2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
خوب برا منم در صورت فشار به نوک سینه ایجاد میشه همیشگی نیست

کلا اگر پرولاکتین بالا باشه فشار بدی از سینه شیر میاد ، هر کسی سینه رو فشار بده یه کوچولو یه چیزی میاد بیرون ولی خیلیییی کمه، الکی فکرتو درگیر نکن،دست از سر سینه هات ور دار دختر جون  😂😂😂😂 بیکاری عیب رو خودت میذاری، سالمی خداروشکر فکرشو نکن. 😘❤

مرسی لیلای عزیزم. امیدوارم تو هم به زودی مامان بشی😘🙏🙏🙏

عزیزم آفرین به ارادت......

فقط خواهش میکنم دنبال علت باش و برا شروع دوباره عجله نکن......

نذار روت سعی و خطا بکنن!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا اگر پرولاکتین بالا باشه فشار بدی از سینه شیر میاد ، هر کسی سینه رو فشار بده یه کوچولو یه چیزی می ...

خخخ چیکار کنم دیگه فقط دنبال ی عیب و مشکل میگردم که بتونم درمانش کنم بلاخره زندگی ی روی خوش هم به من نشون بده فکر کنم مغزم دیگه داره ارور میده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خوب برا منم در صورت فشار به نوک سینه ایجاد میشه همیشگی نیست

عزیزم کاری باهاشون نداشته باش.......

منم بعد زایمان اوایل که شیر داشتم بعد که خشک شد دیگه مجبور شدم شیر خشک بدم.......

یه مدت بعد مثل تو فشار دادم دیدم یکم شیر میاد به دکتر گفتم یعنی مجدد شیر بدم گفت نه دیگه شیرت خشک شده گفت باهاشون کاری نداشته باش تحریکشون نکن......

پس معلومه با دستکاری همچین چیزی ممکنه.......

بیخیال باش مهم اینه هورمونت نرماله.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم کاری باهاشون نداشته باش....... منم بعد زایمان اوایل که شیر داشتم بعد که خشک شد دیگه مجبور شدم ...

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

آنا، سمین ، دریا دل و زیبای عزیزم قربونتون برم .خدا رو شکر که شماها رو دارم چون تنها کسایی هستید که درد منو لمس کردید.

آنا جونم من بعد از اولین میکروی منفی تمام ازمایشات رو دادم.

بچه ها به خدا نمی دونم چرا دعاهام اجابت نمی شه .خدا می دونه من نه مادر دارم نه پدر .برادرامم چندین ساله ندیدم در واقع خیلی تنهام .از بچکی یاد گرفتم فقط رو پای خودم بایستم و مستقل باشم شونه هام برای خیلی کارام سنگین بوده . خانواده همسرم خیلی رنجم دادند .اما فقط گریه کردم و غصه خوردم اما خدا بهم ترحم نمی کنه

یا امام رضا
آنا، سمین ، دریا دل و زیبای عزیزم قربونتون برم .خدا رو شکر که شماها رو دارم چون تنها کسایی هستید که ...

وای نداجون چقدر سخته

خوا انشالله کمکت کنه 

واقعا برات آرزو میکنم‌زودتر بچه دار بشی و طعم شیرین مادر شدنو بچشی

گرچه خودمم هنوز نچشیدم خخخخ

سلام دوستان عزیزم من مجردم و مشکل فیبروم رحمی دارم ، فیبرومم 14 سانت هست و باید سریع عمل بشم از طرفی هم دکترا می گن تو انتخاب پزشکت باید خیلی دقت کنی چون ممکنه به دلیل بزرگیه فیبرومت مجبور به برداشت رحم بشن به پیشنهاد دوستان رفتم پیش دکتر آصف جاه که وقت عمل بگیرم ولی متاسفانه ایشون به دلیل کسالت تا 2 ماه آینده شایدم بیشتر مطبشون تعطیله و تمام بیماران اورژانسیشونو ارجاع می دن به دکتر مهناز حکیمی فرد که کسی نمی دونه کارش چطوره به گفته منشی ایشون دستیار دکتر آصف جاه تو اتاق عمل هستن حالا من موندم چیکار کنم از طرفی هم باید سریع عمل بشم و ماه آینده عروسی داریم و باید زودتر از شرش خلاص شم حالا شما دوستای گل که تجربه دارین راهنماییم کنین برم پیش کدوم دکتر

آنا، سمین ، دریا دل و زیبای عزیزم قربونتون برم .خدا رو شکر که شماها رو دارم چون تنها کسایی هستید که ...

عزیزم همه مون شرایط و روزای بدی رو تجربه میکنیم هرکس به نوعی...شما هم مثل خیلی ها درد تنهایی رو داری میکشی...خدا میدونه من چه سختی هایی تو این سالها کشیدم...همه مدل همه رنگ....همیشه میگم اگه بچه بیاد حداقل از این تنهایی که داره پیرم میکنه درمیام ولی خب فعلا قسمتم نشده....پس بدون که درکت میکنیم و خوب حالت رو میفهمیم...نمیدونم حکمت این تجربه تلخ برای ماها چیه ولی امیدوارم هرچی که هست برای همه مون تهش شیرینی باشه....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

ندا جون فدات بشم میدونم تنهایی واقعا سخته........

عزیزم یعنی تستات مشکلیو نشون نداد؟

ایمنی؟

انعقادی؟

این ۴ بار چه کارایی انجامدادن واست؟

میخوام ببینم میتونیم دنبال راهکار بگردیم؟

هیسترو کردی؟

آندومتریوزو چک کردی؟

طبعتو بررسی کردی و سردی و گرمی زیادی نداره؟

کاریوتایپ چی انجام دادین؟

سلام دوستان عزیزم من مجردم و مشکل فیبروم رحمی دارم ، فیبرومم 14 سانت هست و باید سریع عمل بشم از طرفی ...

عزیزم والامن دکتر خزعلی رو خیلی قبول دارم ولی خوب ایشون همیشه ایران نیستن.......

البته من برا آندومتریوزم باهاشون لاپرا شدم و خیلی از نتیجه عملم راضی بودم........

در مورد فیبروم نمیدونم.......

میتونی با دکتر پادمهر یه مشورتی بکنی ببینی نظرشون چیه......