2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
اصلا ال دي بابت چيه ؟ براتنظيم پريودي؟ اگه پريود منظم باشه نميدن؟

من پرسیدم گفتن باعث یک دست شدن فولیکولها میشه...و اینکه خب یه استراحتی به تخمدان میده....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
ممنون تورک اناي عزيز ،من مشکل لخته شدن خون تو پامو دارم و قرص هاي ال دي هم که باعث غليظ شدن خون ميشه ...

عزیزم مشابه تو داشتیم.......

برا شما با شروع داروهای هورمونی داروهای ضد انعقادم شروع میشه حتما مشکلتو مطرح کن که در نظر بگیرنش......

یادمه یکی از دوستامون با شروع داروها سلکاناش شروع میشدن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تستهای انعقادی رو دادی؟حتما به پزشکت اینو بگو... من غلظت خون دارم و همراه ال دی اسپرین مصرف میکنم ب ...

عزیزم کار خیلی خوبی میکنی......

یه دنیا ممنونم ازت.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره برام نرشت و ازمايش ها رو هم دادم ولي جوابش هنوز اماده نيست فاکتور پنج و ي سري ديگه ،پس اين مشکل ...

نگران نباش مامان میشی اساسی......

راستی آب زیاد بخور.......

تحرکم داشته باش و بعد انتقالم از اینایی نباش همش بخوابی باید تحرک داشته باشی......

عزیزم کار خیلی خوبی میکنی...... یه دنیا ممنونم ازت.......

قربونت عزیزم....البته به راهنمایی های شما نمیرسه ولی خب اگه بدونم جواب میدم 

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
اصلا ال دي بابت چيه ؟ براتنظيم پريودي؟ اگه پريود منظم باشه نميدن؟

عزیزم فقط برا تنظیم پریودی نیست.......

من همیشه پریودام منظم بودن ولی تو هر سه سیکلم ال دی داشتم......

برا کیست میتونه باشه.......

برا یه دست شدن فولیا میتونه باشه.......

برا تنظیم پریودی میتونه باشه و کلی علت دیگه که من اطلاعی ندارم.......

انا جون ببخشيد تو يكي از پستها ديدم نوشته بوديد درصد مشكل قلبي براي ما كه مشكل انعقادي داريم بيشتره،

منظورت مشكل قلب جنينه؟

چيكار بايد كرد؟ اصلا چه مشكلي؟☹️☹️☹️

قربونت عزیزم....البته به راهنمایی های شما نمیرسه ولی خب اگه بدونم جواب میدم 

رز عزیز اگه اشتباه نکنم مامانی لی لی بود یا یه همچین چیزی که دو قلو قسمتش شد......

اون فکر کنم با ال دیاش هپارین یا سلکسان داشت فقط فکر کنم نزدیکای پانکچر قطع میشه........

دیگه از زایمان ریسک خونریزی بالاتر نیست که.......

من تا دو سه روز قبل زایمان سلکسان داشتم....

ستایش جون بی نهایت خوشحال شدمم  دیروز باورت نمی شه من چند بار سایت رو چک کردم خبر بدی ...

قربونت برم افسون جون،ان شالله به امید خدا خیلی زود نصیب خودت بشه عزیزم😍😍😘😘

من ۴انتقال قبلیم جنینام فرش بود و تقریبا داروی خاصی نداشتم،اینسری ب پیشنهاد دکترم فریز انتقال دادم و بلاست بودن، ۱۰تا دوفاستون قبل پری داشتم بعد ک پری شدم از روز سوم روزی ۳تا استرادیول داشتم البته از قبل یکسری مکمل ها مثل ژریویتون ویتامین دی ب کمپلکس و کیوتن داشتم فک کنم دهم سیکلم باز ویزیت شدم و روزی دوتا استروژن کنژوگه هم اضاف شد و کیوتنم قطع شد و از یک هفته قبل انتقالم روزی یه دونه شیاف پروژسترون و یه امپول پروژسترون و امپول سلکسان هم اضافه شد ۴روز قبل انتقال سرم ای وی ای جی تزریق کردم و دو رور قبل انتقال لنفوسیت تراپی داشتم ۷ آبان انتقالم بود ۳روز تهران موندم بعد با هواپیما برگشتیم خوزستان، استراحتم نسبی بود تو خونه قدم میزدم ظرف میشستم حیاط شستم یه بار ولی لکه بینیم ک شدید شد استراحتمو بیشتر کردم خونه پدرشوهرم میرفتیم،راستی بعد انتقال تا یک هفته نشاسته تو اب خوردم و شیر سویا تا پنج روز توی این دو هفته هم غذاهای نشاسته دار و الو زیاد خوردم و سعی کردم غذاهای با طبع گرم کم بخورم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
رز عزیز اگه اشتباه نکنم مامانی لی لی بود یا یه همچین چیزی که دو قلو قسمتش شد...... اون فکر کنم با ا ...

بله یادمه انا جان...به خود منم گفتن شوع کن ولی نهایتا گفتن انقدری شدید نیست که داروها برات مشکل ساز بشه و به ریسکش نمی ارزه....ولی خب اگر شدید باشه باید داشته باشه

انا جون ببخشيد تو يكي از پستها ديدم نوشته بوديد درصد مشكل قلبي براي ما كه مشكل انعقادي داريم بيشتره، ...

عزیزم نگرانت نکنه خوب این همه مامانا بچه های سالم به دنیا آوردن.......

فکرتو منحرف نکن.......

عزیز با توجه به اینکه تو مشکل انعقادی بحث خونرسانی مطرحه شاید به اون دلیل میگن ریسک بالاتره اما بازم تاکید میکنم درصد بالایی نیست.....

فقط ریسک برا ماها نسبت به کسایی که مشکل انعقادی ندارن بالاتره.......

اما کسایی که سابقه این مشکل رو تو خونواده درجه یکشون دارن ریسک اونا بالاتره.......

ماها خودمونم نسبت به کسایی که مشکل ندارن ریسک ترومبوز و سکته قلبیمون بالاتره اما بازم میگم قرار نیست فرت فرت سکته قلبی بین ماها اتفاق بیفته......

دیگه به این پارامترهای منفی فکر نکنین.......

به این چیزا فکر کنیم دیوونه میشیم......

اون وقت هی باید منتظر بلا باشیم.......

سکته، سرطان، هزار بلای دیگه......

از زندگیتون لذت ببرین فقط حواستون جمع تر باشه.....

دوستای گلم هی میخوام پست بذارم فرصت نمیشه........

وای از زلزله چه خبر؟

دوستان همه سلامتن؟

چه قدر درناکه خبر شنیدن تلفات زلزله......

خدا واقعا به کسانی که از نزدیک درگیر بودن کمک کنه........

تو این سرما و از دست دادن عزیز و آواره شدن واقعا غیر قابل تصوره......

خدایا خودت کمکشون کن......