2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
انشالله ک مامانی گلم...معده درد یکی از علائم بارداریه شما ب فال نیک بگیر

ممنونم دریا دل عزیزمممم انشاالله با دعاهای شما و دلای پاکتون منم مامانم این ماه🙏🙏😘

خداجونم ممنونم که من و عشقم مادر و پدر شدیم..هزاران بارر شکرت🙏از نی نی مون محاافظت کن خدای مهربوونم🙏💕
سلام و ظهر به خیر به تک تک مامانهای بالقوه و بالفعل عزیز🌹🌼🌸 خب بالاخره نوبت منم رسید که نامه ا ...

عزیزم خوب برا ماها که میکرو میکنیم ۹۶ درصد بدی نیست........

ما با ۹۹ حتی ۱۰۰ درصد آبنرمال (یعنی شکل اسپرم مشکل دار) مامان بالا شدیم پس به همسرت بگو انقدرام شرایط بد نیست لااقل برا میکرو از ما شرایطش خیلی بهتره........

فقط اینارو بگو حتما رعایت کنه.........

پایین تنه رو خنک نگه داره..........

کمپرس یخ یه ربع قبل خواب رو ب ی ض ه ها از رو لباسزیر.......

شلوار لی و تنگو شورت چسبناک نپوشه......

دوش آب داغ و سونا و جکوزی ممنوع.......

گوشی موبایل تو جیب شلوار نذاره.......

لب تاپ رو پا نذاره.....

میوه و سبزی جات زیاد بخوره.........

آنتی اکسیدان زیاد بخوره........

آب زیاد بخوره........

ورزش سنگین نکنه.......

فعلا اینا یادم افتادن.......

سیگار و قلیون و الکل حتی الامکان ممنوع......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دی اف آی هم خوبه شکر خدا.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان به نظرتون كرمهاي دور چشم و يا مرطوب كننده و ضد افتاب تو زوران بارداري ضرر داره؟

عزیزم من که هیچ چیزی نمیزدم.......

هیچ کرم و لوازم آرایشی........

بهتره رعایت کنی........

آنا جون قرصQ10رو من وسط ناهار یا بعد از ناهار می خورم،به نظر شما خوبه زمانش؟

عزیزم فکر نکنم مهم باشه........

دوستان سیاهدونه رو چجوری استفاده میکنن؟ شنیدم برای گرم نگه داشتن بدن وگرم کردن رحم خوبه ولی خیلی تل ...

عزیزک دم کردشم خوبه.......

آسیاب شدش با عسلم خوبه.......

عزیزم همسر انا جون هم مورفولوژی نرمالش گاهی یک وگاهی هم صفر بوده و dfi همسرشون اگه اشتباه نکنم ۳۳ بو ...

شک نکن عزیزم.........

از تو حرکت از خدا برکتتتتتتتتتت......

از خدا براتون یه وروجک مامانی آرزو میکنم........

بچه ها کمک ، من جوانه گندم پبدا کردم امروز بعد روی بسته رو نخوندم ، بعد کع ریختم تو سالاد خوردم یهو ...

عزیزم مگه میشه.........

نگران نباش اگه با آب جوب بود که غسلشم میدادی حل نمیشد.........

احتمابا گفته بشوری که طعمش بهتر بشه.......

نگران نباش ماها بیدی نیستیم به این بادا بلرزیمممممممممم....

سلام به همگی.من امروز دکتر بودم ازمایش خون گرفت و نوبت داد هفته آینده برای سونو گرافی .عصری زنگ زد د ...

انا شید جون شما چه آزمایش خونی دادی که مشخص کرد نیاز به استروژن و پروژسترون نداری . آخه عوارض پروژسترون و استرادیول داغونم کرده می خواهم من هم به دکترم بگم این آزمایش ها را برام انجام بده .

سلام دوستان، خواهشا دکتری که نتیجه داده برای میکرواینجکشن بهم معرفی کنید، الهی که خدا حاجت رواتون کن ...

عزیزم اکثر دکترای به نام هم نتیجه + داشتن هم منفی.......

هر چه مشکلاتت زودتر رو بشن جواب گرفتنتم سریعتره.......

لی لا جون، من همیشه وانمود میکنم از این زنایی هستم که حوصله بچه نداره، بعد هی میگم خوش به حال خودمون ...

لیلا جون فدات بضم اون قسمت ناخواستش دیگه اندش بود.........

دمت گرممممممممممم......