2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047360 بازدید | 684596 پست

afsoon جان ، ایشالله نی نی خوشگلت تو خمین تخمکاست، ۳۳ خیلییییی زیاد، باعث میشه بقیه تخمکای دیگه هم بی کیفیت بشن ،چون جا ندارن به همدیگه فشار میارن، تعداد تخمکات خیلی هم خوبِ، ایشالله دیگه مامانی عزیزم  😘😘🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ،من دیروز نامه بیمارستان برام اومد، اصلا انگار داغم تازه شد، برای یه لحظه تصمیم.گرفتم همه چیز ...

این خارجیا رو ول کن بیا اینجا درمان کن و برگرد، روزی که من انتقال داشتم یه خانم اومده بود، از آمریکا اومده بود، اونم انتقال داشت، گفت اگه مثبت شدم بعد از اولین سونو برمیگردم

اره  موافقم دکتر سرش شلوغه، بی حوصله هم شده ....  ولی امار مثبتاش واقعا بالاس ما الان گروه ...

دوستای گلم من نمیخوام دکتریو زیر سوال ببرم ولی آمار + رو رو چه حسابی میگین؟

خوب مطمئنا آمار دکتری که روزی صد تا مریض میبینه بیشتر از دکتری هست که روی بیست سی تا میبینه و برا هر کدوم کلی وقت میذاره......

از صد تا اگه مثلا پنجاه نفر + بشن خوب از بیست سی نفر ۱۵ نفر + بشن یعنی آمار هر دو دکتر یکین پس نمیشه آمار رو با تعداد بیمارای گروه یه دکتر قضاوت کرد.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها ،من دیروز نامه بیمارستان برام اومد، اصلا انگار داغم تازه شد، برای یه لحظه تصمیم.گرفتم همه چیز ...

عزیز من فقط خداااااااا ..امیدت و توکلت ب خدا باش ..خدا دلتو یجوری شاد میکنه ک ب این نامه ای ک برات اومده و باعث ناراحتیت شده میخندی پس ب امید اون روز  

سلام به همه دوستان و ممنون از آنا عزیز بابت تاپیک مفیدش

منم تازه میکرو انجام دادم و دو روز پیش متاسفانه جواب آزم منفی شد  ،با اینکه کلی امیدوار بودم...

دوستای گلم برای منم دعا کنید لطفا...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
عزیزم منم تنها علائمی که داشتم دل درد بود، از روز 10 تا 12 که شدید بود، اما روز 13 به بعد گاه به گاه ...

وای الهی خیر ببینی همش فک میکنم من اینجوریم خیالم یکم راحت شد  

خدا کمکم کن
مرسي از همه كه جوابمو دادين، واسه قبلش چي بايد چكار كرد ؟ ممكنه همين مشكل اصلا اجازه لانه گزيني و هي ...

عزیزم والا به مشکل ایمنی ربط داره اما خوب وقتی بارداری طبیعی میخواد اتفاق بیفته لااقل سهمی از پس زدن جنین که به خاطر طبیعی نبودن هورمونا و لقاح مصنوعیه کنار میره........

عزیزم من دیدم کسایی که بارداری طبیعی داشتن و بلافاصله بعد + شدن سرم گرفتن.......

پس تو تلاشتو بکن خدا بخواد نشد نداره.........

عزیزم در مورد استخر والا راستشو بخوایی من از زمانی که تصمیم گرفتم باردار بشم دیگه استخر نرفتم چون ریسک عفونت بالا میره.......

احتمالا دکترتم واسه این گفته.......

خلاقه نگران نباش با یه بار رفتن چیزی نمیشه دارو هم که داری نگران نباش........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چرا عزیزم دو سری آزمایش دادم و. تمام موارد چک شدم که یکم آنزیم های کبدیم مشکل داشت که تو آز دوم اونم ...

پس خدارو شکر ایشالله این دفعه دیگه مامانی.......

راستي به من يه دونه آمپول اويترال داد گفت روز انتقال با خودت مياري... براي چيه اين آمپول؟

عزیزم اگه اشتباه نکنم هم خانواده هاش سی جی هست......

احتمالا میخواد برات اون روز تزریق کنه خالا یا داخل رحم تزریق میکنه یا عضلانی......

شانستو بالا میبره.......

عزیزم من خودم هاش سی جی روز ۲ و ۵ انتقال داشتم.......

بعضیا هاش سی جی داخل رحمی داشتن.......

احتمالا همچین ماری میخواد بکنه.......

عزیزم اگه اشتباه نکنم هم خانواده هاش سی جی هست...... احتمالا میخواد برات اون روز تزریق کنه خالا یا ...

واي ممنونم آنا جون... خيلي منتظر بودم ... عزيز من الان سردرد دارم.. ميتونم الان استامينوفن ساده بخورم؟ فردا انتقالمه

سلام به همه دوستان و ممنون از آنا عزیز بابت تاپیک مفیدش منم تازه میکرو انجام دادم و دو روز پیش متاس ...

گلم من و تو الان همدردیم.  منم میکرو کردم ولی از امروز که ۱۳ انتقالمه پریود شدم خیلی خیلی ناراحتم. دعا میکنم دفعه بعد مامان بشیم. ایشالله  برای همه🙏