2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047854 بازدید | 684629 پست
انا جون من لک قهوه ای رنگ دارم خیلی کمه نگران شدم چیکار,کنم دکترم هم نیست بپرسم

عزیزم استراحتتو بیشتر کن ایشالله قطع میشه نشد بادکترت تماس بگیر ببین پروژسترونتو بیشتر میکنه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستاي خوبم منم ديروز سونوي ان تي رفتم بعدش ازمايش خون و سل فري. دادم جوابش هفته ديكه امادست دي ...

عزیزم زیر ۲ مشکلی نیست توکلت به خدا باشه ایشالله بقیه تستهام خوب میشن و خیالت راحت میشه.......

عزیزم از شهرستان میایی مگه؟

معمولا شهرستاتیارو ممکنه همچین پیشنهادی بدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

كسي نميدونه سرم ivig چقدر بايد زد؟؟ من ٥گرم كلا زدم و ٣ روز قبل انتقال كمه؟!! 😞😞😞😞😞 ٦٥ كيلو ...

عزیزم بستگی به مشکل داره حتما دکترت یه چیزی میدونسته پنج گرم نجویز کرده........

شاید مشکل ایمنی نداری فقط احتیاطا برا اینکه بدنت جنین رو پس نزنه برات تجویز کرده.......

ببین اخیرا ستایش جون هم دو یا سه تا ۲/۵ تزریق کرده و شکر خدا مامان شده بود........

پس عزیزم فکرنو مشغول این قضیه نکن........

ستایش جونم مشکل ایمنی  حادی نداشته!!!!!!

برا چی این سرم رو میدن؟

برا نقص ایمنی عزیزم........

مگه تو هم نداری؟

چون یادمه گفتی این دفعه داری.......

بچه ها راسته جنین بلاستوسیت احتمال سقط توش کمتره ؟ چون میگن مراحل ژنتیکی و کروموزومی را طی کرده به م ...

نه عزیزم ربط نداره اما خوب ممکنه شانس بالاتر باشه.......

من کسایی رو سراغ دارم که جنین بلاستوسیت با مشکل اساسی کرومزومی داشتن.......

اما خوب معمولا جنینی که به این مرحله رسیده بنا رو بر این میذارن این ریسک توش کم باشه ولی بازم ممکنه مشکل ژنتیکی و کرومزومی داشته باشه......

شما بنا رو بذار رو اینکه جنینت سالم سالمه!!!!!!

مورفولوژی 2 درصد

این مورفو برا میکرو خوبه فقط همسرت دی اف آی رو هم انجام داده؟

آناجون .واقعا .میشه بگین کجا رفته بود و چه داروهایی خورده بود 

الهمام جون دقیق نمیدونم اخیرا یکی از دوصتای جدیدمون بود و حضور ذهم ندارم.......

فقط یادمه مورفو به ۷۰ درصد رسیده بود انگاری.......

حرکت آ صفر حرکت بی 30 مورفو 2 (البته داروهاشو قبل از دادن آز .تو اون دوماه خیلی مرتب نمیخورد) غیر ا ...

عزیزم شرایط همسرت خیلیم بد نیست.......

عزیزم کمپرس یخ رو همسرت انجام میده؟

خودشو با آب سرد میشوره؟

سونا و جکوزی ممنوعه......

سیکار و الکل و قلیون و امثالهم ممنوعه.....

شلوار لی و تنگو لباس زیر چسبناک ممنوع......

خلاصه اگه این نکاتو رعایت نمیکنه رعایت کنه میتونه شرایط رو بهتر کنه......

میوه و سالاد و سبزی و کلا آنتی اکسیدان رو زیادتر بخوره.......

عزيزم سل فري رو دكتر كفت بدي بهتره اخه سنت بالاي سي و ٥هست كفت ميخاي بزار جواب ان تي رو كامل بگيري ب ...

کار خوبی کردی چون مطمئنم جوابش عالیه و دیگه به کل خیالتم راحت میشه.....

آنا جون من انگار سرما خوردم.. حالا هيچ وقت سرما نميخورما..توي خونه نشستم سرما خوردم... الان توي اين ...

عزیزم ببین نظر دکترت چیه اما سرماخوردگی میتونه نشونه خوبیم باشه یعنی بدنت ضعیفتر شده و میتونه نشونه اینم باشه که ممکنه رحمتم حالت تهاجمییش کمتر شده باشه.......

البته هیلی ربط ندارن اما بازم تو بنا رو بر این بذار داری مامان میشی......

عزیزم برا دارو هم اول سعی کن با سوپ و مایعات بهتر بشی و با دکترتم تماس بگیر ببین صلاح میدونه دارو بگیری یا نه......

خلاصه سر خود درمان دارویی نکن.......

آنا جان نياززز به مشوررررت دارم لطفاً من ١٣ شهريور هيسترو لاپرا شدم كه چسبندگي و كيستا رو برداشتن گ ...

عزیزم من که جواب دادم.......

به نظر من ایرادی تو تصمیمت نیست.......

سلام . منم قراره روز سه شنبه پانکچر بشم .سه شنبه روز ۱۵ سیکلم میشه . خودم فکر میکنم دیره اونوقت؟؟؟ ...

عزیزم خوب بین روز ۹ تا ۱۵ بازم سونو شدی اگه رشدشون نامعقول بود متوجه میشدن.......

انا جون می شه نظرت رو در مورد کاریوتایپ همسرم بگی

عزیزم ظاهرا گفته که نرماله.......

ایشالله که همه چی خوب پیش میره......

من سرماخوردگيم شديدتر شده متاسفانه... يعني هيچ قرصي نميتونم بخورم؟ از نظر تغذيه هم كه فعلا نميت ...

مهناز جون چرا نتونی بخوری......

سوپ مرغ بخور.....

دارو هم حتما با دکترت تماس بگیر......

من لیمو شیرین یک روز در میون میخورم...عسل هم حالا ی بار ک چیزی نیست ولی باز خودت میدونی عزیزم

عزیزم اگه زیاده روی نکنین هیچی بد نیست......