2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047592 بازدید | 684616 پست
امروز ١٢ تا جنين فريزمو باز كردن از بين همشون ٢ تا گريد cبه زور انتقال دادن دكترم از من ناراحت تر ب ...

عزیزم جنینی که از فریز درمیاد قویه، امیدتو از دست نده، فعلا انتقال دادی، هممینا برات مییگیرن، الان غصه بخوری چی میشه، امیدت به خدا باشه سخته خیلی هم سخته ولی جنینی که از فریز درمیاد جای امیدواری داره، ایشالله خوش خبری.

الان تو نت خوندم نوشت بود کسایی ک لئله هاشون بخاطر چسپندگی کات شد درد مزمن لگنی همیشه دارن. درد من د ...

مال منم همینه، جوری درد میگیره رو اون سمت نمیتونم بخوابم، ولی ماساژ بده، پیاده روی کن ، به مرور خوب میشه، ایشالله مامانی، 🌹🌹🌹❤❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم درست میگی من دوبار لاپارسکوپی کردم چسپندگی شدید داشتم لوله هام کات کردن من همین ماه انتقال دار ...

به نظرم بگو چک کنن حتی اگه لازم بود انتقالتو به تعویق بندازن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به نظرم بگو چک کننحتی اگه لازم بود انتقالتو به تعویق بندازن.....

باشه چشم حتما فردا میرم

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
خیلی نگرانم اندمتریوز جلو لانه گزینی میگره؟ خیلی ناراحتم خدایا چکار کنم الان 

عزیزم بستگی داره......

بعضیا با آندومتریوز باردارم میشن بعضیا نمیشن......

تو پیگیر باش لازم بدونه دکترت عقب میندازدش......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راه درمان اندو چیه چطور ازبین میره

عزیزم به کانالمون سر بزن یه سری رژیم غذایی هم داره اونارم رعایت کنی بد نیست.....

[QUOTE=48389166]عزیزم به کانالمون سر بزن یه سری رژیم غذایی هم داره اونارم رعایت کنی کانالت میشه بزاری 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
خانومازلطفازجوابدمنو بديدو خواهش ميكنم اميد واهي بهم نديد فقط و فقط واقعيتو بگيد جنين گريد c ه ...

عزیزم منچندین بار جوابتو دادم.....

بله حسرت جون با جنین گرید سی مامان شد قکر کنم دیگه زایمانم کرده......

الان تو نت خوندم نوشت بود کسایی ک لئله هاشون بخاطر چسپندگی کات شد درد مزمن لگنی همیشه دارن. درد من د ...

پس خیالت راحت شداحتمال درد تو هم به این دلیله و جای نگرانی نیست......

امروز ١٢ تا جنين فريزمو باز كردن از بين همشون ٢ تا گريد cبه زور انتقال دادن دكترم از من ناراحت تر ب ...

عزیزم ایشالله همینا واست موندگار میشن......

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI:

این کانال تجربیات دوستانی از رنگ خودتان هست، کسانی که دردتان را با تمام وجود درک میکنند، لطفا برای پیوستن دوستانتان به کانال از لینک زیر استفاده کنید، تا در کنار همدیگه راحتتر بتونیم مشکلمون رو حل کنیم:

telegram.me/microinjection

@microinjection

سلام ب دوستان گل گلی....من خیلی ترشح دارم جوری ک در روز دو سه بار لباس زیرم عوض میکنم ی کمی هم سینه هام سنگین و سفت شده و درد میکنه ...میتونه ب خاطر آمپول پرژسترون و hcgباشه؟؟یا ک دلمو خوش کنم داره ی اتفاقای خوبی میفته؟؟😊