2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
روزی سه تا شیاف دارم، هنوز از دیشب خون آبه قهوه ای دارم و کم نشده، خیلی ناراحتم، مرکز گفت اگه تا فرد ...

عزیزم آسپرینی چیزیم داری؟

نگران نباش دوستات میدونن من خونریزب ساسی داشتم ولی شکر خدا میبینی پرنسسم بغلمه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم من و تو الان همدردیم.  منم میکرو کردم ولی از امروز که ۱۳ انتقالمه پریود شدم خیلی خیلی ناراح ...

عزیزممممم..  ان شاءالله خدا رحمتش رو شامل حال ما هم کنه...

تو هم بار اول بودی؟

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

سلام به همگی،دوستان خیلی التماس دعا داریم در این شبهاو روزها،انشاالله به حق امام حسین (ع) حوائج همه دوستان برآورده بشه

مامان سبحان جون سوالم از شماست،شما هم قرص آهن داری؟ چی مصرف میکنی؟

آنا جون اگه شما هم راهنمایی کنی ممنون میشم،من تا الان فروس سولفات میخوردم،تموم که شد خواهرمو فرستادم واسم بگیره فیفول گرفته، آیا فرقی می‌کنه؟

عزیزم آسپرینی چیزیم داری؟ نگران نباش دوستات میدونن من خونریزب ساسی داشتم ولی شکر خدا میبینی پرنسسم ...

هم اسپرین دارم هم ناکسپرین 

حالا خدا رو شکر امروز لکه نداشتم، استراحتمو خیلی بیشتر کردم

فقط خدا باید کمک کنه بهمون، توکل به خدا

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش

سلام به همه منم جا امپولام حسابي دردناك شده ميترسم ابسه كنه از طرفي ديابت دارم فعلا دكتركفت بارژيم كنترلش كن ولي باكنترل شديد غذايي هنوز قندمو بعد غذا بعضي وقتا بالا ميزنه ميشه ١٥٠ اعصابم خورده برنج لب نميزنم نونم فقط نون جو غذام حبوبات و گوشت مرغ يا گرشت قرمز مدل استيكي خيلي سخته قند خدا نصيب نكنه نميشهزچيزي خورد باز ميره بالا با اينهمه كنترل

منم رویان. بار دومم بود یه جنین داشتم. بار اول بندرعباس انجام دادم

به امید خدا دوباره سیکل جدید رو شروع میکنی 2-3 ماه دیگه، درسته؟

چه ماهی گفتن بری؟

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
انشالله. شنبه باهاشون تماس میگیرم صحبت میکنم. شنا چن تا جنین داشتی؟ مشکل چی بود؟

بیشتر همسرم مشکل داشت، به نظرم معجزه و لطف خدا بود که 7 تا جنین شد،2تاشو انتقال دادم،ولی نمیدونم چرا نشد   ؟؟

خودمو باخته بودم ولی وقتی مطالب این تاپیکو دیدم بازم یکم راحتتر شدم.

انشالله. شنبه باهاشون تماس میگیرم صحبت میکنم. شنا چن تا جنین داشتی؟ مشکل چی بود؟

مطمئنی که پریود شدی؟

یعنی نمیخوای بری آزمایش بدی؟

پس خدا رو شکر جنین فریز داری. ایشالله دفعه بعد حتما مامانی. فعلا در حد لکه ولی پریودی خودمو خوب می ش ...

عجول نباشه عزیز من صبر کن...وقت آزمایشت کیه؟؟..فعلا هیچ کاری نکن داروهاتو ادامه بده تا روز آزمایشت...توکل ب خدا