2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بچه ها کمک ، من جوانه گندم پبدا کردم امروز بعد روی بسته رو نخوندم ، بعد کع ریختم تو سالاد خوردم یهو ...

حالا یبار اشکال نداره بدنت به میکروب مقاوم میشه😉😉😅

ولی اکثرا تمیزن انگار شستن نمیخواد منم فقط آب میگیرم روش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره ولی تلفن و مهمونی ها و مراسمی مثل عروسی رو چیکار میشه کرد؟ صاف میان زل میزنن تو چشمات با صدتا چو ...

عزيزم زياد سخت نگير ، هميشه هر كي به من ميگفت چه قدر تنبل هستيد بهشون ميگفتم اتفاقا از زرنگيمون هست . 😄😄😄 البته خدا رو شكر فاميلهاي نزديك به ما چيزي نميگفتن غريبه ها بدتر بودن انگار . 

ولي كلا ميدونم سخته ها ولي بايد يه طوري با بي خيالي از كنار حرفاشون رد بشي . 

بچه ها کمک ، من جوانه گندم پبدا کردم امروز بعد روی بسته رو نخوندم ، بعد کع ریختم تو سالاد خوردم یهو ...

لیلا جون مگه جوانه گندمو هم میشورن!!.. وااای چ میکروبی ام من،همیشه نشسته خوردم🙊

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام دوستان عزيز من امرز روز ١٥ انتقال هستم و هيچ علامتي از بارداري ندارم، راستش نگرانم كه نكنه بار ...

تبریک میگم مامی جون،فکرای بد به دلت راه نده،چون خیلیا هستن که باوجود بارداری علائمی ندارن،انشاالله همه چی خوب پیش میره ونی نی تو به سلامتی به دنیا میاری،واسه ما منتظرا هم دعا کن زودی مامان بشیم.

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...

سلام دوستان، خواهشا دکتری که نتیجه داده برای میکرواینجکشن بهم معرفی کنید، الهی که خدا حاجت رواتون کنه

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 
لیلا جون مگه جوانه گندمو هم میشورن!!.. وااای چ میکروبی ام من،همیشه نشسته خوردم🙊

ستایش جون ، مثل اینکه ایراد نداره ، بعد از پستِ مامان سبحان نشستم بقیه سالادمو خوردم 😂😂😂😂 ، نگران نباش، روی بسته بندی زده بود من گمراه شدم، چون یادم نمیومد مامانم میشستشون، بخور نوش جونت ،منم خوردم رفت.😉

آره ولی تلفن و مهمونی ها و مراسمی مثل عروسی رو چیکار میشه کرد؟ صاف میان زل میزنن تو چشمات با صدتا چو ...

بی تفاوت باش ی بار ک بهت گفتن بچه و این حرفا هیچ عکسالعملی نشون نده فقط نگاهشون کن خودشون متوجه میشن ک زندگی شما ب اونا ربطی نداره

تبریک میگم مامی جون،فکرای بد به دلت راه نده،چون خیلیا هستن که باوجود بارداری علائمی ندارن،انشاالله ه ...

مامان مرلین جون، خیلی ناراحت شدم برات، حتما پیگیر آزمایشهای تکمیلی باش، شاید مشکل ایمنی داشته باشی ،الهی خدا زودتر دلتو شاد کنه.😘

لی لا جون، من همیشه وانمود میکنم از این زنایی هستم که حوصله بچه نداره، بعد هی میگم خوش به حال خودمون با بچه نمیشه رفت فلان جا، یا فلان کارو کرد، یکی از همین عزیزانی که خیلی اعصابمو خورد کرده بود ،یه سری حرف خرید کردن لباس و مسافرت و این حرفا شد بعد گفت من با بچه نمیتونم خرج دارن،سه تا داره، وای نمیشه، بعد من گفتم خب آره بچه هزینه داره، بعد گفت تو عقل داری بچه دار نمیشیا، گفتم پس چی فکر کردی، حوصله داری ،هنوزم خیلی جوونم یه دونه میخوام وقت واسه آوردنش زیادِ، تازه اگر تصمیم بگیرم بچه دار بشم، بعد قشنگ باور کرد، بعدم باردار شدیم میگیم ناخواسته بود،والا،خودتو ناراحت نکن.

سلام دوستان، خواهشا دکتری که نتیجه داده برای میکرواینجکشن بهم معرفی کنید، الهی که خدا حاجت رواتون کن ...

سلام دوست عزیز، ایشالله که شما هم حاجت روا میشی بزودی  ،دوستان میان راهنماییت میکنن، فقط خواستم.بگم دوستان با پزشک مشترک هم اینجا هستن، یکی بار اول نتیجه گرفته، یکی بار سوم، به شرایط فرد بستگی داره و اول از همه لطف خدا، امید داشته باش.

سلام دوستان..خوبیددد؟؟؟ تبریک میگمم به عزیزایی که باردارر شدن امیدوارمم که روزهای با آرامشی رو بگذرونید..من چندماه پیش میومدم تو ساایت اما متاسفاانه پسورد رو فراموش کردم و میبایست با کاربری جدید وارد میشدمم..سری پیش بعداز منفی شدن میکروو و حال بدمم ترجیح دادم فاصله بگیرم و ناامیدی و ناراحتی رو به بقیه منتقل نکنممم ..اما خوب خداروشکرر دوباره تونستم امیدوار بشمو یبار دیگه وارد سیکل میکروو شدم و الان روز چهارم انتقالم هست که خداروشکر سه جنین برام انتقال داد ..ازتون میخوام با دلای پاکتون منوو دعاا کنیدددد عزیزان💞💞💞🙏🙏🙏 یه سوال هم دارمم خیلیی معدم و پهلوهام میسوزه ممکنه به دارویی حساسیت داشته باشمم فقط این سری استرادیول دوتا دارم هرروز با شیاف سه تا پروژسترون 

خداجونم ممنونم که من و عشقم مادر و پدر شدیم..هزاران بارر شکرت🙏از نی نی مون محاافظت کن خدای مهربوونم🙏💕
سلام دوست عزیز، ایشالله که شما هم حاجت روا میشی بزودی  ،دوستان میان راهنماییت میکنن، فقط خواستم ...

ممنونم از محبتت، به آرزوهات برسی.

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 
سلام دوستان..خوبیددد؟؟؟ تبریک میگمم به عزیزایی که باردارر شدن امیدوارمم که روزهای با آرامشی رو بگذرو ...

سلام جانان وایی میدونم چه حال بدیه منم دقیقا این روزا گذروندم انشالا اینبار مثبت میشی و شاد و پرانرژی💪💪💪💪

باورت کنم که ریشه کردی تو دلم، دونه آرزوهام......؟؟؟😍😍😍

سلام به همگی.من امروز دکتر بودم ازمایش خون گرفت و نوبت داد هفته آینده برای سونو گرافی .عصری زنگ زد دکتر و گفت جواب ازمایش خیلی خوب بوده و نیازی نیست به استفاده از دارو(شیاف پروژسترون و قرص استروژن اگه اشتباه نکنم ) حالا من موندم منظورش قرص هم هست یا فقط شیاف یادم رفت بپرسم اخه تو اتوبان بودم زنگ زد هول بودم بعدش رسیدم خونه زنک زدم نبود دکتر .حالا به نظرتون قرص شب بخورم و فردا از دکتر بپرسم .قرص یکی شب یکی روز دارم.شیاف و هم که حتما نمیزارم فردا. یه سوال دیگه شیاف و قطع کنم خطر نداره؟راستش قوت قلبه برام میترسم 

باورت کنم که ریشه کردی تو دلم، دونه آرزوهام......؟؟؟😍😍😍