2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام دوست جونیها، واسه آزمایش پرولاکتین و تیرویید باید دوران پریودی رفت یا هر موقع بریم مشکلی نیست؟

انتظار جان پرولاکتین چون هورمون حساسیه ، بهتر دو دفعه آزمایش بدی ،روزش فرق نداره، فقط باید آرامش داشته باشی چون حتی یکم استرس هم ممکنه بالا ببر مقدارش در حالیکه سالم هستی، تیرویید هم هر وقت رفتی،کلا روزش مهم نیست،فقط ناشتا باش حتما ،قرص تیروییدت هم نباید بخوری بعد از آزمایش بخور.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

كسي مي دونه اين ازمايش چيه؟؟؟  شرايط ازمايشش چطوريه؟؟

bibi جون، من اگر تونسته باشم درست بخونم  IgA هست، جز دسته بندی آزمایشهای آوتوایمن قرار داره، و برای تشخیص یه سری بیماریهای ایمنی انجام میشه، مثل سلیاک.نگرانی نداره،تست خونِ.

راستی عزیزم، پستت رو نتونستم پیدا کنم، ممنون از همدردیت، 😘

جانانِ عزیز انشالله که بارداری عزیزم، نگرانی به دلت راه نده، خدا خوش حواسش هست، درد پهلوها اگه اشتبا ...

مررررسی دوست عزیزمم با دادن انرژی مثبتت 💕الهییی آمین..خدا کمکممم کنه ایشاالله...من الان درد پهلوهام میره و میاد اما معده دردم میزنه بین کتفم رو هم درد میااره..تماس گرفتم با ماما گفت چیزی نیست نگران نباش..دور نافم یوقتایی تیر میکشه..گفتم نکنه کیست یا عفونتی چیزی باشه یکم ترسیدم که ماما بهم گفت مشکلی نیستش. بازم مرسی دوست عزیز🙏😘

خداجونم ممنونم که من و عشقم مادر و پدر شدیم..هزاران بارر شکرت🙏از نی نی مون محاافظت کن خدای مهربوونم🙏💕
مررررسی دوست عزیزمم با دادن انرژی مثبتت 💕الهییی آمین..خدا کمکممم کنه ایشاالله...من الان درد پهلوهام ...

جانان جون کجا ای وی اف کردی؟

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
بچه ها کسی که انتی بادیigG توکسوپلاسماش زیاد از حده  یعنی مشکل داره؟

عزیزم باید ببینی  igm چی زده،

اگر  IgG مثبت  Igm منفی یعنی عفونت رفع شده

IgG منفی  IgM مثبت عفونت به تازگی اتفاق افتاده

IgG منفی  IgM منفی تا به حال در معرض ویروس نبوده

IgG مثبت   IgM مثبت یعنی عفونت در بدن هست 

زمانی خطرناکِ که توی دوره بارداری اتفاق بیفته، اوایل بارداری، جای نگرانی نیست .

اینجا قبل از میکرو این آزمایش و آزمایش ایدز و یه ویروس دیگه که یه بیماری انتقالی جنسی رو ازت میخوان، اعتبار جواب آزمایشتم ۳ ماهِ، یه چیزِ بی مورد. کلا از خوردن گوشت خام خودداری کن، میوه و سبزیجات خام فقط خونه خودت بخور اونم با مواد شستشو مخصوص سبیزی و میوه حات بشوری، جایِ دیگه فقط پخته بخور، سوسیس کالباس هم نخور، هیچ اتفاقی نمیفته. اینحا تو بارداری هر ماه اینو تست میکنن.

مررررسی دوست عزیزمم با دادن انرژی مثبتت 💕الهییی آمین..خدا کمکممم کنه ایشاالله...من الان درد پهلوهام ...

عزیزم از صمیم قلبم برات دعا میکنم که باردار باشی و چند روز دیگه با خبرای شاد بیای تاپیک و شادمون کنی،، آره عزیزم طبیعیه نگران نباش، من ازونجا که کلیه هام سنگ سازن انقد میترسیدم نکنه دردها مال سنگ کلیه باشن، درد پهلو میره و میاد دقیقن، کلن نگران نباش عزیزم.  هر دردی توی اوایل بارداری طبیعیه،، چه بارداری طبیعی چه بعد از میکرو که خب بدن با داروهای هورمونی حالت بارداری داره،،

خدایا ازت ممنونم برای اینکه منو لایق دونستی که معجزه ت رو توی وجودم و زندگیمون دمیدی ...مامان مهرو و بابا هومن عاشقت هستن نازنینم
عزیزم از صمیم قلبم برات دعا میکنم که باردار باشی و چند روز دیگه با خبرای شاد بیای تاپیک و شادمون کنی ...

مررسی مهرربونممم..ممنونم ازت با این دعای خوبت.الهیییییییی آمین 🙏🙏🙏🙏💕💕💕💕💕 بله واقعاا بااین همه هورمون طبیعی هست بازم ممنونم بابت راهنماییهاتون😘😘😘😘

خداجونم ممنونم که من و عشقم مادر و پدر شدیم..هزاران بارر شکرت🙏از نی نی مون محاافظت کن خدای مهربوونم🙏💕
جانان جون کجا ای وی اف کردی؟

عزیزم من اهواز هستم.مرکز ناباروری جهاد .دکتر دیباوند