2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان..خوبیددد؟؟؟ تبریک میگمم به عزیزایی که باردارر شدن امیدوارمم که روزهای با آرامشی رو بگذرو ...

عزیزم به سلامتی ایشالله انتظارت داره به انتظار شیرین نهماهه وصل میشه........

عزیزم در مورد سوزشت چیزی نمیدونم ولی یه امتحانی بکن و یه شال پشمی دو کمرت ببند ببین بهتر میش.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی.من امروز دکتر بودم ازمایش خون گرفت و نوبت داد هفته آینده برای سونو گرافی .عصری زنگ زد د ...

عزیزم احتمالا تا الان هر کاری تصمیم گرفتی انجام دادی ولی میخواستم بگم تو یه روزم به داروهات ادامه بده و بعد زنگ بزن و بپرس با یکی دو روز پروژسترون و استرادیول اضافی چیزی نمیشه........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز روز ۱۷انتقاله جنین بلاست بوده یعنی الان حدودا هفته ۶هستم درسته؟

عزیزم خوب قانونش کلا اینه:

سن جنین موقع انتقال+مدت زمان از انتقال+دو هفته که برا شما میشه:

۵ هفته و ۱ روز یعنی تو هفته ۶ هستی........

نه دیگه هفته پنجم هستی عزیزم 

هفته ۵ رو تموم کردن و وارد هفته ۶ شدن ولی خوب اوایل هفته ۶ هستن.......

من می خوام بازم ماه دیگه انتقال بدم الان بچم نه ماهشه و شیر خودمو میدم باید شیرم خشک بشه یا میشه با ...

عزیزم بستگی به این داره که سیکل انتقالت نچرال باشه یاهورمونی........

چون باید بدونی داروهات رو شیر اثر میذاره یا نه........

اگه دارویی داشته باشی که به شیر منتقل بشه و برا بچه ضرر داشته باشه باید شیردهی رو قطع کنی........

انا جوووون من جای,امپولای پروژسترونم خیییییلی درد میکنه طوری ک نه میتونم بشینم نه بخوابم همش فک میکنم بد تزریق میشه ک انقد دردش زیاده روزای اول انقد درد نمیکرد بنظرتون چیکار کنم

خدا کمکم کن

دوستاي گلم من ديشب تو كشاله ران يكي از پاهام خيلي درد پريودي داشتم، همه اش فكر ميكردم دارم پريود ميشم، الان بهترم ولي نگرانم.ميگم نكنه داشته كنده ميشده😃

البته اينم بگم كه خواب بوديم و يه دفعه به صدايي اومد از ترس پريدم بعد كن خواستم دوباره بخوابم ديگه پام خيلي درد داشت.

عزیزم به سلامتی ایشالله انتظارت داره به انتظار شیرین نهماهه وصل میشه........ عزیزم در مورد سوزشت چی ...

مررسی آنای‌ عزیز..ممنونم برای این حرف قشنگ و خیرت.الهییی آمین..چشم امتحان میکنممم.

خداجونم ممنونم که من و عشقم مادر و پدر شدیم..هزاران بارر شکرت🙏از نی نی مون محاافظت کن خدای مهربوونم🙏💕
دوستاي گلم من ديشب تو كشاله ران يكي از پاهام خيلي درد پريودي داشتم، همه اش فكر ميكردم دارم پريود ميش ...

عزبزم خدا نکنه کنده بشه اومده که محکممممم بچسبه...منم درد پا دارم اتفاقااااا اما نمیدونم که علتش چی میتونه بااشه..من پاهام یکیش تیرر میکشه.

خداجونم ممنونم که من و عشقم مادر و پدر شدیم..هزاران بارر شکرت🙏از نی نی مون محاافظت کن خدای مهربوونم🙏💕

دوست جونا دارم ميرم براي انتقال خيلي خيلي ازتون التماس دعا دارم.منم براي همگي دعا ميكنم.

از ته قلبتون براي اينكه اينبار مثبت شم يك صلوات بفرستين.

خدايا ترو به جدم قسمت ميدم دل هممونو شاد كني.

👶🏻خدايا ميدونم ارحم راحميني👶🏻
دوست جونا دارم ميرم براي انتقال خيلي خيلي ازتون التماس دعا دارم.منم براي همگي دعا ميكنم. از ته قلبت ...

انشالله مثبت هست عزیزم ایمان داشته باش و توکل به خدای مهربون ❤️❤️

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
دوست جونا دارم ميرم براي انتقال خيلي خيلي ازتون التماس دعا دارم.منم براي همگي دعا ميكنم. از ته قلبت ...

ان شاءلله که اینبار مثبت میشی

الهم صلی علی محمد و آل محمد

اللهم صلی علی محمد وآل محمد