2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046588 بازدید | 684530 پست
سلام آنا جون، عزیزم لطفا جوابمو بده،نگرانم من پریودم از 16ام شروع شده بود که روز 6-7 تقریبا تموم شد ...

عزیزم جوابتو دادم که......

احتمالا استروژنت پایینه یا ال دی اگه داری منم با ال دی تجربه لک داشتم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون، عزیزم لطفا جوابمو بده،نگرانم من پریودم از 16ام شروع شده بود که روز 6-7 تقریبا تموم شد ...

خلاصه نگران نباش لک برا خیلیامون پیش اومده ....

فقط به دکترت بگو نیاز باشه بررسی میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با اجازه آنا جون ،عزیزم نمونه بافت رحم عفونت و یا خدای نکرده برای تشخیص سلولهای سرطانی و یا مشکلات خ ...

مرسی لیلا جون که برام توضیح دادی .دیروز رفتم پیش دکترم بهم گفت اندومتریوز ت کوچیک با دارو برات کنترل میکنیم دیروز بهم گفت روز دوم سیکلت باید بیایی برای سونو که شروع کنی ای وی اف .برام دارو هم نوشت .مینروال واف اچ سی و گونال .شب که از مشهد برگشتیم از شانس بد من فردا صبحش پریود شدم که میشد چهارشنبه وروز دوم سیکلم میشد پنجشنبه که دکتر نیست دوباره این ماه باید صبر کنم تا پریود بعدیم .دوست گلم یه سوال دارم من قبلا دورهام دقیقا 29 روز ه بود و4روز طول میکشید بعد از عمل هیسترو دورهام 20 روزه شده با یک خونریزی خیلی خیلی کم خیلی میترسم دچار یائسگی زود رس بشم وکمرم هم به شدت درد میکنه 

ال دی ندارم عزیزم .زنگ زدم به دکترم گفت شنبه اگه پریود شدی بیا .امروزم باز لک دارم ولی بیشتر داره مب ...

نگرات نباش عزیزم نهایت یه دوره دیگه صبر میکنی اگه قراره دو سیکل پرد بخوری.......

عزیزم ببین من سی دی ارکرام سه تاشون بالا بودن......

جتی یکی پنج واحد بالتتر از نرمال بود.....

ولی با یه ماه پردنیزولون جواب گرفتم......

آنا جون چيزي بهم نگفت در خصوص محل تزريقش ولي همون روز انتقال موقع زدن انوكسوپارين بود به بازوم زد ول ...

عزیزم برا منم روز انتقال به بازو زدن اما دکترم گفته بود دور ناف بزنم پس حتما پیگیر باش اما نگران نشیا گفتم بگم احتیاطا بپرسی......

نگرات نباش عزیزم نهایت یه دوره دیگه صبر میکنی اگه قراره دو سیکل پرد بخوری....... عزیزم ببین من سی د ...

عزیزم ممنون از دلگرمیت.خیلی خانومی بخدا که با حوصله جوابمونو میدی.من دقیقا اینام بالاست Dual cd 5+19 که برا من 1.1 هستش و dual cd 16+56که برا من 13 هستش و رنج نرمالش 8 هستش میدونی دقیقا اینا چیه؟یعنی با یکدوره حل میشه به نظرت؟واقعا نگرانم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
الان ك ٢٥ ابانه هنوز به خونريزي  باز نيوفتادن هنوز  لكه  لكه قهوهاي هست  خالت ت ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم واست.......

خودتو سرزنش نکن مطمئن باش قسمت نبوده......

ولی خواهشا انقدر عجله نکنین.......

نه به خاطر اینکه فکر کنی عجلت باغث این اتفاق شده ها!!!!!

اون جنین عمرش به دنیا نبوده......

برا این میگم میدونم الکی خودتو سرزنش میکنی.......

اگه عجله نکرده بودی الان بازم این اتفاق افتاده بود ولی لااقل خودتو سرزنش نمیکردی......

ایشالله به زودی خدا واست جبران میکنه.....

آزیتا جان ، سلام، خیلی تو فکرت بودم، اتفاقا اینجا تو تاپیک هم نوشتم کاش بیای از خودت خبر بدی، امیدوا ...

ممنون از لطفت لیلای مهربون. متاسفانه تو این مدت اصلا تاپیک رو نخوندم
کاش یه کم از خودت بگی. رفتی تو سیکل؟

خدایا شکررررررر
آنا جون تماس گرفتم گفت فرقي نداره ولي جذبش از دور ناف بهتره... من چون قبلا لاپاراسكوپي صفرا كردم محل ...

عزیزم منم لاپرا داشتم قبل انتقال نگران نباش همون دور ناف تزریق کن هر از گاهی دیدی دور ناف نیاز به ایتراحت دارو رو رونات تزریق کن......

برا انوکسان اولویت با دور ناف بعد رونا بعد بازو هست......

اولویت از نظر جذب......

هپارین چون قویتره معمولا بازو توصیه میشه.....

مرسی لیلا جون که برام توضیح دادی .دیروز رفتم پیش دکترم بهم گفت اندومتریوز ت کوچیک با دارو برات کنترل ...

خواهش میکنم عزیزم، 

مگه آزمایش ذخیره تخمدان ندادی؟ amh اسم آزمایشت هست، احتمال زیاد انجام دادی، پس نگران یایسگی نباش، چون به این زودیا اتفاق نمیفته، از طرفی بعد از هیسترو معمولا زودتر پریود میاد ، منم بعد از هیسترو 5 یا 6 روز زودتر از موعدم پریود شدم، قبلا دوره هام 28 روز بود دقیق بعد از میکرو اول دوره هام شدن 30 -31 روز، منم گفتم یایسه دارم میشم ولی رفتم دوباره ذخیره تخمدان دادم دیدم نه بابا ، به این زودیا تموم نمیشه، اینجوری که ما فکر میکنیم نیست ، وگرنه هر کسی بعد از یه میکرو باید یایسه میشد، پس فکرتو خراب نکن.

ایشالله که همه چیز به خوبی برات پیش میره و بزودی مامان میشی.

عزیزم ممنون از دلگرمیت.خیلی خانومی بخدا که با حوصله جوابمونو میدی.من دقیقا اینام بالاست Dual cd 5+19 ...

عزیزم برا منم دقیقا این دو تا از مال تو هم بالا تر بودن اولی ۱/۵ دومی ۱۳/۵ و ۵۶م هم ۵واحد بالاتر بود و ۱۶ هم یه واحد بالا بود......

پس نگران نباش اصلا جواب میده......

سلام دوستان خوبید؟ آنا جون شما خوبین؟ دختر گلتون خوبه؟ نمی دونم منو یادتونه یا نه . بیشتر از 3 ماهه ...

فدات آنا جون خیلی گل و مهربونی
آنا جون شما موقع میکرو دی ان ای همسرتون چند شده بود؟
راستش اون تست پروسسینگ رو برای همسرم نوشتن اعدادش یادم نیست ولی خوب بود میشه میکرو کرد. من فقط مشکلم با دی ان ای هست. دلم می خواد اون خیلی بیاد پایین که تجربه ی قبلی رو نداشته باشم. چون ما هم برامون خیلی کم جنین تشکیل شده بود. هم این که اون یه دونه ای که تشکیل شد نموند. از یه طرف هم دکتر عارفی گفت باید بیاد پایین. فکر میکنم حتما تجربه ای داره تو این زمینه. یا اینکه میدونه جنین تشکیل نمیشه.
البته دکتر کشاف برام نامه معرفی داد که برم با دکتر آل یاسین میکرو کنم. نمی دونم برم یا نه. شناختی از ایشون ندارم. 

خدایا شکررررررر
عزیزم برا منم دقیقا این دو تا از مال تو هم بالا تر بودن اولی ۱/۵ دومی ۱۳/۵ و ۵۶م هم ۵واحد بالاتر بود ...

ممنونم خواهری.خدا دختر گلتو برات نگهداره .الان این لک رو پریود محسوب نمیکنن نه؟از دیشب یکسره لک هستش پد هم گذاشتم خبری نیست ولی ببخشید وقتی میرم دستشویی خودمو خشک میکنم لک وحشتناکه ولی هیچ ریزشی نیست .به نظرتون بهرحال من شنبه برم دکتر؟اخه دکترمم توی شهرم نیست 1ساعت و نیم فاصله داریم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خلاصه نگران نباش لک برا خیلیامون پیش اومده .... فقط به دکترت بگو نیاز باشه بررسی میکنه.....

نه ال دی کلا از اولم نداشتم، ممنون عزیزم ، لطف میکنی جواب میدی  

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین