2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
خدا رو شكر مينو جون ، ديدي بهت گفتم البته ميدونم من خودم هم از بي علامتي استرس ميگرفتم الان هم بعضي ...

اره عزيزم خيلي نگران بوديم منكه نميدونم چطور ازشما و اناجون و بقيه عزيزان تشكر كنم كه راهنمايي ميكنيد

مینو جوم شما دفعه چندمت بود؟ و جنین هات بلاست بودن؟ 

عزيزم من سال ٩٣ پانكچر كردم و حدود ٥بسته جنين شد كه هميشه منفي ميشد خلاصه تابستون رفتم تهران و ييكسري ازمايش كه اناجان كفتن انجام دادم فقط به سرخجه ايمن نبودم وواكسن زدم ايمن نشدم باز و هتروزيگوت بودم خلاصه شهريور با نااميدي تمام اخرين بسته رو براي بار٥منتقل كردن برام كه به لطف خدا اينبار مثبت شد نميدونم بلاست بودن يا نه ولي فريز بودن من اونقدر نااميد بودم كه ميخاستم دوباره پانكچر كنم و بيخيال اين بسته ام بشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزيز من امرز روز ١٥ انتقال هستم و هيچ علامتي از بارداري ندارم، راستش نگرانم كه نكنه بار ...

نه عزیزم کم نیست اصلا........

خیلیم عالی...........

یکی از دوستان روز ۱۴ یا ۱۵ش دویست بود تازه دوقلو هم باردار بود که بعدا یه قلش موند........

پس دیگه فکرای بد نکن.........

منم علامتی نداشتم........

تازه از هفته ۵ یه کوچولو حالت تهوع داشتم که حتی ممکنه اونم به خاطر بالا رفتن ناگهانی هورمون تی اس هاشم بوده چون با بالا بردن دوز لووتیروکسینم بهتر شدم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان عزیزم  کسانی که تازه آزمایش ایمنی وانعقادی انجام دادن میشه بگن هزینه اشون چقد شده؟ ...

عزیزم در مورد هزینش نمیدونم اما حدوای ۸۰۰-۹۰۰ باید باشه با بیمه پایه و بیمه پایه که خیلی از آزمایشگاها تعلق میگیره و اگه بیمه تکمیلیم دارین خیلی از بیمه ها رو آزمایشگاه نیلو یادمه طرف قرارداد بود.......

مدت زمانم یکی دو هفته نهایت سه هفته ای آمادست.......

فقط یادمه کاریوتایپ معمولا زمانبره و احتمالا یه ماهی زمان ببره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من رفتم پيش طب سنتي بهم گفت كه طبعت سرده و خشك و رحمم سرد رازيانه و پن انگشتي و بو مادران و پولك داد ...

عزیزم من برا درمان رحم و طبع سردم گیاهی خیلی استفاده نکردم.........

تغذیه خیلی مهمتره و ضمنا رعایت بعضی چیزا.........

اولا اگه طبع و رحمت هر دو سرده کلا قید سردیو بزن و لب بهشون نزن حتی بعد انتقال........

من حتی تا ماه سه بارداریمم لب به سردی نزدم........

دریغ از یه دونه خیار، گوجه، هندونه و هر چی که سردیه........

فقط مرغ و ماهیو حذف نکردم که اونم با ادویه جات گرم میکردم.......

غیر اینا این نکاتم رعایت کردم.......

۱. بعد حموم و ن ز د ی ک ی بلافاصله آب خوردن ممنوع

۲. آب سرد و یخ ممنوع

۳. موقع پریودی حموم و شستن ممنوع

۴. جوراب و شال کمر پشمی

اینارو رعایت کنی و اون گیاهیارو هم رعایت کنی شاید زودتر جواب بگیری اما کلا درمان رحم سرد و اصلاح طبع زمانبره.......

متاسفانه فعلا تکمیلی ندارم فقط تامین اجتماعی دارم  شما دوتاش رو باهم انجام دادید؟ تاثیری هم در ...

عزیزم به نظرم انجام بده چون هزینه هر منفی از انجام آز خیلی بیشتره.........

با تامین هم خیلی بیمه ها طرف قرعردازن ولی یک سوم رو تقبل میکنه اگه اشتباه نکنم......

سلام دوستای خوبمم  من امروز می رم سونو  روز یازدهم پریودم هستم، برم ببینم وضعیت تخمک ...

به سلامتی عزیزم........

تپلترین تخمکارو برات آرزو میکنم.......

سلام دوستان ديروز طاقت نكردم يه سونو رفتم خداروشكر قلبش ميزد و فعلا علامتي جز گرسنگي ندارم فكر كنم م ...

خدارو شکر عزیزم........

ولی لااقل دیگه عیار دستت بیاد که به خودت استرس ندی........

چون واقعا خیلامون بدون علامتیم........

انا جون میتونم حلوا بخورم بدون زعفرون فقط گلاب داره توش

فکر نکنم مشکلی داشته باشه........

تازه فکر نکنم حلوا زعفونشم مشکلساز باشه.......

دم کرده زعفرون با دوز بالا مشکل داره عزیزم........

ولی کلا برا اینکه استرس نگیری رعایت کنی بد نیست.......

مرسی آنا جون 🙏 میشه بگید کاریوتایپ چیه؟ 

عزیزم کاریوتایپ یه تست خونه هم از خودت هم همسرت........

کرومزومهارو بررسی میکنن......

عزیزم به نظرم انجام بده چون هزینه هر منفی از انجام آز خیلی بیشتره......... با تامین هم خیلی بیمه ها ...

مرسی از راهنماییت 🙏

آره همسرم هم اینو میگه من کلا دو تا جنین فریز هم دارم اگه نشه باید برم توی سیکل و پانکچر دوباره که هزینه اش برام زیاده 

هر چند دکترم میگه این آزمایشها ضرورتی نداره تازه اگه به ضم مشکل داشتن توی این قضیه(ایمنی وانعقادی)ورفع اون بازم امکان لانه گزینی جنین ١۵تا ٢۵درصده یعنی مطلعقا نمیشه گفت مربوط به ایناست 

ولی خودم میگم حتی اگه یه درصد هم ربط داشته باشه یکی دو تومن هزینه میارزه 

بازم دوستان نظری دارن بهم بگن ممنون میشم