2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046940 بازدید | 684566 پست
اگه قرصو قطع كنم پريود ميشم اگه نكنم اينهمه درد دستمو چكار كنم، چقد بده دكتر آدم يه شهر ديگه باشه اص ...

عزیزم چرا از طریق ز ر ن ا ن ی پیگیر نمیشی اون تخصصش تو این زمینس.........

فعلا تا حواب سوالتو پیدا کنی به نظرم یکی آب زیاد بخور یکیم یه تست ساده esr بده اگه لازم بود آسپرین میخوری با ال دی هات جبران میکنه بحث غلظت خون رو......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.دوستان یکی از کاربرا اومد توی گروه گفت با دکتر قادریان ویزیت شده توی عرفان بعدشم مثبت شد.کسی یادشه اسمش چی بود؟یا اگر این پست را می خونه بیاد دوباره ازش سوال می خواستم بپرسم

nana جون،مامان سبحان جون، سها جون، رز جونم ، ستایش جون،دریا جون و بقیه دوستای خوبم که اسمتون ممکنه یادم رفته باشه بگم ممنونم از همدردیتون، واقعا نمیدونم دلیلش چی بوده، حالا سر فرصت میایم یکم حرف میزنیم، بچه ها خیلی بدجور روده ام ملتهب شده ، در اثر دارو، خیلی درد کشیدم ، این خیلی اذیتم کرد،امروز زنگ میزنم با دکتر خودم حرف بزنم، اگر هر چی به ذهنتون میرسه بگین در مور د خوردن خوراکیا برای کیفیت تخمک ،موندم والا میگن یکی ذخیره اش پایین مال من که خوبه، چرا باید اینجوری بشه واقعا خدا داند و بس، الان کلاس دارم ولی بعد باز میام، فعلا دوستای گلم،

باور کنین خیلی دلم میخواد بیام ایران ولی شرایطش مهیا نیست ، دکترای ایران عااالی هستن، اینجا فقط بیمارستانش بو قهوه میده و لوست میکنن ولی در عمل صفر هستن.

عزيزم مامانتو ميخواي چيكار؟ من حتي مامانم خبر نداره دارم ivf ميكنم در واقع هيچ كس خبر نداره فقط خودم ...

شاینا جونم، درست میگی، مامانم که یکسال و ۱۰ ماه پیش عمرشو داد به شما، اگر خونه خودت باشی میتونی پنهان کنی ولی من بیام ایران باید برم خونه پدرم، اون بنده خدا بالاخره متوجه میشه، خونه خودت باشی، هر وقت دوست داشتی غر میزنی، میخوابی ولی نمیتونم خونه پدرم ، نمیشه، البته پدر من اطلاع داره ما در حال درمان هستیم ولی نمیدونه تو چه مرحله ای هستیم . کاااااشکی میشد بیام ایران، والا دکترای ایران کارشون درسته واقعا هم تو ایران دستت برای پزشک بازِ

ای خدااا لیلا جون خیلی ناراحت شدم آخه چرا افت هورمون مگه تحت هورمون درمانی نیستی؟ من هم اینبار هزین ...

چرا عزیزم، من دومین سونو فولیکولام به بالای ۱۸ رسیده بودن دکتر گفت دیگه میری برای پانکچر، ولی همون روز استروژنم نصف شد برای همین دوباره گفتن بیا و دوز دهرو رو بردن بالا، خب تو این فاصله اون فولی خوبا آزاد شدن و این در حالیه که من از همون سونو اول بعد از تزریق ستروتاید استفاده کردم،دکتر خودش شاخ درآورد گفت چه طور همچین چیزی میشه ستروتاید جلوی آزاد شدن تخمک رو میگیره،بعد هورمون دوباره زیاد شد ولی فولی ها اون بی خودا بودن ،دیگه از اندازه ۱۵ تا ۱۸ میرسن مناسب پانکچر هستن ،تخمک بالغ میدن بیشتر یا کمترش فایده نداره، من سونو سوم شده بود ۲۳، اینهمه فولیکول هیچی،قسمت نبود ، از موارد نادر متاسفانه.

لیلا جون خیلی ناراحت شدم ،..... خدایا چرا......

فدات مرمر جون، خیلی داغونم، خودم موندم چرا، واقعا خدایا چرا!!!!؟؟؟؟ 

چقدر درد کشیدم بعدش،دارو فقط بدنمو ترکوند ،متاسفانه جز موارد نادر البته ببینم امروز دکتر چی میگه، دوباره نمیخوام همین دارو و همین پروتوکل،بدبختی نمیتونم یقه هیچکسو بگیرم،اینش بدِ

ليلا جون خيلي برات ناراحت شدم عزيزم... مطمئن باش حتما زمانش الان نبوده... بسپار به خدا همه چيز رو &n ...

خدا شاهده سپردم به خدا، این سیکلو با یه دید دیگه شروع کردم، فقط گفتم خدایا خودمو سپردم دست تو، کمکم کن، اصلا از دکترم نپرسیدم چی به چیه به همه اطمینان کردم، منتهی اونروز خودش گفت باید بدونم، برای همین همه پروسه و روند رشد فولیهارو برام توضیح داد، خدایا چه حکمتی توش هست نمیدونم، فقط دلمو آروم کن، بعد از یکسال و نیم انتظار اینجوری بشه ، 

عزیزم ممنونم از همدردیت.ببخشید دیگه واقعا فقط برای شماها میتونم درد دل کنم.

ليلاي عزيزم، هيچ ناراحت نباش. با لين توصيف كه گفتي چند تا نكته مثبت هست كه نميشه نا ديده اش گرفت. 

اول اينكه خيلي خوب به دز دارويي كه برات استفاده كردند پاسخ دادي، خدا رو شكر. 

دوم اينكه اگر فوليكولهات ازاد شده باشند شانس بارداري طبيعي داري به هر حال، غافل نشو ازش. 

ليلا جون از اين چيزا پيش مياد، خوشحالم كه خودت رو نباختي. قدم بعدي رو هم كلينيكت هم خودت با شناخت بيشتر از سيكلت بر ميداري. 🙏💝

ليلا جون ولي حتما در مورد اينكه چرا تخمكها زود ازاد شدن و چيكار بايد كرد كه اين اتفاق نيفته و اين جزييات با دكترت خيلي جدي صحبت كن، شايد لازم باشه پروتوكل رو عوض كنند، هر چند كه پاسخدهيت با اين پروتوكل خوب بوده ولي خوب كنترل تخمكها خوب نبوده، قبل از هر كاري خوب با دكترت صحبت كن. 

ليلا اين سيكلت با بيمه بود؟!  

سلام به روی ماهت  nazi جون، چه خوب شد اومدی، آره این سیکلم با بیمه بود، ولی سیکل بعدی رو میرم خصوصی، ولی همین مرکز،

نازی ،دوز داروم ۱۱۲.۵ گنال اف ۹۰۰ بود، از ۱۳،اکنبر زدم هر شب تا ۱۸ رفتم سونو اول،بعد از همون سونو اول ستروتاید داشتم،واقعا موندم چرا اینجور شد،خود دکتر هم شاخ درآورده بود،میشه نظرتو بگی؟ 

nana جون،مامان سبحان جون، سها جون، رز جونم ، ستایش جون،دریا جون و بقیه دوستای خوبم که اسمتون ممکنه ی ...

لیلا جون من همیشه  در حد ۴،۵تا تخمک داشتم حتی با دوز زیاد دارو ،اما اینبار از روز اول پری زیر شکممو با روغن سیاهدانه ماساژ میدادم و میبستمش،اب زیاد میخوردم لبنیات و چای رو حذف کردم هرچند خیلی سخت بود یه روز در میون عسل و دارچین و عسل و سیاهدانه میخوردم، فرتیل اید خوردم کیوتن خوردم ، ۹تا تخمک داشتم ک ۶تاش جنین شد،برا من خیلی نتیجه خوب بود،ولی حالا جنینام نی نی بشن دست خداست، التماس دعا دارم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد