2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046605 بازدید | 684532 پست
عزیزم دی ان ای اینطوری که میگن فقط به چند عامل بستگی داره. اولیش آب و هوا که به قول دکتر دست ما نیست ...

ما هم ۳ماهه خیلی از لحاظ تغذیه رعایت می کنیم دارو هم  همسرم استفاده کرده وقراره بیوپسی از بیضه هم انجام بدیم که چند درصد موفقیت تو میکرو رو بالا میبره.انشالله روزی همه  مادر  بشیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۲بار میکرو کردم منفی شد برای بار سوم سیکلم رو شروع کردم ولی به درخواست خودمون دکتر جنتی به ما گفت ...

امیدوارم بزودی خبر مادرشدنت رو بشنویم خواهری.هرگز ناامید نشو یکی از دوستانم که توی همین نینی سایت باهاش اشنا شدم وضعیت ذخیره تخمدانش افتضاح بود بهش گفتن فقط 1بار شانس داری ای وی اف رو با تخمک خودت امتحان کنی بعدش باید بری سراغ تخمک اهدایی .فقط و فقطم گفتن 4درصد احتمال بارداری با روش ای وی اف با تخمکت وجود داره وارد سیکل شد 52تا آمپول زد طی 2هفته .تنها 4تا تخمک داشت که از اون 1دونه جنین شد انتقالش دادن الانم بارداره حدودا 5ماه و نیمشه خداروشکر هیچکس باور نمیکرد روزی اون دوستم بتونه با 4درصد باردار بشه صبور باش انشالله بزودی نتیجه میبینی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ازیتا جونم متوجه شذم، سوالمو اشتباه پرسیدم تو ازمایش اسپرم معمولی متوجه نمیسه کسی دی ان ای اسپرم مشک ...

نه عزیزم تو آزمایش اسپرم معمولی مشخص نمیشه. حتی متاسفانه دکترها هم این آزمایشو نمی نویسن. حداقل من تو این چندماه با هرکی صحبت کردم ندیدم دکتری خودش بنویسه تا وقتی ازش نخواین.
ولی واقعا یکی از مهمترین فاکتورهاست. تو بعضی سایت ها هم نوشته حتما قبل از آی وی اف تست دی ان ای بدن. ولی نمی دونم چرا دکترای ما این تست رو نمی نویسن. به گفته ی دکتر صارمی یکی از علل اصل ناباروری همینه. ولی دکترای ما برای راحتی خودشون میگن ناباروری ناشناخته و خودشونو راحت میکنن.
من چون خودم بدون اطلاع از این قضیه میکرو کردم و وقت و هزینه م و قسمتی از جسم و روحیه م به هدر رفت، از لحظه ای که اینو فهمیدم به همه و همه میگم که حتما این تست رو بدن. سیکل میکرو و به خصوص دوران انتقال با روح و روان آدم بازی میشه. بهتره قبلش همه ی کارهای لازم انجام شده باشه که احتمال شکست پایین بیاد.
سقط جنین هم واقعا تجربه ی تلخ و بدیه. چه جنین 2 روزه چه بزرگتر. هرچند همه چی دست خداست ولی تاجایی که به ما مربوط میشه خوبه که شرایط رو کنترل کنیم.

خدایا شکررررررر
من ۲بار میکرو کردم منفی شد برای بار سوم سیکلم رو شروع کردم ولی به درخواست خودمون دکتر جنتی به ما گفت ...

انشالا که این دفعه مثبت میشی عزیزم
میشه لطفا بگی قبل و بعد از استفاده از مریونال، دی ان ای همسرت چقدر تغییر کرد. و چند وقت استفاده کردین؟

خدایا شکررررررر

سلام خانوما

خوبيد؟؟؟

من امروز ٢ تا ٢/٥ گرم سرم ivig زدم براي قبل انتقال جنين

يكشنبه انتقال دارم

ولي همه ميگن خيلي مقدار كمي زدي و شايد دكتر اشتباه داده

خواستم بدونم اگر شماها زديد چه مقدار زديد؟؟؟

ممنون ميشم زود بهم بگيد كه اگه لازمه به دكترم بگم باز بزنه

دوستاني كه در جريان مشكلم هستيد نياززز به مشوررررت دارم لطفاً

من ١٣ شهريور هيسترو لاپرا شدم كه چسبندگي و كيستا رو برداشتن گفتن يه فيبروم هم بوده برداشتيم، بعددد دكتر آصف گفتن كه چوووون فيبروم برداشتيم تا ٣ ماه ترجيحا ال دي بخور كه باردار نشي يه وقت ! الان ٣ هفته ديگه مونده و من خيلي درگيرم با قرصام و واقعا واسم سخت شده ادامه دادنش، دكتر آصف هم نوبت ويزيت ما نيستن مطب چون عمل كردن و معلوم نيست كي بيان، من همون مرقع نوبت دكتر زرناني و رزاقي دارم كه جواب آزمايشاي كليمو ببينن و نظر بدن ، حالاااااا سواااالم اينه اشكال نداره فقط قرصامو يه هفته ديگه بخورم؟ پريود بشم و تموم شه بعد برم تهران به نوبتام طبق برنامه برسم؟ حالا دوهفته اي كه حامله نميشم كه خطرناك باشه، از طرفي هم از لحاظ بعد از عمل و وضعيت آندومتريوز و اينا وقتي رفتم تهران ديگه همون دكتر رزاقي سونو كنه و نظر بده.

لطفا بگيد درسته كارم يا راههاي بهتري هست ؟؟؟؟ خيلي درگير شده فكرم راهنماييم كنين لطفا

سلام عزیزم من حست رو کاملا درک میکنم . وقتی بعد از اینهمه هزینه و وقت ، نتیجه ای که میخوای نگیری خیل ...

ممنون عزیزم خیلی خوشحال شدم که با یکی مثل خودم اشنا شدم من قبل از اینکه وارد سیکل میکرو بشم وارد یه گروه شدم تو تل  گرام که همشون تو سیکل میکرو بودن یا داشتن میرفتن چند ماه تو اون گروه بودم و اکثرشون واقعا تعداد زیاد تخمک و جنین داشتن که فریز میکردن با وجود اینکه هنوز یکسالی نبود که اقدام داشتم و دوبار باردار شدن طبیعی که متاسفانه برام نموندن و امید داشتن دکتر اورولوژ به شوهرم گفتم یکباره میکرو میکنم حتما منی که مشکل چندانی ندارم تخمک های زیاد و جنین های فریز دارم خلاصه رفتم دکتری انتخاب کردم که زود برام میکرو انجام بده اخه بقیه دکترها میکرو را زود برای من میدونستن اول اینکه از من آز هورموکی که حتی مربوط به ذخیره تخمدان و پرولاکتین و .. ننوشت و به اصرار خودم یه ویتامین دی و تیرویید نوشت دوم امپول مربوط به اینکه تخمک ها زودتر از موعد تخمک گداری نکنن نداد و من قشنگ ترشحات کشدار تخمک گذا ی داشتم که فکر کنم مقداری از تخمک ها از بین رفت قبل پانکچر و ... وقتی پرستار بعد پانکچر به تخت کناری گفت ۱۴ تا تخمک و به من گفت ۴ تا دنیا رو سرم خراب شد اصلا فکر ش را نمیکردم اینم بگم که من حسابی به تخمک هام رسیده بودم از اواابوست که برای کیفیت تخمک و ... تا پیاده روی و نخوردن هیچ ماده مصنوعی و گرمیجات خوردن باورم نمیشد من و شوهرم که هر دو زیر ۳۰ سن داریم یه جنین داشته باشیم از نظر ایمنی و انعقادی هم چک شدم نمیدونم اشکال کار کجا بود که مایی که دکترها میگفتن نیاز به میکرو ندادین میکرو روی ما جواب نده 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘

خدا همه جنین ها را برای پدر و مادرشون تپلی و موندنی کنه مخصوصا این ها که مثل من جنین یه دونه دارن و بند دلشون بسته به همین یدونه جنینه   

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
دوستانی که قصد دارن آی وی اف کنن لطفا مطلب راجع به دی ان ای اسپرم رو بخونن البته من یه قسمتش رو کپی ...

ازیتا جون این تست همون تانل اسپرم و scsaاست ؟ اگه اونه که شوهر من داده دوسال پیش و Dfiهر کدوم زیر ۳۰ درصد بود یعنی به نظرت ممکنه تغییر کرده باشه تو این دوسال ؟ یا قابل تغییر نیست 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘

سلام دوستان گلم میشه بگید کم کاری دارم یا پرکاری تیرویید توی نت گشتم زیاد چیزی ننوشته بود در این مورد،ماه قبل آزمایش دادم پرکاری داشتم متی مازول دکترم داد تموم شد این آزمایشو دادم