2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045864 بازدید | 684486 پست
انا جوووون من جای,امپولای پروژسترونم خیییییلی درد میکنه طوری ک نه میتونم بشینم نه بخوابم همش فک میکن ...

عزیزم خوب به مرور جاش دردناک میشه اما اگه یه سری نکاتو رعایت کنی تحملش راحتتره.......

۱. تزریق با سرنگ تزریق عمیق عضلانی (یعنی سر سوزن بلندتر)

۲. تزریق خیلی آروم

۳. کمپرس گرم بعد ۲۴ ساعت

عزیزم اینارو رعایت کنی خیلی بهتر میشه...

اما خوب بازم یه مدت بعد جاشون خیلی دردناک میشه....

برا من همسرم اینارو رعایت میکرد،ولی خوب بعد دوماه دیگه غیر قابل تحمل شده بود.......

یه ماه آخرم میدونی چیکار میکردم مثلا سه چهار روز یه ور تزریق میکردم و تو اون مدت سمت دیگه یه کم استراحت میکرد،و بهتر میشد و مجدد چند روز بعد سمت دیگه میزدم و اون یکی سمت استراحت میکرد.......

باورت میشه روزای آخر سرنگ رو دست همسرک میدیدم اشکم جاری میشد اما خوب جایزه خوبی قسمتم شد......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستاي گلم من ديشب تو كشاله ران يكي از پاهام خيلي درد پريودي داشتم، همه اش فكر ميكردم دارم پريود ميش ...

نگران نباش عزیزم.......

خدای نکرده درد ممتد دل و کمر اونم اگه با استراحت بهتر نشه جای نگرانی داره پس برو خیالت راحت باشه.......

کشاله ران که نشونه جا بازکردنه رحمه و بزرگ شدنش.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزبزم خدا نکنه کنده بشه اومده که محکممممم بچسبه...منم درد پا دارم اتفاقااااا اما نمیدونم که علتش چی ...

اگه عضلات پشت پاته عزیزم آب زیاد بخور به خصوص شبا قبل خواب......

من نصف شبم بیدار بشم میخورم.......

دوست جونا دارم ميرم براي انتقال خيلي خيلي ازتون التماس دعا دارم.منم براي همگي دعا ميكنم. از ته قلبت ...

عزیزم برات بهترینارو آرزو میکنم.........

ایشالله این دفعه مصلحتت در تحقق آرزوته و مامان میشی......

برو به سلامت مامانی عزیز......

انشالله مثبت هست عزیزم ایمان داشته باش و توکل به خدای مهربون ❤️❤️

سلام عزیزم........

به جمعمون خوش اومدی........

ایشالله جشن مادر شدنتو بگیریم.......

سلام دوستان. میگم روز انتقال هم حساب میشه؟ من صبح ساعت 10انتقالم بودم.نمیدونم امروز روز نهم حساب ک ...

عزیزم هر ۲۴ ساعتو یه روز حساب کن یعنی پنجشنبه ساعت ۱۰ صبح یه روز کامل شده و از ده ضیح به بعدش وارد روز دوم میشی......

پس الان میشی.......

امروز ساعت ده صبح ۱۰ روزت کامل

میشه........

آنا جون سلااااام عزیزم امیدوارم ک هر جا هستی بهت خوش بگذره دلم برات تنگ شده بود گفتم ی عرض سلامی کنم ...

سلام عزیزم.......

شکر خوبم........

اومدم وطنننننننن......

ممنون ایشالله تک تک دوستان هر جا هستن خوش باشن و خوشی همیشه همدمشون باشه......

آنا جون خوشت اومد !!😂😂😂😂😂😂😂 قربونت برم 😘😘

آره عزیزمممممممم.......

دمت گرمممممممم.....

كسي مي دونه اين ازمايش چيه؟؟؟  شرايط ازمايشش چطوريه؟؟

عزیزم همون آزمایش پروژسترون و استروژنه.......

چک میکنن ببینن که مقدار پروژسترون و استروژن به حدیه که بارداریو تضمین کنه یا نه........

البته بگما خیلی از دکترا و مراکز همچین چیزیو انجام نمیدن اما درستش اینه چک بشه.......

سلام دوست جونیها، واسه آزمایش پرولاکتین و تیرویید باید دوران پریودی رفت یا هر موقع بریم مشکلی نیست؟

عزیزم پرولاکتین اگه اشتباه نکنم تفسیرش با روز سیکله و اینکه تو محدوده زمانی فولیکولار فاز باشه یا غیره رنج نرمال فرق داره......

شایدم اشتباه میکنم اما تیروئیدو میدونم هر موقع بری میشه.......

تو کانال یه فایل پی دی اف هست در مورد شرایط تستهای هورمونی نگاه بندازی بد نیست.......

من دوتا سقط داشتم...کدوم دکترو پیشنهادمیدین?رزاقی خوبه?

عالیه......

كسي مي دونه اين ازمايش چيه؟؟؟  شرايط ازمايشش چطوريه؟؟

عزیزم ببخش کن سوالتو قاطی کردم.......

عزیزم برا اینه ببینن سرم میشه تجویز کرد یا نه.......

شرایط خاصیم نداره.......

ممنون ازتون فقط اينكه ناشتا بايد باشيم

نه عزیزم لازم نیست ناشتا باشی ولی بازم میخوایی واسه اطمینان از آزمایشگاه بپرس......

بچه ها کسی که انتی بادیigG توکسوپلاسماش زیاد از حده  یعنی مشکل داره؟

عزیزم گربه نگه میداری یا با گربه در تماسی؟

آنتی بادی بالا بشه که بد نیست اگه igm بالا باشه یعنی این ویروسو تو بدنت داری.......