2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان..خوبیددد؟؟؟ تبریک میگمم به عزیزایی که باردارر شدن امیدوارمم که روزهای با آرامشی رو بگذرو ...

مبارک باشه عزیزم ایشااله مثبت بشی و باسلامتی بغلشون کنی عزیزم🙏🙏❤️

به هر حال دارو ها عوارض دارن ولی سوزش معده میتونه از عوارض بارداری هم باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام جانان وایی میدونم چه حال بدیه منم دقیقا این روزا گذروندم انشالا اینبار مثبت میشی و شاد و پرانرژ ...

مررسی عزیزم الهییییی آمین..مبارکه 💕نی نی تو دلت رو خدا حفظ کنه واست...برای منم دعاا کن دوستم😘

خداجونم ممنونم که من و عشقم مادر و پدر شدیم..هزاران بارر شکرت🙏از نی نی مون محاافظت کن خدای مهربوونم🙏💕
مبارک باشه عزیزم ایشااله مثبت بشی و باسلامتی بغلشون کنی عزیزم🙏🙏❤️ به هر حال دارو ها عوارض دارن ول ...

مرسی عزیزممم..الهیی آمین با دعاهای شماا خدا بهم کمک کنه 💕  خدا کنه که از بارداری بااشه منم سعی میکنم به فال نیک بگیرممم..🙏🙏😘

خداجونم ممنونم که من و عشقم مادر و پدر شدیم..هزاران بارر شکرت🙏از نی نی مون محاافظت کن خدای مهربوونم🙏💕
عزیزم همسر انا جون هم مورفولوژی نرمالش گاهی یک وگاهی هم صفر بوده و dfi همسرشون اگه اشتباه نکنم ۳۳ بو ...

پروانه جان عزیزم ممنون از توضیحت..کمی خیالم راحت شد...آخه من مشکلم یکی دو تا نیست که..اما خب باز هم خداروشکر....فلسفه زندگی مشترک که در بچه خلاصه نمیشه..ولی الان واسه ما شده کل زندگی...امیدوارم و از ته دل آرزو میکنم که اینبار نتیجه بگیرید...والا اگه به حرف این دکترااا باشه که یکی مثه من باید قید بچه دار شدن رو بزنه و خلااص...آخه به منم گفتن جنین اهدایی، نشد رحم مادری خواهری...خدایااا دل همه منتظرا رو با اومدن فرشته هاشون شاد کن.. آمین

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
قربونت برم انا جون خیالم یکم راحت شد، باورت میشه از شدت استرس از ساعت ۴صبح بیدارم

میفهمم منم اون موقع یادمه ترسیده بودم.......

دقیق یادم نیست فقط میدونم دکترم گفت چیزی نیست......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عشقم ربطی نداره ربط به نوع اسپرم هست که اگه سر گرد باشه حاوی کروموزوم y و جنین پسر میشه و اگه سر بی ...

عزیزم فکر نکنم به این راحتی بشه با مورفولوژی تعیین جنسیت کرد.......

عزیزم اگه اینطوری باشه که جنین شناس دقیقا موقع لقاح از روی شکل سر اسپرم میتونه جنسیت جنین رو تعیین کنه و دیگه نیازی به هزینه چند میلیونی پی جی دی نیست.......

ریسک بیوپسی جنینم متقبل نمیشیم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان عزیز سیکل انتقال فریز چطوریه؟ باید ال. دی بخوریم؟

عزیزم بستگی به نوع سیکلت داره با ال دی هم داریم بدون ال دی هم داریم........

باید سونو بشی تا نوع سیکلت تعیین بشه.......

سلام دوستاي گلم من امروز ١٦ انتقال هستم و جنينم ٥ روزه بوده ميشه به من بگيد تو هفته چندم هستم؟

عزیزم میشه ۲ هفته بعلاوه ۲ هفته و ۲ روز بعلاوه ۵ روز، جمعا میشه ۴ هفته و ۷ روز که اونم میشه ۵ هفته.........

حدودا پنج هفته تمام میشی.......

مامی جون مبارکت باشه عزیزم خدایا شکرت بازم یه مامان دیگه،هورااااااااااااااااااااااااااااااااا کی ...

عزیزم بی سر و صدا نبود........

طفلی مامی جون روز یازده بتا داده انقدر هول بوده.......

خدارو شکر که همه چی خوب پیش رفته.......

سلام به همه  من امروز رفتم سونو و خدا روشکر قلب دیده شد😘😘😘 اما صدایی برای من پخش نکردن و ف ...

مبارکه عزیزم.......

صدارو به این زودی پخش نمیکنن.......

من اولین بار تو غربالگری شنیدم.......