2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان. میگم روز انتقال هم حساب میشه؟ من صبح ساعت 10انتقالم بودم.نمیدونم امروز روز نهم حساب ک ...

معمولا هر بیست و چهار ساعت یه روز حساب میشه اگه چهارشنبه انتقال دادی فرداش پنج شنبه ساعت ده یه روز حساب میشه 

اگه سوم انتقال دادی امروز میشه نه روز 

سلام دوستای گلم

ان شاالله همتون هرچی زوتر به آرزوهای قشنگتون برسین من صفحات قبلو نخوندم فقط اومدم بگم بیمه سلامت از 1آبان دیگه تخصصیارو پوشش نمیده.دوستانی که میخواین وارد سیکل بشین بیمه تونو عوض کنین احتمالا تا چندوقت دیگم کلا کنسل میشه اینارو داروخونه به ما گفت

سلام عزیزم،امیدوارم که موفق باشی،شما پیش دکتر یونسی میکرو کردید راضی بودین؟آخه منم بیمار ایشون هستم ...

yasna31عزیز ببخشید من نیومده بودم سایت که سوال شما رو جواب بدم .عزیزم بهتره هربار با دکترت ویزیت میشی وضعیتت رو بهش یادآوری کنی.شاید این وضع همه دکترها باشه چون بیمار زیاد دارن

سلام دوستان..خوبیددد؟؟؟ تبریک میگمم به عزیزایی که باردارر شدن امیدوارمم که روزهای با آرامشی رو بگذرو ...

جانانِ عزیز انشالله که بارداری عزیزم، نگرانی به دلت راه نده، خدا خوش حواسش هست، درد پهلوها اگه اشتباه نکنم بخاطر آمپولها یا شیاف پروژسترون هست، من طوری پهلوهام درد میگرفت که میگفت کلیه هام الان میترکن، حتا توی بارداری طبیعی ماههای اول پهلو درد وحشتناک داشتم، انشالله بارداری عزیزم

دلتو آروم کن با یاد خدا

خدایا ازت ممنونم برای اینکه منو لایق دونستی که معجزه ت رو توی وجودم و زندگیمون دمیدی ...مامان مهرو و بابا هومن عاشقت هستن نازنینم
عزیزم من برا درمان رحم و طبع سردم گیاهی خیلی استفاده نکردم......... تغذیه خیلی مهمتره و ضمنا رعایت ...

ممنون ازت اتاجووون

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕
انا شید جون شما چه آزمایش خونی دادی که مشخص کرد نیاز به استروژن و پروژسترون نداری . آخه عوارض پروژست ...

سمانه جان، با آزمایش خون راحت میشه اندازه گیری کرد، منتهی تو ماههای اول بهتر پروݫسترون و استرادیول مصرف بشه، فقط اگر خیلی اذیت هستی به دکترت بگو داروتو تغییر بده. دوز پروݫسترون تو هر دوره از سیکل و توی بارداری مقدارش متفاوتِ، با توجه به شرایطت که تو چه مرحله ای هستی دوزت در نظر گرفته میشه. مثلا آناشید باردار،بنابراین مقدار پروژسترون آناشید با من که تو روز ۳ دوره برم آز بدم متفاوتِ. ولی برو با دکترت صحبت کن.