2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست
آناجان هروقت دلم برای شما وخانم های گروه تنگ میشه میایم یه عرض سلامی میکنم.ان شاالله دامن همه بچه ه ...

آمین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم کاش یه ویزیتی بشی........ ایشالله چیزی نیست اما بررسی کنی بد نیست خیالت راحت میشه......

خیلی دکتر رفتم  بهشون گفتم میگن ربطی  به رحمتت نداره اما خودم میدونم داره رفتم دوباره به دکتر میگم

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معتضدی انجام دادید ببخشی که میپرسم میخوام مطمئن باشم جای خوبی برم؟من فعلا شروع نکردم اول پرولاکتینم ...

انتظار جون، دکتر برای من آزمایش تیرویید نوشت ، بهش گفتم چرا؟ من که مشکلی ندارم، گفت یکماه قبل از شروع سیکل حتما انجام بده، سیکلت نزدیک به هم هستش ،چون داروهای تحریک تخمدان روی تیرویید تاثیر میذارن و معمولا پرکارش میکنن ، بنابراین قبل از سیکل تیرویید بهتر زیر 1.5 باشه، تا مشکلی پیش نیاد، بعد یاد تو افتادم گفتم بیام بهت بگم حتما صبر کنی تا تیروییدت نرمال بشه،خدای نکرده اینجوری بری توسیکل بعدا برات مشکل پیش میاد. سیکلت خراب میشه.

انتظار جون، دکتر برای من آزمایش تیرویید نوشت ، بهش گفتم چرا؟ من که مشکلی ندارم، گفت یکماه قبل از شرو ...

ممنون لیلای عزیزم  

دیروز رفتم دکتر غدد همونطور که گفتی دوزه داروها زیاد کرد ۱۵ روز اول روزی ۳تا متی مازول بعد از اون روزی ۲ تا،۴۵ روز دیگه هم دوباره برم آزمایش

خدارو شکر دکترم تا اینجا خوب بوده خودم اصرار داشتم سیکلو شروع کنه ولی قبول نکرد گفت تا تیروییدت نرمال نشه نمیشه

خیلی دکتر رفتم  بهشون گفتم میگن ربطی  به رحمتت نداره اما خودم میدونم داره رفتم دوباره به د ...

عزیزم نمیدونم ربط داره یا نه اما من آندومتریوز داشتم وودردهای پریودی......

همیشه دکترا میپرسیدن درد حین ن ز د ک ی داری میگفتم نه......

نگو اصلا تجربش نکرده بودم.....

بار اول که کلینیک آندومتریوز معاینه و ویزیت شدم موقع معاینه درد وحشتناکی تو مقعدم حس کردک جوری که نفسم بند اومد.....

بعد اون متوجه شدم من به خاطر ملاحظه همسرم درد حین ن ز د ی ک ی رو تجربه نمیکردم وگرنه درد غیر قابل تحملی داشتم.....

یادمه بعد لاپرا دکترم گفت آندومتریوز شدید لگنی داشتم که یه کم دیگه رشد کرده بود به روده هام میرسید.....

گفتم شاید به دردات مرتبط باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم نمیدونم ربط داره یا نه اما من آندومتریوز داشتم وودردهای پریودی...... همیشه دکترا میپرسیدن درد ...

بنظرم درست میگی من دوبار لاپارسکوپی کردم چسپندگی شدید داشتم لوله هام کات کردن من همین ماه انتقال دارم حالا چکار کنم 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
ممنون لیلای عزیزم     دیروز رفتم دکتر غدد همونطور که گفتی دوزه داروها زیاد کرد ۱۵ روز اول ...

فدات عزیزم، خداروشکر دکتر خوبی داری، جالب من اصلا نمیدونستم داروهای تحریک تخمدان روی تیرویید تاثیر داره و پرکارش میکنه، به امید خدا زود همه چیز درست میشه و با آمادگی کامل وارد سیکل میشی و دیگه مامان میشی.

بنظرم درست میگی من دوبار لاپارسکوپی کردم چسپندگی شدید داشتم لوله هام کات کردن من همین ماه انتقال دار ...

خیلی نگرانم اندمتریوز جلو لانه گزینی میگره؟ خیلی ناراحتم خدایا چکار کنم الان 

خیلی نگرانم اندمتریوز جلو لانه گزینی میگره؟ خیلی ناراحتم خدایا چکار کنم الان  

عزیزم نگران نباش،بستگی داره کجای رحمت باشه،اگر چسبندگیها داخل رحمت باشه مانع لانه گزینی میشه.

ولی منم با آنا جون موافقم، برو کلینیک اندومتریوز قبل انتقالت، اگر انتقالت عقب بیفته بهتر از اینه که خدای نکرده یه بارِ دیگه منفی بشی و از لحاظ روحی داغون بشی، باید کسی که تخصص اندومتریوز داره معاینه ات کنه، ببین منم رفتم کلینیک اندومتریوز بعد سمت راستم رو فشار داد موقع معاینه هیچی حس نکردم و عادی ولی وای وقتی سمت چپم رو معاینه کرد خیلی بد بود ، یه حس بدی داشتم، درد بدی بود، حتما اول اینو پیگیری کن.

عزیزم نگران نباش،بستگی داره کجای رحمت باشه،اگر چسبندگیها داخل رحمت باشه مانع لانه گزینی میشه. ولی م ...

باشه اخه شهر ما کلینیک اند متریوز نداره  قبلا لاپارسکوپی کردن دوبار دوبار هم عکس رنگی گرفتن گفتن رحمت خوب  ولی حتما میرم دکتر ممنون

باشه اخه شهر ما کلینیک اند متریوز نداره  قبلا لاپارسکوپی کردن دوبار دوبار هم عکس رنگی گرفتن گفت ...

اشکالی نداره عزیزم، ببین ام آر آی رحم نشون میده و همینطور لاپاراسکوپی که تشخیص دقیق اندومتریوزِ، چون لاپارا کردی به نظر من اگر داشتی به هر حال بهت میگفتن و معلوم میشد، ممکنِ خود روده هم ملتهب شده باشه به دکترت بگو روده رو درمان کنه مشکلات گوارشی مثلا، چون میدونی همه چسبندگی ها دلیلش اندومتریوز نیست، مثلا جراحی هایی که قبلا انجام شده هم میتونه چسبندگب بیاره، دوست من 14 سال پیش آپاندیس عمل کرد، بعد پارسال دکتر بهش گفت اندومتریوز داری، تمام علایم هم داشت ، ولی وقتی لاپارا کردن گفتن نه، اندومتریوز نداری ولی چسبندگی زیاد داشتی، خلاصه چون لاپارا کردی خیلی خودتو نگران نکن.

اشکالی نداره عزیزم، ببین ام آر آی رحم نشون میده و همینطور لاپاراسکوپی که تشخیص دقیق اندومتریوزِ، چون ...

همینطور دارم گریه میکنم پول دیگه ندارم اینو.کجا دلم بزارم  یا امام رضا ده سالم منتظرم سه بار خارج از رحمی باردار شدم دو بار اتاق عمل رفتم دیگه توان ندارم

راه درمان اندو چیه چطور ازبین میره

همینطور دارم گریه میکنم پول دیگه ندارم اینو.کجا دلم بزارم  یا امام رضا ده سالم منتظرم سه بار خا ...

خيلي سخته ولي عزيزم توكل و اميدت رو از دست نده..خدا رو به آبروي امام رضا قسم ميدم كه مشكلتون برطرف بشه و دلتون شاد بشه دوست خوبم

خيلي سخته ولي عزيزم توكل و اميدت رو از دست نده..خدا رو به آبروي امام رضا قسم ميدم كه مشكلتون برطرف ب ...

ممنون عزیزم   دارم خفه میشم از ناراحتی اگر اندو بودد یعنی دوباره باید لاپارا بشم دو بار شدم لوله هامم ندارم خدایا چکار کنم چکار کنم خدا یا داغونم