2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
اووكادو خوبه بچه ها بعد انتقال؟؟

والا اگه آووکادو خوری و بدنت بهش عادت داره چرا که نه اما صرفا برا انتقال اصلا توصیه نمیکنم......

چون نمیدونی بدنت چه رفلکسی نشون میده که......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من برای بار دوم منفی شدم همه کاری هم کرده بودم دیگه خسته شدممممممممممم  کسی پیش پاک روش رفته؟چ ...

عزیزم دکتر عوض کردن چاره کار نیست که.....

خیلی ناراحت شدم واست عزیزم.....

شاید الان بد نباشه پی جی اس رو یه امتحانی بکنی ببینی اصلا جنینات سالمن یا نه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون من هنوزتقریبا لکه بینی دارم، قطع و وصل میشه   نظرت چیه عزیزم؟ کسی بوده اینطوری   ...

عزیزم خوب تغییرات هورمونی خودش میتونه عامل باشه.....

حالا بعد یکی دو سیکل باید رفع بشه اگه به خاطر تغییرات هورمونیه.......

نشد باید بررسی کنی......

سلام آنا جون و همچنین دوستان عزیز دیگه.من فردا روز 13 قاعدگیم مثل دفعه پیش حس پریودی دارم نکنه باز پ ...

ثمین جون هنوز انتقال ندادی که......

تو اقدام طبیعی هستی درسته؟

ببخش حضور ذهن ندارم الان تو چه مرحله ای هستی......

چون نوشتی روز ۱۳ سیکلتی.....

روز ۱۳ سیکل قاعدتا علایمت میتونه مال تخمکگذاریت باشه.......

سلام ليلا جونم من امروز مهمون داشنم اصلا نتونستم ي سر بزنم ممنون از جوابت Tsh همون تيروييده ديگه ؟ د ...

بله تی اس هاش مال تیروئیدته.....

انای مهربون نسبتشون یعنی چی؟ برام مینویسی

ببین اگه اشتباه نکنم یا cd4/cd8 بود یا برعکسش.......

ببین الان حضور ذهن ندارم ببین یکی سلولهای کشنده هست اگه اشتباه نکنم یکی برعکسش بود یا یه چیزی تو این مایه ها......

برا همین نسبتش مهم بود که ببینن اونی که باید بالا باشه بالاتره یا نه.....

دقیشو پیدا کنم واست میفرستم......

تو کانال همیه نگاه کن شاید گذاشته باشم الان خودمم یه نگاه میکنم.....

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI:

سی دی مارکرای ۴ و ۸:

لنفوسیتها گروهی از گلبولهای سفید خون میباشند که نقش مهمی را در اجرای پاسخ های ایمنی اختصاصی بدن بر ضد عوامل بیگانه به عهده دارند.

این سلولها به ۲ گروه تقسیم میشوند:

- لنفوسیتهای ‌B

- لنفوسیتهای T

لنفوسیت های T نیز بر اساس مارکر سطحی شان به 2 گروه عمده تقسیم میشن:

- لنفوسیت های T با مارکر CD4

- لنفوسیت های T با مارکر CD8

لنفوسیت ها با مارکر CD4 را عموما با عنوان سلولهای T کمک کننده یا Thelper  و سلولهای T با مارکر CD8 را با عنوان لنفوسیتهای T کشده میشناسند که  این 2 گروه نقش مهمی را در دفاع بدن علیه بسیاری از  عوامل عفونی مانند باکتریها، قارچ و حتی عوامل غیر عفونی را دارند.

سلولهای T helper عمدتا با فعال کردن لنفوسیت های B و یا ماکروفاژها سبب از بین بردن عوامل عفونی شده و سلولهای CD8 مستقیما سلولهای سرطانی یا سلولهای آلوده به عوامل عفونی و داخل سلولی را از بین میبرد و باعث مرگ این سلولها میشود.

سلولهای TCD4 مهمترین گروه سلولی تحت تاثیر توسط ویروس ایدز میباشد. این ویروس با اتصال به مارکرهای سطح سلول وارد این گروه از لنفوسیتها شده و در این سلولها شروع به همانندسازی مینماید و در نتیجه باعث از بین رفتن این سلولها و کاهش تعداد آنها میشوند.

هدف اصلی در درمان بیماران HIV کند کردن روند کاهش سلولهای CD4 و ثابت نگه داشتن آنها در یک وضعیت به منظور جلوگیری از ابتلا فرد به بیماری ها و عفونت های مختلف میباشد.

بنابراین لازم است که همزمان با درمان در این افراد تعداد سلولهای TCD4 اندازه گیری شود. از آنجا که لنفوسیتهای TCD4 اولین گروه سلولهایی هستند که تحت تاثیر ویروس قرار گرفته و تعداد آنها سریعا کاهش میابد اندازه گیری آنها اندیکاتور مهمی برای ارزیابی میزان تاثیر درمانها و پیشرفت بیماری به سوی فاز نهایی ایدز میباشد ولی اندازه گیری این سلولها معمولا همراه با اندازه گیری پارامترهای دیگری چون سلولهای TCD8 و اندازه گیری تعداد کل لنفوسیتها و همچنین همراه با بررسی میزان بار ویروس در خون Viral load ارزشمند میباشد.

@microinjection

باران بهاری جون همونطور که دیدی ۴ کمک کننده هست ۸ کشنده قاعدتا باید ۴ به ۸ بچربه و بیشتر باشه پس نسبت ۴ به ۸ اگه اشتباه نکنم باید بالاتر از یک باشه!!!!!!!

سلام بچه ها جون... داريم ميريم آزمايشگاه... از تك تكتون التماس دعا دارم

سلام عزیزم انشالله ک خوش خبر باشی....خدایا امضای مادرشدن مهناز امروز بنداز پای برگه آزمایشش   ....اللهم صل علی محمد و آل محمد