2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046796 بازدید | 684549 پست
فدات آنا جون خیلی گل و مهربونی آنا جون شما موقع میکرو دی ان ای همسرتون چند شده بود؟ راستش اون تست پر ...

عزیزم قبل آخرین میکرو ۳۲ بود دقیقا همون آیتمی که باید زیر ۱۵ میشد....

عزیزم با همین دی اف آی پنج جنین با کیفیت عالی داشتیم........

نگران نباش خیالت راحت باشه جنینای تپل مپلی متتظرته.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان خوبم، پروانه جون، آزیتا جون و بقیه دوستان که در مورد ای ان ای اسپرم درگیر هستن.

من اینجا با همسرم رفتیم پیش یه پروفسوری که دو تا تخصص داره، رییس بانک اسپرم ، رییس بخش اندرولوژی و رییس بخش ناباروری یکی از بیمارستانهای خیلی معتبر ایتالیا ست، نفر سوم توی دنیاست که بانک اسپرم رو به صورت دولتی اداره میکنه، دیگه غول ناباروری مردانِ، تو بانک اسپرم حرف از دو تا دونه و نهایت سه تا دونه اسپرمِ، ویزیت خصوصیش رفتیم که خودش همسرم رو معاینه که به اندازه میکرو بیمارستان پول دادیم، یعنی فکر کنین فقط ویزیتش شد 2 میلیون، بخوایم تطابق بدیم، اون حرفش اینه، کسیکه اسپرم تولید میکنه میتونه امید داشته باشه برای بچه دار شدن، حالا این اسپرم رو از هر جا بگیرن، حتی از بیضه، با بیوپسی با هر چیز، بعد طبق تحقیقات یه زن و مرد سالم هم بیان میکرو کنن همه جنینهاشون سالم نمیشن ، امکان نداره، و شانس بارداریشون در هر سیکل میکرو 30 درصد، داریم در مورد زوج سالم حرف میزنیم که طبیعی باردار میشن به راحتی، حالا ماها شانسمون کمترِ، و باید تکرار و تکرارو تکرار کنیم، تا بالاخره به هدفمون برسیم، من این قضیه رو قبول ندارم که زود میگن اهدایی، باید چند بار امتحان کرد بعد رفت سراغ جنین اهدایی. اینجا که کلا تخمک و اسپرم اهدایی ممنوع بود تازه قانونش اومده اونم انقدرررر گرونِ، دیگه چی بشه بگن برو انجام بده، انقدر میچلونن طرفو بالاخره یه بچه در میاد ازشون   

دیگه مگه ما چند تا بچه میخوایم یه دونه، اونم از یک دونه تخمک و یک دونه اسپرم درست میشه بنابراین تمرکز رو روی کیفیت ببرین نه کمیت مامانای گل .  

خدا همه جنین ها را برای پدر و مادرشون تپلی و موندنی کنه مخصوصا این ها که مثل من جنین یه دونه دارن و ...

مونا جون ، چرا ناراحتی ، باید خوشحال باشی، یه دونه بلاستوسیت خوب داری که منتظرتِ، ایشالله همینو انتقال میدی و زایمان میکنی، مگه اگر قرار بود طبیعی باردار بشیم چند تا نطفه تو دلمون تشکیل میشد؟ خب اینم همونه دیگه، اصلا کارت به بقیه نباشه چند تا تخمک دارن چند تا جنین، یه دونه جنین خوب کافیه دیگه. ایشالله مامانی با روحیه برو به استقبال حنین کوچولوت   

دارا جان براساس وزن بدن سرم می دن .من شصت و پنج بودم سه تا زم

افسون جون ٣ تا چند گرم زدي؟؟؟؟

پس من چه دكتر دانشمندي دارم

حتي وزنمم نپرسيد

من درواقع ١ دونه ٥ گرم زدم

٦٥ كيلو هستم

ميشه هر كي ميدونه بهم بگه

سلام دوستان گلم میشه بگید کم کاری دارم یا پرکاری تیرویید توی نت گشتم زیاد چیزی ننوشته بود در این مور ...

عزیزم پر کاری تیرویید داری، والور T3 .... T4 از حد طبیعی بیشتر هستش. Hyperthyroidism .

اناجوون ممنون ازت راستي الانم بادكش رحم و تخمدانم ضرر داره ؟؟؟؟ شش اذر انتقالمه

بی بی جون فکرکنم من وشما هم زمان انتقال داریم

بارچندمه؟من دفعه سومه انتقال میدم وآخرین بسته هست فقط همین دوتاجنین داریم ایشالا به حق همین شب عزیز دفعه آخرباشه ونیازی به آی وی اف دوباره نباشه

به نظرت لیلا جون چند وقت دیگه نرمال میشه؟ الان یه ماه قرص خوردم،دکترم گفت تا نرمال نشه سیکلو شروع نم ...

فکر کنم الان این آزمایشو ببری دوز داروتو پیدا کنه، چون معمولا دوز دارو رو بعد از چند بار آزمایش پیدا میکنن، نگران نباش سر یکماه با دوز دقیق معمولا نزمال میشه، 

انتظار جون بزار تیروییدت نرمال بشه بعد برو تو سیکل رو تخمک گذاریت تاثیر منفی میذاره، سیکلت خدای نکرده خراب میشه، میدونم این صبر تا سیکل آدمو صاف میکنه،خوڊم تو شرایط تو هستم  😅😅😅😅😅 ولی چاره چیه، تجربه سیکل پوکیده نداشته باشیم بهتره،😅😅😘😘

فکر کنم الان این آزمایشو ببری دوز داروتو پیدا کنه، چون معمولا دوز دارو رو بعد از چند بار آزمایش پیدا ...

فدات لیلا جون ،خیلی بده این انتظار کشیدن خیلی عجولم شوهرم همیشه میگه حتما حکمتی هست که عقب میفته این میکرو ،انشالله سری بعد که سیکلت شروع شد ختمه به خیر میشه و باردارمیشی عزیزم  

بچه ها روز چندم پریود معملا پانکچر انجام میشه ؟؟

بستگی به پاسخگویی بدن داره، و یه موضوع خیلی شخصیه ،یعنی اینکه حتی خود دکتر هم نمیتونه حدس بزنه چون توی هر شخص با اون یکی متفاوتِ، حتی ممکن تو هر دوره سیکل برای یک شخص ثابت هم متفاوت باشه، مثلا تو یک سیکل برای خانوم گوگولی روز ۱۴ دوره پانکچر کنن، ولی مثلا همین خانوم گوگولی تو میکرو بعدیش تخمک گذاریش بیفته روز ۱۰، و یا بالعکس بیفنه روز ۱۸ دوره،برای همین سونو پشت سر هم میکنن، ولی حدودای اواسط دوره درنظر بگیر تقریبا حالا دو روز بیشتر دو روز کمتر.

فدات لیلا جون ،خیلی بده این انتظار کشیدن خیلی عجولم شوهرم همیشه میگه حتما حکمتی هست که عقب میفته این ...

قربونت برم عزیزم، همینطور تو ،ایشالله با خیر وخوشی میریم جلو و مامان بالفعل میشیم ،چون مامان بالقوه هستیم  😍😍😍😘