2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046554 بازدید | 684527 پست
سلام به روی ماه آنای عزیزم، خیلی ازت ممنونم، تو مسافرت هم به یاد ما هستی ،یه دونه ای، اتفاقا منم به ...

فدات عزیزم........

قربونت فرصت کنم بهتون سر میزنم اما خوب سخته یکم......

ایشالله بهترینا منتظرته عزیزم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاله ستایش جون این بار مامانی من از ته دل برات دعا می کنم  ارزو می کنم دامنت سبز بشه به حق ...

قربونت برم afsoonجون ،خیلی خوشحالم ک سیکلتو شروع کردی به امید خدا ب زودی مامان میشی

از همه ی دوستان خوبم ممنونم ،ان شاءلله دامن همه منتظرا سبز شه الهی آمین

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
بهاره جان سلام ، من یادم خداروشکر طبیعی باردار شدی،عزیزم چی شده؟  راستش تجربه و اطلاعات ندارم ...

لیلا جون عاشق این روحیتم، ماشالله، آفرین ،مطمئنم حکمتی درش بوده و ب زودی مامان میشی

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
لیلا جون عاشق این روحیتم، ماشالله، آفرین ،مطمئنم حکمتی درش بوده و ب زودی مامان میشی

قربونت ستایش جون، آخر این راه روشنِ، مطمینم همه ماها موفق میشیم ، انقدر خواسته مادرشدنم قویه نمیذاره زیاد غصه بخورم، کیفیت تخمکام خراب نشه دور بعد امید به 😄😄😄خداایشالله منتظر جواب مثبتت هستم که دیگهدتاپیکو برات بترکونیم،الهی آمین.

سلام به همگی 

من اومدم از لیلا جون خبر بگیرم که خیلی ناراحت شدم امیدوارم تکرار نشه ..بهت تبریک میگم بابت این  روحیه خوب ...ان شالله خبر مامان شدنت رو بشنوم 

مامی جون مبارکه ..

انا جون من ماه پیش بادکتر که ویزیت شدم برام 

کلسیم وفمیبیون ومولتی دیلی نوشت اما ازاونجایی که میخام باز به خودم استراحت بدم بنظرت میتونم شروع کنم به خوردن مکملا ؟؟

به دکتر هم گفتم میخام زمان بدم اما نگفت میتونم بخورم یانه ؟ 

سلام بچه ها... من استراديول رو ميخورم يه ساعت بعدش سردرد ميگرم تا نوبت بعديش كه سردردم كمتر ميشه.. خ ...

عزیزم از عوارض استرادیوله نگران نباش........

ایشالله خیره و به سلامتی جشن مادر شدنتو میگیریم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان اگه یادتون باشه من دو ماه پیش توو سیکل انتقال جنین بودم و منتظر بودم که پریود شم که نشد ...

عزیزم مبارکت باشه این معجزه شیرین.......

گوارای وجودت........

عزیزم نگران نباش خدا معجزه تو حفظ میکنه فقط سعی کن مایعات زیاد بخوری.......

تحرک نسبیم داشته باش.......

دوستاي گلم ، من جوابم رو گرفتم عدد بتا براي روز ١١ شده ٩٥

خدایا شکرت عزیزم.......

گوارای وجودت عزیزم........

به مبارکی بغلش کنی عزیزمممممممم.......

سلام .آنا جون یه سوال دارم شما بعد از بارداری هم آسپرین استفاده میکنید دکتر بهم گفت برای سلامتی خوبه ...

عزیزم چرا سر خود قطع کردی........

برا سلامتی جنینم خوبه عزیزم........

خونرسانی به جنین تو رشد جنینم بی تاثیر نیست.......

ممنونم ازت عزیزم ، یه نکته مهم هست که اینجا دولتی که میری اگر بری بیمارستان دولتی که هر دفعه یکی سون ...

اره اینجا هم واقعا خصوصی ودولتی دریک سطح بود برام فقط به خودت که گفتی انتظار بیشتری باید کشید برای دکتر و کارشون هم خوبه.میکرو اول من ودومی حتی دکترم هم یکی بود فقط متوجه شدم انگاری در مورد ناباروی به خاطره اینکه به هرحال سه بار اگر منفی باشه بیمه پول پرداخت میکنه اونطور که باید دل نمیسوزنن .به هرحال امیدوارم سیکل بعدی به موفقیت برسی لیلا جان😙

باورت کنم که ریشه کردی تو دلم، دونه آرزوهام......؟؟؟😍😍😍