2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
ممنونم عزیزم، مرسی، والا اول تعدادش 43 میلیون بود، پیش دکتر سعید کشاف میرفت، دکترش گفت کمه، 15 آمپول ...

مرسی عزیزم

همسر من هم ۱۷ میلیونه تعدادش 

فک کنم کمه

خدایا خسته ی خستم،"،پناهم ده.
دوستای گلم کسی تو ایران هست که قرص پروژسترون بهش داده بودن. چند بار لیلا جون گفتن انگار ی سری شیاف ه ...

سلام به همگی، با عرض تبریک خدمت مامان شیرین! امیدوارم همه دوران بارداری ات مثه اسمت شیرین باشه واست

عزیزم منم اون اوایل اوتراژستون داشتم که خیلی خوب بود و حساسیت نداشتم،اون که تموم شد پیدا نکردم دیگه ایرانی میذاشتم،بعد دوباره کلی داروخونه رو گشتم لوتوژل رو پیدا کردم که به نظرم هم خوراکی بود هم واژینال ولی بسته ش که تموم شد دیگه پیداش نکردم،کلا این دو مدل مثه کپسول بودن خیلی راحت میشد گذاشتشون و مثه اون شیاف ایرانی غول پیکر حساسیت نمیدادن،حتی سیکلوژست هم دو روز بیشتر نتونستم استفاده کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان شما اطلاعی درباره هزینه pgsجنین ندارید؟یکی از دوستان اسمش را یادم نیست مثل اینکه انجام د ...

سلام خانومی 

اگه بررسی ژنتیکی جنین رو میگید در مرکز گاندی ۵ میلیون هزینه داشت، البته من انجام ندادم

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش
دوستای گلم کسی تو ایران هست که قرص پروژسترون بهش داده بودن. چند بار لیلا جون گفتن انگار ی سری شیاف ه ...

سوگل جون والا پروژسترون تا هفته ۱۲ هست اما بعدش احتمالا هفته ای یه آمپول پرولوتون جیاگزین بشه البته برا تورو نمیدونم پرولوتون میده یا نه ......

قرصشم هست فکر کنم حالا دوستانی که تجربه شو دارن میان اطلاعات میدن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون من دل دردهای شبیه پریود دارم خطر ناک که نیست . همیشه هم نیست ها می یاد می ره. اما چک می کنم ...

عزیزم وقتی کمرت درد کرد دراز بکش و یکم استراحت کن.......

پشت درد چرا داری؟

به پشت زیاد میخوابی؟

اگه به خاطر نحوه خوابیدنته به چپ و راست به خصوص چپ بخواب و لای پاتم بالش بذار به کمرت فشار نیاد.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام .

من چند روزی نبودم الآن اومدم با کلی نگرانی و سوال .

آنا جون من از شنبه هفته قبل سینال F  روزانه دو پودر یه آب زدم تا ۴ شنبه...

۴ شنبه سینال داد ۴ تا برای سه روز +منوگون دو روز+ارگالترون سه روز 

اینارو هم تزریق کردم دیروز که رفتم سونو گفت هیچ خوب  رشد نکردن فولیکول هام مثلا سایز ۱۳ و ۱۱ چندتایی بود بقیه ۶ بودن ضخامت آندومتر هم ۵و نیم بوده سه خطی .

دیروز نسخه رو تکرار کرد ۴ تا سینال برای دو روز +منوگون+ارگالترون 

الان من چکار کنم که بهتر و هماهنگ رشد کنند؟؟

چی بخورم ؟چای و مواد کافئین دار مضره؟؟

قند   و  شکلات چی؟؟ 

چند روز یه سفر مسخره اجباری رفتم که اصلا دوست نداشتم به اجبار همسرم رفتیم خونه اقوامش بعد اونها هم نظر دادن بریم یه شهر بندری  و کنار دریا بگردیم کلا همش بیرون از خونه بودیم قرصام رو سر ساعت مصرف میکردم ولی برا آمپولا نگرانم نیم ساعت یا چهل دقیقه عقب می افتاد بعدشم توی یونولیت با یخ گذاشتم توی ماشین بودن !!

نکنه این سیکل خراب بشه خیلی امیدوار بودم دفعه اول جواب بگیرم چون همین الان هم با سختی دکتر میرم همسرم اصلا درست همراهیم نمیکنه همش با دعوا و جنگ اعصاب میرم و میام ...خیلی از لحاظ عصبی تحت فشارم 

سلام آناجون و بقیه دوستان ان شاالله همتون خوب و خوش باشین آناجون اگه یادت باشه شوهرم واریکوسلشو عم ...

سلام عزیزم،امیدوارم که موفق باشی،شما پیش دکتر یونسی میکرو کردید راضی بودین؟آخه منم بیمار ایشون هستم ولی حس میکنم خیلی دقت نمیکنه،نظر شما چیه؟ولی اخلاقش خوبه،حالا تردید دارم نمیدونم چیکار کنم

ممنونم عزیزم، مرسی، والا اول تعدادش 43 میلیون بود، پیش دکتر سعید کشاف میرفت، دکترش گفت کمه، 15 آمپول ...

شیرین بانو جان تبریک میگم،انشاا خودت و نی نی سلامت باشید همیشه،عزیزم میشه بگی دکترتون کی بود؟

سلام دوستاي عزيز

انا جون و ليلا جون ممنونم از جوابتون

بچه ها من خيلي ناراحتم

ديشب سر يه موضوع خيلي جزيي با همسرم بحثم شد بعدش هر چي عذرخواهي ميكرد من رفته بودم تو لج و فقط گريه ميكردم، خودم فكر كردم چقدر حساس شدم الكي الكي ولي خوب سر هيچي تپش قلب گرفته بودم. به هر حال احساس كردم بهم فشار اومد از نظر روحي ، تلقين بود يا نه همون موقع يه كم درد هم داشتم و زير دلم سمت تخمدانها يه كم تير ميكشيد.

خيلي ناراحتم اعصابم خورده.😔😔😔

سلام،با آرزوی بهترینا برای همه ی دوستان خوبم

آنا جون و بقیه دوستانی ک تجربه سرم آی وی آی جی دارین ب کمکتون نیاز دارم،من دیروز ۴تا سرم ۲/۵ آلمانی گرفتم ولی تهران تزریق نکردم اومدم شهرستان،دکتر ک گفت میشه تو هر بیمارستانی تزریق کنی ولی من اینجا دیدم بعضی دوستان  تو تهران و در بیمارستانای خاصی انجام دادن،من میتونم تو یکی از بیمارستانای شهرستانمون تزریق کنم،برا تزریقش تخصص خاصی لازمه؟؟ و اینکه چطور تزریق میشه ،چه زمانی از روز؟آمادگی خاصی نیاز نداره؟؟؟؟،لطفا اگه اطلاعاتی دارین کمکم کنید،من اینجا دستم از دکترم کوتاهه البته اونم هیچ توضیحی نداد

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام،با آرزوی بهترینا برای همه ی دوستان خوبم آنا جون و بقیه دوستانی ک تجربه سرم آی وی آی جی دارین ب ...

ستایش جون

تزریق خاصی نیست و به نظرم می تونی مراکز معمولی هم  انجام بدی

ولی من چون تجربه نداشتم بیمارستان عرفان انجام دادم،برای محض اطمینان

من 3 روز قبل از انتقال انجام دادم ،این سرم باید در مدت زمان زیادی وارد بدن بشه،برای من که فکر کنم بیشتر از سه ساعت هم طول کشید

ستایش جون این موضوع صحت داره که دکتر عارفی جنین فریز انتقال می ده و دیگه FRESH انتقال نمی ده؟