2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
عزیزم علت سقطتو پیدا کردن؟

عزیزم ممنونم از راهنمایی بابت پله که گفتی .علت سقط گفتن نامشخصه چون بارداری اول خیلی اتفاق میوفته و اینکه چون. جنین هم بصورت کامل دفع نشد چیزی نبود. که بدیم آزمایشگاه .ولی چون همسرم مشکل کم تحرکی و واریکوسل داره دکتر گفت احتمال زیاد مشکل ژنتیکی جنین بوده مثلا اسپرم ضعیف و مشکل دار لقاح پیدا کرده بازم نمیدونم والا

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
نه نمیذارن بعد 2/3 ساعت مرخص میکننت.خدا بخواد نینی بده از 50طبقه پله هم بالا بری میده بهت نخوادم نمی ...

ممنون عزیزم همچنین برای شما انشالله

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه خیالتو راحت میکنه بگیر اما ما خیلیامون شرایط تو رو داشتیم........ منم صبح تا شب تنها بودم و شب ...

مزسی که اینقدر دلگرمی میدید. واقعا از وقتی این تاپیک رو. پیدا کردم کلی از نگرانی هام کم شده .بله منم تنهام .ممنون بابت راهنماییهاتون حتما بکار میبرم .نه دیگه اگر اینجوریه که  نمیگیرم 

سلام، مرسیnana جون،parparجون ، yasna جون و بقیه دوستانی ک تبریک گفتین ،امیدوارم به زودی بیاین اینجا ...

عزیزم کاش بری یه آز بدی........

بگو از آزمایشگاه بیان خونه ازت خون بگیرن اگه + هست که حتما هست ببین دکترت پروژسترونتو اضافه میکنه یا نه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ممنونم از راهنمایی بابت پله که گفتی .علت سقط گفتن نامشخصه چون بارداری اول خیلی اتفاق میوفته و ...

عزیزم یعنی آزهای تکمیلیو ندادی؟

ایمنی انعقادی!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به به رز ِ عزیز دلم، فدات شم خوبم، دیروز پری اومد اول از همه درد سینه خوب شد که خیلی عذابم میداد، دا ...

الهی شکر....منم دلم برا پری تنگ شده حالم دیگه از ال دی بهم میخوره ....

انشالله پری هامون برن تا یکسال ریختشونو نبینیم...عبضیا  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

مرسي از همه كه جوابمو دادين، واسه قبلش چي بايد چكار كرد ؟ ممكنه همين مشكل اصلا اجازه لانه گزيني و هيچي رو هم نده، اون وقت چي ؟ واسه اقدام طبيعي فكر كنم سخت باشه يه كم با اين اوصاف 😕

يه چيز ديگه اينكه من يه اشتباهي كردم يه بار رفتم استخر ولي واااويلا كه واقعا اشتباه بود، احساس ميكنم درد دارم ديروز رفتم دكتر بهم دارو داد مترونيدازول و سفيكسيم و شياف كلوتريمازول و پماد تريامسينولون ... خيلي منو ترسوند گفت تويي كه عمل آندو كردي چرا همچين كاري كردي ؟ نميگي ممكنه برگرده باز ؟؟؟ ☹️ من خودم پشيمونم چون جو گرفتم واقعا ولي الان كه درد دارم بعضي وقتا يا پهلوم تير ميكشه واقعا ميترسم ☹️☹️

دكتر آصف جاه هم گويا زانوشو عمل كرده فعلا مطب نميره، من خواستم نوبت ماه بعدمو بگيرم كه ال دي رو قطع كنه برم اقدام و اينا، منشيش گفت اصلا معلوم نيست برنامه اش، آخه چراااا دكي ؟؟؟ من كه دوسِت داشتم 😭😭 من نوبت دكتر رزاقي و زرناني رو گرفتم به هرحال يا دكتر آصف جاه مياد تا اون موقع يا من ميرم همونجا به دكتر رزاقي ميگمو دارومو قطع ميكنم، واقعا نميتونم بيشتر ال دي بخورم 😕 موافقين خانم دكترا ؟

سلاااام به پرپر یِ خودمون، خوبی ؟  من میدونم کسی که مشکل ایمنی و انعقادی داره به محض مثبت شدن ...

خوبي عجقم ؟؟؟ 😬 من نبودم ميخوام تلافيه ٣٠ صفحه رو در بيارم دارم تند تند صفحه ميبرم جلو بقيه هم ٣٠ تا عقب بمونن 😬 آستيناتو بالا بزن بيا كمك 

عزیزم یعنی آزهای تکمیلیو ندادی؟ ایمنی انعقادی!!!!!

چرا عزیزم دو سری آزمایش دادم و. تمام موارد چک شدم که یکم آنزیم های کبدیم مشکل داشت که تو آز دوم اونم رفع شده بود دکتر گفت بخاطر. استرس و شرایط عصبیم بوده و. فقط دوماهه که بهم گلوکوفاژ هم میدن چون سونو شدم و گفتن یکی از تخمدانام کیستیک شده 

خوبي عجقم ؟؟؟ من نبودم ميخوام تلافيه ٣٠ صفحه رو در بيارم دارم تند تند صفحه ميبرم جلو بقيه هم ...

قربونت عزیزم، نه دیگه تو بارداری طبیعی لانه گزینی میشه ولی باید تا مثبت شدی آب دستتِ بزاری زمین بری دکتر بهت دارو بده، چون جنین تو بدن خودت تشکیل شده بدنت فکر نمیکنه این جسم خارجیه و قبولش میکنه ، ولی حتما تا مثبت شدی باید بلافاصله دارو بگیری و تحت نظر باشی ، خدای نکرده خطر سقط داره، دیگه نگران استخر هم نباش، عیب نداره، خودتو سرزنش نکن، یه وقتا آدم یه کارایی میکنه بعد تو کار خودش میمونه. 

الهی شکر....منم دلم برا پری تنگ شده حالم دیگه از ال دی بهم میخوره .... انشالله پری هامون برن تا یکس ...

اون اولا که تازه اومده بودم نی نی سایت و تو اقدام طبیعی بودم یه تاپیکی داشتیم یکی از بچه ها امضاش این بود

؛ به امید 9 ماه بای به پری و های به نی نی ؛