2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
ندا جون منم ۳۷ سالمه برا بار سوم امروز منفی شد. تا دیروز که خیلی ناراحت بودم چون پریود شده بودم از ن ...

عزیزم ناراحت شدم منفی شدی، ولی همه ماها رنج سنیمون تقریبا یکیه حالا یکی یه سال کمتر یکی بیشتر، منم ۳۶ سالمه، دیگه تو اینکار درمان طول داره متاسفانه، کاریش نمیشه کرد، فقط باید صبور بود، آفرین به تو که برنامه ریزی کردی، خب ناراحتی، غم، افسردگی سراغ آدم میاد ولی باید رفت جلو و کم نیاورد.ایشالله بزودی مادر میشی عزیزم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان عزیز،مامانایِ گل و پرانرژی، سلام ویژه به آنا جون که در هر شرایطی مارو تنها نمیذاره afso ...

فدات شم لیلای عزیزم...

دقیقا همینطوره تا الان هر مدل تغذیه ای بوده باید همونو ادامه داد البته اگر درست بوده...توی این مطالب هم ذکر شده که حتی میوه ی جدید هم نخورید چون بدن واکنش نشون میده..در واقع خیلی گرمی و خیلی سردی و یه سری داروهای گیاهی فقط ممنوع هستن...

منم عاشق شیره هستم همیشه 4-5بطری تو خونه دارم...  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
شیره انگور در دوران بارداری این شهد مناسب برای تامین انرژی مورد نیاز زنان باردار و جنین در حال رشد ...

رز عزیزم ممنون از اطلاعات خوبی که گذاشتی......

با اجازت سر فرصت تو کانال میذارم که دوستان بعدا راحت بتونن پیداش کنن........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ی سوال برام پیش اومده من هر ازمایشی میدم برا پرولاکتین همیشه نرماله 1بار هم روی مرز بود دقیقا ولی تر ...

عزیزم شرایط آزمایشو رعایت میکنی برا پرولاکتین؟

دکترت در مورد ترشحات سینت چیزی نمیگه؟

آزمایشگاهی که تست رو میدی معتبره؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدات شم لیلای عزیزم... دقیقا همینطوره تا الان هر مدل تغذیه ای بوده باید همونو ادامه داد البته اگر د ...

من اسکرین شات گرفتم خیلی خوب بود مطالبت دستت درد نکنه، اتفاقا اینجا تمااااام دکترا میگن قهوه بخورین ولی بیشتر از ۳ فنجون نخورین، چون اینا با قهوه بزرگ میشن، بدنشون عادت داره، تازه میگن تو بارداری یه فنجون ایراد نداره ،قهوه اینا هم قهوه است واقعا، ولی کسی که عادت نداره بخوره یهو بدنش ممکنه قاط بزنه،کلا زیاده روی چیز خوبی نیست،

هنوز نه، احتمالا امروز برم ی آز معمولی بدم، آز خودم ۲۳مه

انشالله به سلامتی و شادی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ی سوال برام پیش اومده من هر ازمایشی میدم برا پرولاکتین همیشه نرماله 1بار هم روی مرز بود دقیقا ولی تر ...

منم همین طورم...البته در صورت فشار به نوک سینه ترشح دارم نه در حالت عادی ..یک دوره هم داستینکس داشتم برای همین قضیه...دکتر میگفت اگه پرولاکتین نرماله بهش حساسیت نشون ندین...میگفت موقع فشار مهم نیست...خیلی وقتا هم از روی فکر کردن زیاد بهش هست...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم شرایط آزمایشو رعایت میکنی برا پرولاکتین؟ دکترت در مورد ترشحات سینت چیزی نمیگه؟ آزمایشگاهی که ...

ازمایشگاهم معتبره از این مطمئنم.شرایطشو هم دقیقا رعایت میکنم دکترم میگه اخه مشکلی نداری چه قرصی بدم بهت.ولی من میگم اگه مشکلی نیست ترشح چیه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
منم همین طورم...البته در صورت فشار به نوک سینه ترشح دارم نه در حالت عادی ..یک دوره هم داستینکس داشتم ...

خوب برا منم در صورت فشار به نوک سینه ایجاد میشه همیشگی نیست

خوب برا منم در صورت فشار به نوک سینه ایجاد میشه همیشگی نیست

پس بی خیالش....من مطمئنم از فکر کردن بهش هست...حتی نظر دکتر هم همین بود...هی میگفتم نکنه توده دارم و هزار مدل فکر...ولی شکر خدا سالم بود..

رز عزیزم ممنون از اطلاعات خوبی که گذاشتی...... با اجازت سر فرصت تو کانال میذارم که دوستان بعدا راحت ...

اجازه مون دست شماست بانو....خوشحال میشم به درد دوستان بخوره

فدات شم لیلای عزیزم... دقیقا همینطوره تا الان هر مدل تغذیه ای بوده باید همونو ادامه داد البته اگر د ...

رز عزیز منم موافقم.....

منم رژیم غذاییمو یکم اصلاح کردم و به همون روال پیش رفتم و کارای عجیب غریب نکردم.......

مثلا من یکی از دلایلی که آناناس نخوردم این بود که من کسی نیستم که زیاد آناناس بخورم و گفتم حالا میزنه بدنم آلرژی نشون میده بیا و درستش کن......

مثلا من یه بار با زیاده روی تو خوردن طالبی کهیر زدم.......

این نشون میده که خیلیم معدم به تعجب کردن سازگار نیست........

خخخخخخخخخخخخ......

من فقط چون طبعم سرد بود سردیجاتو حذف کردم و به قول لیلا جون بدنم با زبون بی زبونی خودش اعلام میکرد که چی خوبه چی بد.......

خلاصه بازم تاکید میکنم دوستان کارای عجیب غریب نکنین.......

در مورد جوانه هم من چون جوانه های بیرونو خیلی نمیتونستم اعتماد کنم بخورم نخوردم به جایپودر جوانه گندم و سمنو خونگی خودمونو خوردم......