2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام عزیزم....بین روز اول تا سوم پری فرصت داری که بری سونو بشی تا اگه شرایط مناسب بود داروهاتو بگیری ...

ممنون عزيزم پس نياز نيست که برم اونجا بمونم  هروقت دکترم بگه فلان روز مراجعه کن ميتونم برم بازم ممنون

ممنون عزيزم پس نياز نيست که برم اونجا بمونم  هروقت دکترم بگه فلان روز مراجعه کن ميتونم برم بازم ...

بله عزیزم هر موقع گفت میری......

فقط اواخرش که فاصله سونوهات کم میشه اگه دیدی رفت و آمد سختته و راهت دوره میری و میمونی.....

البته اگه از شهرستان برا ویزیت میری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مدام میگن تو سوال نپرس ما میدونبم چیکار میکنیم، منم مریض دکتر هستم حق دارم مشکلمو بدونم و حداقل سه د ...

من اگه از پروسه درمانم دقیق ندونم دق میکنم...باید انقدر سرچ کنم تا دقیقش دستم بیاد...البته میدونم در این حدم خوب نیست....مگه میشه ادم ندونه چی دارن سرش میارن!!!!هر کسی در حد خودش باید بدونه...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

سلا انا جون.میشه تو همون ماهی که قراره پانکچر بشیم هیسترو هم انجام بدیم.یعنی هیسترو رو روز ۸ دوره انجام بدیم ومثلاروز ۱۷دوره پانکچر هم بشیم؟ وروز ۲۰ دوره انتقال فرش هم انجام بشه؟

وای این ویزیت دسته جمعی رو مخ منم هست اساسی...... نمیدونم پس این سوگندشون و حفظ اسرار پزشکی کجا میر ...

والا انا جون انقد از ابن سینا بد میگن من همیشه تنها ویزیت شدم هر توضیحی هم خواستم بهم دادن ..هر چقد هم داخل موندم کسی نگفته عجله کن.....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم خوب اول برا تعیین پروتکلت میری روز اول تا سوم پریودت........ وقتی نوع سیکلت تعیین شد اگه ال د ...

ممنون تورک اناي عزيز ،من مشکل لخته شدن خون تو پامو دارم و قرص هاي ال دي هم که باعث غليظ شدن خون ميشه به نظرت به من ال دي ميده؟ و کلا با اين سابقه برامن ميکرو انجام ميدن چون شنيدم داروهاي ميکرو باعث غلظت خون ميشه

ممنون عزيزم پس نياز نيست که برم اونجا بمونم  هروقت دکترم بگه فلان روز مراجعه کن ميتونم برم بازم ...

سونوی اول تا دومت که حداقل 5 روز فاصله داره...اگه راه دور نیستی نه برای چی خودتو اسیر کنی...

ممنون تورک اناي عزيز ،من مشکل لخته شدن خون تو پامو دارم و قرص هاي ال دي هم که باعث غليظ شدن خون ميشه ...

تستهای انعقادی رو دادی؟حتما به پزشکت اینو بگو... من غلظت خون دارم و همراه ال دی اسپرین مصرف میکنم

برای میکرو هم در صورت لزوم بهت هپارین میدن....مثل خیلیامون که هپارین یا خانواده ش رو روزانه تزریق میکنیم

ببخشید انا جان من جواب دادم  

ممنون تورک اناي عزيز ،من مشکل لخته شدن خون تو پامو دارم و قرص هاي ال دي هم که باعث غليظ شدن خون ميشه ...

به من هم گفتن بهتره ال دی نداشته باشی ولی خب مجبورا الان سه ماهه دارم پشت هم ال دی میخورم البته با اسپرین....

تستهای انعقادی رو دادی؟حتما به پزشکت اینو بگو... من غلظت خون دارم و همراه ال دی اسپرین مصرف میکنم ب ...

اره برام نرشت و ازمايش ها رو هم دادم ولي جوابش هنوز اماده نيست فاکتور پنج و ي سري ديگه ،پس اين مشکل قابل حله ؟ دکترم گفته اين ازمايش هارو بده جوابشو بيار تا بهت بگم برات ميکژو ميکنم يانه خداکنه نه تياره ممنون رز جونم

من اگه از پروسه درمانم دقیق ندونم دق میکنم...باید انقدر سرچ کنم تا دقیقش دستم بیاد...البته میدونم در ...

رز عزیز منم هر چه قدر بیشتر بدونم آرامشم بیشتره.......

ولی بعضیا برعکس هر چه قدر ندونن راحتتره.......

برا همین یکی مثل من و تو باید تو هر زمینه ای که درمان میشه تخصص بگیره تا خیالش راحت بشه......

پس دمت گرمممممممم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلا انا جون.میشه تو همون ماهی که قراره پانکچر بشیم هیسترو هم انجام بدیم.یعنی هیسترو رو روز ۸ دوره ان ...

عزیزم والا حین تحریک تخمکگذاری نمیدونم هیسترو ممکنه یا نه.......

اما خوب زمان پانکچر به ندرت انقدر دیر میشه مگه اینکه بدن دیر جواب بده.......

یعنی منظورمه نمیشه پانکچر رو هر وقتی دوست داریم بندازیم مگه اینکه بدن آماده پانکچر باشه......

اره برام نرشت و ازمايش ها رو هم دادم ولي جوابش هنوز اماده نيست فاکتور پنج و ي سري ديگه ،پس اين مشکل ...

معلومه که قابل حله....مشکل سختی نیست...ببین من 5-6 مورد از انعقادی ها رو مشکل داشتم کارم به روماتولوژی و پاس دادن دکترا به هم رسید ولی نهایتا میکرو شدم....همراه ال دی اسپرین داشتم و همراه با داروهای انتقالم هپارین تزریق کردم روزی دو تا، تا روز ازمایشم....اگر شما هم ازمایشت مشکل داشته باشه همین طوره...ولی همرا ه داروهای پانکچر یا تخمک کشی بهت هپارین نمیدن چون خطر خونریزی به وجود میاد....

در کل اصلا جای نگرانی نداره فقط امپولاش درد داره که اونم فدای سر نی نی مون  

والا انا جون انقد از ابن سینا بد میگن من همیشه تنها ویزیت شدم هر توضیحی هم خواستم بهم دادن ..هر چقد ...

رز عزیز منم ابن سینا ویزیت شدم اتفاقا خاطره بدی از اونجا ندارم و اونجام تکی ویزیت میکنن.....

من فقط دوست داشتم زیر نظر یه دکتر باشم و برا همین مطب رو ترجیح دادم وگرنه منم تجربه بدی از اونجا ندارم......