2777
2789
عنوان

اینها علائم پیش فعالی هست

57 بازدید | 8 پست

من میخوام ی روز عادی پسرمو بگم ببینین اینا علائم پیش فعالی هست دکتر شربت اتنالین داده نمیدونم بهش بدم یا البته من هیچی به دکتر نگفتم فقط دکتر دید نمیشینه ی جارهمه هواسش پرته خواهر کوچیکش هست و هواسش به دکتر نیست نمیشینه البته پسرم سال پیش مهد کودک همیشه متم میخورد مظلوم بود این رفتاراش از وقتی بچه دوم اومده یعنی ۸ ماه پیش شروع شد پسرم تو مهد کودک بچه های دیگرو میزنه قابلیت حل مشکل نداره مثلا ی بچه بهش میگه چقدر یواشی کارتو انجام بده یا موهاشو میکشن یا وسیلشو از میگیرن جای حل مشکل میزنه من ده دفعه یا صد دفعه گفتم به بزرگار بگو باد میگه حرفت یادم نمیمونه اون لحظه ظهر که میاد خونه اگه کارتون نزارم غذا نمیشینه دهنش کنم باید بره ی دور بزنه صداش بزنم لقمه بعدیو یا قاشق بعدیو بدم اما کارتون باشه از جاش تکون نمیخوره شاید ۴ ساعت بعدش خودش خاموش میکنه نقاشی میکشه با خودش بازی میکنه بچه کوچیکو اذیت میکنه شب هم شام باز پدر منو در میاره ۳ مدل شربت اشتها بهش میدم بزور میگیرمش نگهش میدارم سر سفره بشینه که غذا بخوره گوشی میدم دستش شب ۹ میره میخوابه تا ۸ صب فردا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دنبال جلب توجه نیس؟ اخه میگی بعد بچه دوم اینجوری شده 

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

دکتر ب من گفت علایم بیش فعالی باید۴یا۵تارو باهم داشته باشه 

الکی داد بزنه با مدام گریه کنه 

خیلی بد خواب باشه 

پرخاشگر باشع 

نتونه بشینه و انیمه ببینه 

بلد نباشه با خودش بازی کنه 

وسایلشو بشکونه 

همیشه عصبی باشه 

استرس داشته باشه  

چنتا از اینا باهم

عزیزم حس می کنم مشکل از بدعادت بودنش هست یعنی خودت بد عادتش کردی 

به شدت به تلویزیون و گوشی وابسته شده .یواش یواش گوشی رو خیلی کم کن تلویزیون هم کم تا در حد صفر 

یه مقاله خوندم در مورد عدم تمرکز حتی در بزرگسالی که ناشی از استفاده گوشی و تلویزیون بود 

دیگه ببین با بچه شما چه کرده 

که حتی غذا هم باید با گوشی و تلویزیون بخوره

خدایا شکرت

بیشتر بد عادت شده دنبالش میکنی غذا بدی 

خب بذار خودش اندازه شکمش بخوره

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک