشدم رفتم دکتر تا ببینم انتقالم به چه صورتیه گفت با 18روز مصرف نمیشه انتقال داد ادامه بده منم ادامه دادم دقیقا 10 آذر4هفته ی اولم تموم میشه که باید روزی 2تا میخوردم از دیشب که روز 13 سیکلم بود حالت تهوع شدید پیدا کردم طوری که گلاب به روت بالا میارم و یکسره دستشویی هستم انقدر تهوعم زیاده و دلدرد پریودی دارم میترسم باز پریود شم .یعنی این تهوع از عوارض پردنیزولون هستش؟دیگه رسما در حال مرگم.سرمای شدید هم خورده بودم ولی الان کاملا خوب شدم پس تهوع از سرماخوردگیمم نمیتونه باشه درسته>؟دیگه موندم چیکار کنم.میترسم اینقدر ضجر میکشم باز بی نتیجه باشه احتمالا تا اواخر آذر یا اوایل دی ماه انتقال بدم جنینم رو .فقط 2تا جنین فریز برام باقی مونده خدا به دادم برسه فقط چون واقعا خسته شدم 10سال و نیمه منتظرم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
جواب آزمايشم منفي بود... ممنونم از دعاهاتون دوستان

چقدر بد.عیب نداره خواهری غصه نخور خدا بزرگه حتما بهترینا رو برات در نظر گرفته صبور باش میدونم خیلی سخته خودم این روزا رو کشیدم و دارم میکشم ولی چاره ای جز صبر و توکل بر خدا نداریم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم انشالله ک خوش خبر باشی....خدایا امضای مادرشدن مهناز امروز بنداز پای برگه آزمایشش   & ...

عزیزم شما ازمایش ندادی؟روز چند انتقالی؟

مهناز جونم عزیزم حالتو میفهمم. یه دو سه روزی هم تو همین حال میمونی.ایشاالله به زودی مامان میشیم. دفع ...

انشالله

اناجون سلام خوبی؟

انا جون و بقیه مریض های دکتر طرازی برای سونوی غربالگری کجا رفتین؟

خانم دکتر به من گفت ازمایش خون رو برم نیلو. گفت سونو خودشون ندارن معرفی می کنن ی جایی اطراف

می خوام بدونم شما دقیق بودی ماشالله . کجا رفتی ؟ یعنی واگذار کردی به خودشون؟

عزیزم خیلی ناراحت شدم اما بدون به زودی شیرینی مادر شدنت این تلخیو محو میکنه......

نه عزیزم انتقال ندادم من همونم که 5بار میکرو ناموفق و 13بار انتقال جنین فریز ناموفق داشتم بعد از این ...

عزیزم اینارو میدونم.....

فقط یه لحظه به شک افتادم که انتقال دادی یا نه وگرنه مراحل درمانیتو میدونم و مطمئنم به زودی قراره خبر خوشگله رو بدی......

عزیزم یه چیزی........

معدت مشکل داره؟

من چون معدم مشکل داشت و رفلاکس داشتم و همیشه خلط پشت حلق داشتم.......

چند بارم به خاطرش ذاتالریه کرده بردم برا همین قبل شروع سیکل و شروع پردنیزولونام پیش متخصص حلق و گوش و بینیم رفتم و گفت لازمه کنار پردنیزولون پنتاپرازول بخورم........

برا همین گفتم بهت بگم شاید لازمه تو هم کنارش یه دارویی بگیری......

به نظرم با دکترت مطرح کن یا با یه متخصص گوارش یه ویزیتی شو.......

اناجون سلام خوبی؟ انا جون و بقیه مریض های دکتر طرازی برای سونوی غربالگری کجا رفتین؟ خانم دکتر به م ...

عزیزم من سونوگرافی صدری رفتم.......

دیگه نیلو هم قبولش داشت و دکترمم قبولش داشت......

اتفاقا من چون قبلا تحقیق کرده بودم و به نیلو هم زنگ زدم گفتن با نتیجه سونو بیا و گفتن خودتون هر جایی میتونین برو منم اونجا رفتم.......

من دکتر صدریو برا سونو خیلی قبول دارم چون هم فرزه هم دقیق.......

یعنی برا یه سونو نیم ساعت طول نمیده و با وجود زمان کمه دونه دونه همه چیو بررسی میکنه.......

فقط برا وقت گرفتن اگه خواستی بری اونجا بگو روالشو بگم......

خیلی ناراحت شدم مهناز جون،من خودم ۴بار این تجربه تلخو داشتم و درکت میکنم،ولی مطمئن باش اگه امیدوار باشی و ب خدا توکل کنی ب زودی صاحب نی نی میشی

اللهم صلی علی محمد وآل محمد