2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست
سلام دوستاي خوبم منم ديروز سونوي ان تي رفتم بعدش ازمايش خون و سل فري. دادم جوابش هفته ديكه امادست دي ...

سلام مينو جان ، خدا رو شكر عدد ان تي كه خوبه ان شا الله آزمايشت هم خوبه حتما ، فقط سل فري رو براي چي بايد بدي ؟ هنوز كه ريسكي معلوم نشده .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

كسي نميدونه سرم ivig چقدر بايد زد؟؟ من ٥گرم كلا زدم و ٣ روز قبل انتقال كمه؟!! 😞😞😞😞😞 ٦٥ كيلو ...

من 2 تا زدم . البته دکتر وزنمو نپرسید ولی 50 کیلو هستم
نمی دونم هرکدومش چندگرم بود

خدایا شکررررررر
كسي نميدونه سرم ivig چقدر بايد زد؟؟ من ٥گرم كلا زدم و ٣ روز قبل انتقال كمه؟!! 😞😞😞😞😞 ٦٥ كيلو ...

برا چی این سرم رو میدن؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها راسته جنین بلاستوسیت احتمال سقط توش کمتره ؟ چون میگن مراحل ژنتیکی و کروموزومی را طی کرده به موفقیت ؟ حالا غیر از سقط بدلیل مشکلات بدن مادر 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
عزیزم معمولا مورفولوژی به درمان جواب نمیده ولی اخیرا یکی از دوستامون انگاری همسرش به درمان سنتی جواب ...

آناجون .واقعا .میشه بگین کجا رفته بود و چه داروهایی خورده بود 

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
عزیزم همسرت شرایطش چه طوره؟ یعنی وضعیت مورفولوژو تحرک و....... والا من دکتر ن ا ص ر ا م ی ر ج ن ت ...

حرکت آ صفر حرکت بی 30 مورفو 2 (البته داروهاشو قبل از دادن آز .تو اون دوماه خیلی مرتب نمیخورد)

غیر از جنتی نمیدونی کی خوبه

واقعا گیجم و خسته نمیخام راه اشتباه برم ..دوساله منتظرم ..پارسال عمل کرد و....حالا اینه وضعیتش 

کمکم کنید خدا اجرتون بده

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
سلام مينو جان ، خدا رو شكر عدد ان تي كه خوبه ان شا الله آزمايشت هم خوبه حتما ، فقط سل فري رو براي چي ...

عزيزم سل فري رو دكتر كفت بدي بهتره اخه سنت بالاي سي و ٥هست كفت ميخاي بزار جواب ان تي رو كامل بگيري بعد بدي ديكه من دادم 

عزيزم سل فري رو دكتر كفت بدي بهتره اخه سنت بالاي سي و ٥هست كفت ميخاي بزار جواب ان تي رو كامل بگيري ب ...

حالا كه ديگه دادي خيره ان شا الله ، من هم بالاي ٣٥ هستم ولي دكترم غربالگري دوم رو برام نوشت يعني همون كواد ماركر و وقتي رفتم كواد ماركر رو بدم آزمايشگاه تاريخ پانكچر رو پرسيد كه اون موقع من ٣٤ سالم بود يعني يك سال و خورده اي پيش كه گفت اون مهمه يعني اگر من بخوام براي بچه هاي بعدي هم از جنينهاي فريزم استفاده كنم سنم زير ٣٥ حساب ميشه . 😘😘😘

حرکت آ صفر حرکت بی 30 مورفو 2 (البته داروهاشو قبل از دادن آز .تو اون دوماه خیلی مرتب نمیخورد) غیر ا ...

الهام جان دکتر جنتی خیلی خوب هستن. دکتر حمید صاحب کشاف هم خیلی دکتر خوبی هستن و وقت میذارن برای مریض ها و با صبر و حوصله و با اخلاق هستن. ما پیش هر دوشون ویزیت شدیم و هردو به نظرم از دکترهای عالی در زمینه ناباروری مردان هستن. حالا میخوای پیش دکتر کشاف هم ویزیت شین و یکیشون رو برای ادامه انتخاب کنین

خدایا شکررررررر
حالا كه ديگه دادي خيره ان شا الله ، من هم بالاي ٣٥ هستم ولي دكترم غربالگري دوم رو برام نوشت يعني همو ...

جدي چه جالب منم سال ٩٣پانكچرشدم يعني سي و سه سالگي😃اره حالا دادم توكل بخدا