2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست

دوست جونیا هر کی میدونه در این مورد لطفا راهنمایی کنید چون صبح زود باید برم آز، گفتم از بینشون مهمترها رو انتخاب میکنم و اونا رو میدم...    

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
سلام آنا جون، من الان رفتم دکتر برام تمام ازمایشات سی دی ها و انعقادیها رو کامل لیستشو که طولانی بود ...

عزیزم خوب من سی دی های مهم رو نوشته بودم واست اینایی که نسخه کردن زیادیه........

مهمترینشونم همون ۵ و ۱۹ و ۱۶ و ۵۶ و ۵+۱۹ و ۱۶+۵۶هست.......

البته ۴ و ۸ هم بدی بد نیست........

بقیه دیگه زیادیه.......

لااقل تو این مرحله.......

اونارو از کجا پیدا کردی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

atrisa جون می شه با دکتر حکیمی فرد ویزیت شدی بیای بگی ،راضی بودی یانه ،چون منشی آصف جاه هم شمارش رو ...

مرمر جون شما نوبتت با دكتر آصف كي بود ؟ اين دكتر جايگزين مياد مطب دكتر آصف يا ما بايد بريم مطب خودش ؟؟

ميگم با اين وضعيتي كه دكتر عمل كرد و رفت مرخصي ما شانس اورديم به موقع عمل شديما وگرنه حالا حالاها بايد منتظر ميمونديم

انا جون تو اينترنت چيزهاي خيلي بدي در مورد تبخال خوندم خيلي نگران شدم😔😔😔

عزیزم قرار نیست همه چیزای بد رو که میخونیم برامون اتفاق بیفته........

عزیزم بهشون فکر نکن........

دکترت چی گفت؟

دارو داد؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
از این نسخه ها بود... و ادامش...

بقیه خوبه ولی تو سی دی مارکرا زیاده روی کردی.....

چقد خوشحالم اين مدت خيلي از دوستاي منتظرمون تو اين تاپيك مامان شدن خدارو شكررررر واقعا، ان شاءالله كه به زودي و تا آخر همين امسال بقيمونم مامان شده باشيم حالا هرجوري... ان شاءالله باردارامون به سلامتي و به موقع فارغ بشن و منتظرا هم زودي مامان شن و خوشحال... آتريسا جون و افسون جون و ليلا جون 🙏🏻 سها جون و رزسفيد و مرمر جون و من و هممممه بچه هاي منتظر 🙏🏻

آنا جان و خانواده هم در صحت و سلامت و شادماني باشن هميشه كه اينجوري دور هم جمعمون كردن و قوت قلب ميدن بهمون و استرسمونو كم ميكنن 🙏🏻

بقیه خوبه ولی تو سی دی مارکرا زیاده روی کردی.....

ممنون عزیزم، خیلی خوبه که هستی، زنده باشی  

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

ببخشید ی سوال مجدد.دقیقا خراش آندومتر برا چه افرادی خوبه انجام بدن.من زنگ زدم به دکترم گفت باید قبل اینکه سیکلت شرروع بشه بیای با هیسترو انجام بدم.بعدم من سال 92 لاپرا و هیسترو با هم شدم الان میخوام بدونم اگه قرار باشه باز هیسترو بشم همون مثل لاپرا با بیهوشیه .چطوریاست

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم قرار نیست همه چیزای بد رو که میخونیم برامون اتفاق بیفته........ عزیزم بهشون فکر نکن........ ...

زنگ زدم ماماي دكترم گفت پماد آسيكوير يا همچين چيزي رو بزن ولي من گفتم خودش خوب شه بهتره حالا كه نگران شدم به دكترم پيغام دادم هنوز جواب نداده

خيلي عاليه عزيز دلم... مباركت باشه... مارو حسابي دعا كن... من امروز روز پنجم انتقالم بود.... شما تا ...

ممنون عزیزم ایشالا مامانی 

فقط گاهی زیر دلم حالت پری داشتم اصلا بقول انا حون دنبال علایم نباش 

من از اول ب خودم قول دادم بی بی نگیرم ولی چندباری هم گفتم برام بخرن ولی کسی نخرید یدفه برو ازمایش بده ب خودت استرس وارد نکن

خدا کمکم کن