2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام به دکترم گفتم میخوام برای  اسفند بیام برا میکرو . قرص مدروکسی پروژسترون بهم داد که از روز ...

عزیزم به جمعمون خوش اومدی........

ایشالله جشن مامان شدنت........

عزیزم بستگی به پروتکلت داره.........

شاید بعد یه ماه وقفه میخواد سیکل بلند واست شروع کنه......

یا ال دی بده........

به نظرم باید ببینی نظر دکترت چیه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اناجون ی سوال ببین من قرص تیرویید می خورم البته tsh ام تو رنج بود. سوالم اینه نباید دکتر بلافاصله بع ...

عزیزم من سر خود آز دادم که برا من تی اس هاش بالا رفته بود که داروم بیشتر شد به نقدار نرمال برگشت......

برا اکوی قلب هم خانوم دکتر به هیچ وجه اون موقع نمینوشت مگه اینکه سابقه بیماری قلبی تو خونواده باشه.......

من که یه بار اصرار کردم کلی دعوام کرد........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بارانبهاری جان به خودت استرس نده اصلا خیلیها دوست دارن این لک روببینن که نشونه وعلایمی ازلانه گزینی ...

بهترینارو برات آرزو میکنم عزیزم.......

عزیزم من سر خود آز دادم که برا من تی اس هاش بالا رفته بود که داروم بیشتر شد به نقدار نرمال برگشت.... ...

انا جون دکتر طاهری ابن سینا که دکتر با تجربه ای هست با دیدن ازمایشات انعقادی من که مشکل داشتن گفت مثبت شدی حتما اکوی قلب جنین بده...ارتباطش چیه بنظرت؟

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
ببخشید میگم روز انتقال رو روز اول حساب میکنیم یا فرداش رو، روز اول میگید؟ 

عزیزم هر ۲۴ ساعت یه روز کامله........

اونجوری حساب کن مثلا از ساعت انتقال روز انتقال تا فردا همون ساعتو روز اول حساب کنه بعدش روز دوم.......

سلام خانوما وقتي وارد پروسه سيکل ميکرو ميشي  چه روزايي بايد به دکترت مراجعه کني ميشه ي ليست تهي ...

عزیزم خوب اول برا تعیین پروتکلت میری روز اول تا سوم پریودت........

وقتی نوع سیکلت تعیین شد اگه ال دی داشتی و سیکلت کوتاه بود که ال دی هارو میخوری بعد منتظر پریود میشی و مجدد روز اول تا سوم پریودیت برا سونو میری و داروهاتو تجویز میکنه.......

اگه ال دی بده و سیکلت بلند باشه احتمالا بگه وسطای سیکلم یه سونو بری نه که فقط میگه مثلا بیست سیکلتسینافکت شروع کن یا دیفیرلین یا سایر مشابهاتشو تجویز میکنه و بعد باید پریود بشی و روز اول تا سوم پریودی بری مجدد سونو و تجویز داروهای اصلیت.......

اگه سیکلت کوتاه و بدون ال دی باشه که همون سونوی اول تا سوم داروهای اصلیتو تجویز میکنه......

این تا قبل تجویز داروهای اصلی.......

معمولا سونوی اول داروها برا ۵-۶ روز تجویز میشه وسونوی بعدی حدودای ۷-۸ سیکلته........

بعدش که سونوی دومو رفتی دکتر میبینه بدنت به دارو چه جوری جواب داده و بر اساس اون یکی دو روز یه بار سونو میشی تا وقت پانکچرت تعیین بشه.......

معمولا بعد یکی دو سونو از سونوی دومت حدودای ۱۲-۱۳ سیکلت به بعد احتمال پانکچر هست اما دقیق نمیشه گفت.......بعد پانکچرم که جنین تشکیل میشه و اگه انتقال فرش داشته باشی معمولا ۲-۳-۴-۵ روز بعد انتقال داری.......

دو هفته بعدم آزمایش که ایشالله + منتظرته!!!!!!!

سلام امروز میرم ازمایش برام دعا کنید

منتظر خبرای خوشگلتیم عزیزم.......

انا جون دکتر طاهری ابن سینا که دکتر با تجربه ای هست با دیدن ازمایشات انعقادی من که مشکل داشتن گفت مث ...

عزیزم والا به نظر منم ماها که مشکل انعقادی داریم ریسک مشکلات قلبی میتونه بالا باشه اما من که انجام ندادم یعنی دکترم ننوشت و شکر خدا مشکلی نبود........

البته بگما احتمال همچین مشکلی خیلی پایینه فقط برا ماها ریسکش بالاتره مثلا به جای یه درصد دو درصده........

یعنی نری بشینی از الان استرس به خودت بدی.......

انا جون منتطز جوابت هستم

عزیزم لک من تقریبا مداوم بود و آخرای دو ماه کم کم قطع شد......

چند روز اولشم که خونریزی کامل بود.......

جواب ازمایشم منفی بود نیم بود بتام

عزیزم خیلی ناراحت شدممممممممم.......

به خدا نمیدونم چی بگم ولی شک نکن اون روزی که مامان بشی همه این تلخیا یادت میره........