2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
راستی مامان سبحان جون نمیدونم بهت تبریک گفتم یا نه،هم اینکه به سلامتی غربالگری و گذروندی و هم پرنسس ...

عزیزم ربطی نداره اصلا.........

چون دیگه تو میکرو جنین تشکیل شده انتقال داده میشه.........

من همه مدلشو دیدم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزيزم از تبريكت ، براي شما هم مبارك باشه خانمي ، دخترها همدم مادرها هستن واقعا . ولي من پسر ه ...

مامان سبحان جون پرنسس دار شدنت مبارک،ببخش من دیر تبریک گفتم چون یه ماهه درگیر رفت و امد ب تهران و کارای انتقال بودم و کم میومدم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نگران نباش منم همچین تجربه ای داشتم......... پس به فال نیک بگیر........

قربونت برم انا جون خیالم یکم راحت شد، باورت میشه از شدت استرس از ساعت ۴صبح بیدارم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
راستی مامان سبحان جون نمیدونم بهت تبریک گفتم یا نه،هم اینکه به سلامتی غربالگری و گذروندی و هم پرنسس ...

عشقم ربطی نداره

ربط به نوع اسپرم هست که اگه سر گرد باشه حاوی کروموزوم y و جنین پسر میشه و اگه سر بیضی باشه حاوی کروموزوم x و جنین تشکیل شده دختر میشه

عزیزم من یه بلاستوسیت انتقال داده بودم، روز شنبه بی بی زدم منفی شد ولی روز دوشنبه صبح که موعد بتام ب ...

مبارکه

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
عزیزم من یه بلاستوسیت انتقال داده بودم، روز شنبه بی بی زدم منفی شد ولی روز دوشنبه صبح که موعد بتام ب ...

ببخش لیلا جون 

انشالله خیلی زود نتیجه میگیریم

و درد رو رنج این روزا یادمون میره

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
ماري جون ممنون از توضيحاتت، فقط همون يكبار تزريق سرم رو داشتي يا هر ماه ميزني؟!

خواهش عزیزم وظیفه است❤️راستش زرنانی گفت تا چهار ماه باید تزریق کنی بعد بیا پیشم ببینم لازم داری بازم یا نه که من دو هفته پیش تزریق کردم حالا باید برم ببینم نظرشون چیه

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
مامان سبحان جون پرنسس دار شدنت مبارک،ببخش من دیر تبریک گفتم چون یه ماهه درگیر رفت و امد ب تهران و کا ...

سلام به همه دوستان ، خيلي ممنون ستايش جون ، خواهش ميكنم عزيزم ، ان شا الله قسمت خودت باشه همين دفعه به اميد خدا .

سلام دوستان

سلام عشقم.ایجا خیلی خوبه عزیزم.می تونی از تجربه ما بقی استفاده کنی

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان