2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046788 بازدید | 684548 پست
اره اینجا هم واقعا خصوصی ودولتی دریک سطح بود برام فقط به خودت که گفتی انتظار بیشتری باید کشید برای د ...

به قوله خودت که گفتی

باورت کنم که ریشه کردی تو دلم، دونه آرزوهام......؟؟؟😍😍😍
ممنونم دوستاي عزيزم ستايش جون به اميد خدا ماماني بچه ها عدد بتام يه مقدار پايينه به نظر خودم. البت ...

عززیزم برا روز یازده خوبه.......

تا روز ۱۵ میتونه حدودا ۴۰۰ حتی ۱۶۰۰ هم بشه پس فقط فکرای عالی بکن عزیزم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره اینجا هم واقعا خصوصی ودولتی دریک سطح بود برام فقط به خودت که گفتی انتظار بیشتری باید کشید برای د ...

کاملا حرفاتو درک میکنم، میدونی خوبیه خصوصی اینه اگر لازم باشه شنبه هم دکتر پیگیریت میکنه ،نمیندازه کارتو عقب، ولی دولتی این خصوصیاتو نداره، بعدم شانس هم خیلی مهمه، شما کلا چقدر هزینه تون شد؟ مال من الان خالص بدون دارو باید ۴۵۰۰ بدم،به این مبلغ دارو تحریک تخمک گذاری، دارو توقف آزاد سازی تخمک و همورمون هاش سی جی هم باید اضافه کنم، که اون داروهای تحریک اینجا هر بسته ۵۰۰ یورو، امثال ستروتاید ۶۲ یورو، و هاش سی جی که قبل پانکچر میزنی هم ۳۵ تا در میاد.

انا جون من هم ميخوام ازمايش غلظت خون بدم اما اسمشو دقيق نميدونم  اي اس ار درسته يا اچ سيتي؟

عزیزم esr یه تست روتینه تست اصلی که وجود ژن غلظت خون رو نشون میده و تخصصی تره اینان:

پروتئین سی و اس......

پروترومبین.......

Mthfr

Pai1

......

ایشالله که بتونی بررسی کاملو انجام بدی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستاي گلم ، من جوابم رو گرفتم عدد بتا براي روز ١١ شده ٩٥

واي مامي جون نميدوني چه قدر خوشحال شدم ، اون سري انتقالمون با هم بود ، ولي مهم اينه كه الان مامان شدي ديگه ، بالاخره انتظار همه يك روزي تمام ميشه دير و زود داره ولي نشد نداره ، بتات هم خيلي براي روز ١١ خوبه ، حسابي از مادر بودنت لذت ببر خانمي . 😘😘😘

سلام خوردن سفیده ی تخم مرغ روی کیفیت تخمک تاثیر داره؟ 

من شخصا فکر میکنم داره چون سرشار از پروتئینه......

سلام دوستای مهربونم  ممنون از انرژی مثبتتون  من امروز,انتقال دادم امپول پروژسترون دوتا د ...

عزیزم معمولا شیاف رو برا روز مبادا میدن اگه لکبینی داشته باشی........

به منم داده بودن اگه لک بینی داشتم استفاده کنم......

سلام به همگی  من اومدم از لیلا جون خبر بگیرم که خیلی ناراحت شدم امیدوارم تکرار نشه ..بهت تبریک ...

والا به نظرم بهتره تلفنی بپرسی.....

فکر نکنم بد باشه استفاده کنی......

انا جون گفت از امشب استفاده کن من لک ندارم اخه

مطمئنی شیافم گفته استفاده کن؟

دو تا آمپول با شیاف؟

سلام دوستای مهربونم  ممنون از انرژی مثبتتون  من امروز,انتقال دادم امپول پروژسترون دوتا د ...

بسلامتی ان شاء الله عزیزم، ان شاءالله موفق باشی 😍😍😍😍 برای من شیاف دادن، من نمیدونستم که خودشون بعد از انتقال یه شیاف میذارن، تا رسیدم خونه خودم هم یکی گذاشتم😂😂😂😂 بعدا فهمیدم خودشون به محض انتقال یه شیاف برامون میذارن😁😁😁😁

قربونت ستایش جون، آخر این راه روشنِ، مطمینم همه ماها موفق میشیم ، انقدر خواسته مادرشدنم قویه نمیذاره ...

لیلا جونم حرفت کاملا درسته، آخر این راه واقعا روشنه... مطمئنا همه یه روزی مامان میشیم، فقط یه کم صبر لازمه و امید که خدا رو شکر تو یه دنیا امید داری و روحیه ت عالیه و قابل تحسین 😍😍😍😍😍😍 ان شاءالله به امید خدا خیلی زود مامان میشی و چشمات به جمال یه نی نی ناز روشن میشه😘😘😘😘😘

بسلامتی ان شاء الله عزیزم، ان شاءالله موفق باشی 😍😍😍😍 برای من شیاف دادن، من نمیدونستم که خودشون ب ...

سلامت باشی عزیزم همچنین 

شماهم امپول داشتین چندتا؟؟

خدا کمکم کن