2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام .دوستان من قبل یه انتقال منفی داشتم تو مرکز میلاد مشهد .چند روز دیگه میخام دوباره وارد سیکل ای ...

عزیزم اولا به جمعمون خوش اومدی.......

ایشالله جشن مامان شدنت.......

اولا همسرت کجا آز داده؟

مرکز ناباروری آز داده؟

خودت ایمنیو انعقادیو چک کردی؟

معمولا کسی که مشکل آندومتریوز داره احتمال نقص ایمنیم داره.....

آزهای تکمیلیو دادین؟

آندومتریوزتو درمان کردی؟

نسبت به دفعه قبل این دفعه چه کاری انجام شده که بتونی بگی ایم دفعه شانس + شدنت بالاتره......

فعلا جواب این سوالارو بده بازم در خدمتت هستم.......

ایشالله بتونیم به سمت مامان شدنت بریم و تو جشن مامان شدنت شرکت کنیم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوست جونا من بتام 1367 حتما باید از دوم رو هم انجام بدم؟؟؟

عزیزم بتات عالیه دومیو بدی فقط میتونی از رشدش مطمئن بشی که ظاهرا داره با زبون بی زبونی میگه ما عالی داریم پیش میریم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان من روز ۲ و ۵ انتقال امپولهاش س ج داشتم تا چند روز اثرش هست؟؟

مونیکا جون بدن با بدن فرق داره........

والا یادمه یه بار یکی از دوستان بعد این هاش سیجی بی بی گذاشت روز ۸ اثرش رفته بود یعنی سه روز بعد.......

حالا ممکنه برا یکی زودتر بره برا یکی دیرتر.......

من تجربه خودمو میگم که روز ۵ برا میکروی دوم هاش سی جی داشتم روز ۱۴ بی بی منفی بود و آزمم زیر یک دهم پس معلومه خیلی زودتر اثرش رفته بوده که بتام زیر یک دهم شده بوده.......

سلام آنا جون...بله همون جی سی اس اف هست ...انشالله ک همینطور میشه ک شما گفتی مممنونم

عزیزم منم جی سی اس اف داشتم مال من روز انتقال بود و زیر جلدی بود........

شانس رو بالا میبره ایشالله شمام مامانی......

آنا جون من تا دیروز حالم خوب خوب بود الان دوروزه نفخ شدید گرفتم و پهلوی سمت چپم درد میکنه ب دکتر گفت ...

عزیزم نگران سوزشت نباش منم همین بار آخر همچین حالی داشتم جوری که حس میکردم اون تو زخم شده ولی میبینی مامان شدم.......

برا پنادتم کاش با دکترت صحبت کنی چون فکر کنم یکی از دوستان میگفت دکترش گفته قبل انتقالش پماداشو و شیافشو استفاده نکنه.....

باز برا اطمینان بپرس........

آنا عزیزم الان همسرم آمپول گرفته رفتم نگاش کردم روش نوشته نیبوجین 200 هزار تومن هم شده ....وای ب نظر ...

برا کیه؟

خودت یا همسرت؟

عزیزم این اسم آشنا نیست واسم........

اسم علمیشو بگو تجاریشو نه!!!!!

آنا جون یه سوال دارم من چند وقته پریودام رنگش تیره تر از قبلنا شده بنظرت رحمم سرده یا مشکلی چیزی ند ...

عزیزم زیر شکمت سرده؟

یا سردی تو واژنت حس میکنی؟

پریودت با خونریزی شروع میشه یا با لک؟

لخته هم داری؟

پایا پریودتم لک داری؟

حجمش کمه یا زیاد؟

سلام بچه ها  انا جون اینو تو مرکز ناباروری همسرم انجام داده ببین چطوره

عزیزم خوبه قابل قبوله برا میکرو.......

برا کیه؟ خودت یا همسرت؟ عزیزم این اسم آشنا نیست واسم........ اسم علمیشو بگو تجاریشو نه!!!!!

برای خودم همون آمپولی ک امروز باید داخل رحم تزریق بشه....neupogen....زیرش نوشتهfilgrastim...همون جی سی اف هست ب نظرت؟

برای خودم همون آمپولی ک امروز باید داخل رحم تزریق بشه....neupogen....زیرش نوشتهfilgrastim...همون جی ...

آهان عزیزم درسته........

از همون دسته هست......

قیمتشم همون حدوداست.......

اون موقع فکر کنم مام ۱۶۰ بود آزادش ولی من تایید کردم فکر کنم مناسبتر شده بود......

عزیزم زیر شکمت سرده؟ یا سردی تو واژنت حس میکنی؟ پریودت با خونریزی شروع میشه یا با لک؟ لخته هم دار ...

حجمش کمتر از قبل شده 

پایانش لک دارم

بعضی وقتا سردی حس میکنم

توی خونریزیم کمی لخته های کوچولو هست ولی فک کنم این عادی باشه

خیلی میترسم یه وقت مشکلی نداشته باشم😯

خدایا...شکرت😍