2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
دوستانی که قصد دارن آی وی اف کنن لطفا مطلب راجع به دی ان ای اسپرم رو بخونن البته من یه قسمتش رو کپی ...

عزیزم اتفاقا فعلا تو نوت بوکم کوپی کردم دست گلت درد نکنه........

مهمونام برن سر فرصت تو کانال میذارم!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اخه من سری قبل قرار بود انتقال داشته باشم پروژسترون داشتم البته فکر میکنم از روز پانکچر ... انتقال ...

آره معمولا پروژسترون از روز پانکچر شروع میشه لااقل ایران روالش اینه تا جایی که میدونم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۲بار میکرو کردم منفی شد برای بار سوم سیکلم رو شروع کردم ولی به درخواست خودمون دکتر جنتی به ما گفت ...

عزیزم پس خواهشا همه چیزو بررسی کن و بعد با بابا بردن شانست به کمک رفع موانع موجود جلو برو یعنی سعی و خطاهارو کمتر کن!!!!!

عزیزم اتفاقا فعلا تو نوت بوکم کوپی کردم دست گلت درد نکنه........ مهمونام برن سر فرصت تو کانال میذار ...

آنا جان

نياززز به مشوررررت دارم لطفاً
من ١٣ شهريور هيسترو لاپرا شدم كه چسبندگي و كيستا رو برداشتن گفتن يه فيبروم هم بوده برداشتيم، بعددد دكتر آصف گفتن كه چوووون فيبروم برداشتيم تا ٣ ماه ترجيحا ال دي بخور كه باردار نشي يه وقت ! الان ٣ هفته ديگه مونده و من خيلي درگيرم با قرصام و واقعا واسم سخت شده ادامه دادنش، دكتر آصف هم نوبت ويزيت ما نيستن مطب چون عمل كردن و معلوم نيست كي بيان، من همون مرقع نوبت دكتر زرناني و رزاقي دارم كه جواب آزمايشاي كليمو ببينن و نظر بدن ، حالاااااا سواااالم اينه اشكال نداره فقط قرصامو يه هفته ديگه بخورم؟ پريود بشم و تموم شه بعد برم تهران به نوبتام طبق برنامه برسم؟ حالا دوهفته اي كه حامله نميشم كه خطرناك باشه، از طرفي هم از لحاظ بعد از عمل و وضعيت آندومتريوز و اينا وقتي رفتم تهران ديگه همون دكتر رزاقي سونو كنه و نظر بده.
لطفا بگيد درسته كارم يا راههاي بهتري هست ؟؟؟؟ خيلي درگير شده فكرم راهنماييم كنين لطفا

سلام .

منم قراره روز سه شنبه پانکچر بشم .سه شنبه روز ۱۵ سیکلم میشه .

خودم فکر میکنم دیره اونوقت؟؟؟!!!!

همش استرس دارم میگم نکنه آزاد بشن تا اون وقت .

هر روز دارم ستروتاید رو تزریق میکنم ..

راستی اینو یادم رفته بود که بگم سونوی دوم گفت که تقریبا ۱۶ تا تخمک داری و سایزشون روز ۹ سیکلم تا ۱۵ و نیم بودن، بالاتر نبود برا همین میگم 

از ۹ تا ۱۵ سیکل یعنی بیش از حد رشد نمیکنن ؟؟؟؟

بی بی جون فکرکنم من وشما هم زمان انتقال داریم بارچندمه؟من دفعه سومه انتقال میدم وآخرین بسته هست فقط ...

سلام عزيزم خوبي من انتقال دومم هست انشالله ايندفعه مثبت ميشيم به اميد خدا من خيلي محتاج دعام بچه ها منو تو دعاهاتون خيلي ياد كنيد

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕
سلام . منم قراره روز سه شنبه پانکچر بشم .سه شنبه روز ۱۵ سیکلم میشه . خودم فکر میکنم دیره اونوقت؟؟؟ ...

سلام به همه دوستان ، كيانا جون به سلامتي ان شا الله ، خانمي من روز ١٨ سيكلم پانكچر شدم ، اصلا به چيزهاي منفي فكر نكن ، من كلا انتقالهام هم دير بود يك بار روز ٢١ سيكل و يك بار ديگه هم ٢٢ سيكل .