2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046538 بازدید | 684523 پست
ممنونم دوستاي عزيزم ستايش جون به اميد خدا ماماني بچه ها عدد بتام يه مقدار پايينه به نظر خودم. البت ...

مامی جون خیلی مبارک باشه، نه خوبه عددت پایین نیست، فقط رشدش رو باید بررسی کنن، ۅگرنه خیلی عددت خوبه، ایشالله ۹ ماه بارداری راحت داشته باشی و بعد از یه زایمان راحت بغلش کنی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ای اس آر سرعت رسوب گلبولهای قرمزه اگه اشتباه نکنم و نشونه غلظت بالای خون........ من اولین تست ...

انا جون من هم ميخوام ازمايش غلظت خون بدم اما اسمشو دقيق نميدونم  اي اس ار درسته يا اچ سيتي؟

سلام بچه ها... من استراديول رو ميخورم يه ساعت بعدش سردرد ميگرم تا نوبت بعديش كه سردردم كمتر ميشه.. خ ...

مهناز جون فکر کنم از عوارض استرادیول سردرد هم بود بزار برات از تو کانال آنا جون پیدا کنم

.اثرات ناخواسته استرادیول:
مانند تمام داروها استرادیول هم میتواند اثرات ناخواسته ای را ایجاد کند که البته در همه نمایان نمیشود. این اثرات به طور کلی بعد از مصرف مرتب یا پس از قطع دارو از بین میروند.
اثرات ناخواسته شایع که میتوانند در هر 100 نفر در 1 نفر نمایان شوند:
- افزایش یا کاهش وزن
- سر درد
- درد شکم
- تهوع
- خارش
- جوش
- خونریزی از رحم/واژن، که لکه بینی هم شامل آن میباشد. مانند لکه بینی در دوران پریود.

اثرات ناخواسته که کمتر شایع هستند، در هر 1000 زن 1 زن میتواند این اثرات را در بدن خود ببیند:
- آلرژی
- افسردگی
- سرگیجه
- اشکال در دید
- سوهاضمه
- ایجاد مشکل گره های قرمز رنگ در زیر پوست که بیشتر در پا دیده میشود
- درد سینه و حساسیت در سینه ها
- احساس ورم

اثرات ناخواسته نادر که در هر 10000 زن ممکن است 1 زن ممکن است داشته باشد:
- ترس و اضطراب
- افزایش و یا کاهش میل جنسی
- سردرد که فقط یک منطقه از سر را درگیر کند
- حساسیت به لنز چشم
- جمع شدن گاز در روده ها
- استفراغ
- افزایش موهای زاید
- آکنه
- کرامپ و گرفتگی ماهیچه ها و عضلات
- داشتن پریودهای دردناک
- داشتن دردها و حالتهای مشابه قبل از عادت ماهیانه
- بزرگ شدن سینه ها
- خستگی

@microinjection

لیلا جون سلام چطوری عزیزم صفحات قبلی رو خوندم ولی  نمیتونستم وارد سایت بشم .. عزیزم & ...

سلام  afsoon جون،خوبی عزیزم، ممنون از همدردیت، روز اول حالم خیلی بد بود و کلی گریه کردم ولی دیگه از دیروز ظهر عزاداری تموم کردم 😄😄😄😄، عیبی نداره دیگه پیش اومده کاریش نمیشه کرد ایشالله این سری نتیجه میگیرم،دیگه قسمت این بود واقعا یه بدشانسی بود ولی حتما حکمتی داره فقط یه چیزی خوشحالم کرد که لااقل همون ۳ تا هم جنین نشدن ،چون مکن بود جنین بی کیفیت بشن دوبار ه این استرس و اضطراب دو هفته دیگه ادامه داشت ،یهو نشد خلاص،از اول میرم جلو، آستینامو میزنم بالا و میگم خدایا به امید تو ،دوباره شروع میکنم،حتما میشه.

ایشالله که همه چیز برات عالی پیش میره و اینبار یه بارداری خوب و راحت در انتظارتِ عزیزم.😘

سلام دوستان اگه یادتون باشه من دو ماه پیش توو سیکل انتقال جنین بودم و منتظر بودم که پریود شم که نشد ...

بهاره جان سلام ، من یادم خداروشکر طبیعی باردار شدی،عزیزم چی شده؟ 

راستش تجربه و اطلاعات ندارم ولی میگم خداروشکر آمپولدو قرص برایدغلظت خون رو میخوری چون تو بارداری بدن واکنش میده نه تو حالتِ عادی، حالا هم توکل به خدا،ایشالله هیچ مشکلی پیش نمیاد،خودش بهت این هدیه رو داده خودشم نگهدارِ نی نی ات هست.

پرپر جان بنظرم داروتو با اسپرین بخور...این داروها باعث غلظت خون میشن با اسپرین بخور جبران شه....من ک ...

نظر خودمم همينه حالا عصرزنگ بزنم به دكترم بگم

شما چه دكتري واست تجويز كرد ؟

عزیزم ای اس آر سرعت رسوب گلبولهای قرمزه اگه اشتباه نکنم و نشونه غلظت بالای خون........ من اولین تست ...

مرسي عزيزم از راهنماييت، جايي خوندم كه غلظت خون باعث ميشه خونرساني به اندام كم بشه، رگهاي مچم سياااه و باريك شده بود از مچ به بالا داغون بودم واي از انگشتام، بعد به محض خونريزي رگها يه كم عادي شد و دردش رفت، احتمالا به منم آسپرين بدن، عصر ببينم دكتر جواب ميده بهم

مامی جون تبریک میگم خداروشکر منم فردا انتقالمه، برام دعا کنید انتظار۱۰ ساله منم تموم بشه 🙏

ان شاله ستایش جون این بار مامانی

من از ته دل برات دعا می کنم 

ارزو می کنم دامنت سبز بشه به حق صاحب این ماه های عزیز

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام  afsoon جون،خوبی عزیزم، ممنون از همدردیت، روز اول حالم خیلی بد بود و کلی گریه کردم ولی دیگ ...

بله حرفات درسته  از حکمت های خدا ما بی خبریم 

حتما چیزای بهتر در انتظارته 

توکل به خدا

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...