2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
شما گفتین برطرف نشده رفتم توفکرش میگم نکنه ماله منم برطرف نشه،شاید حکمتی هست که سیکلتون عقب افتاده ا ...

خوشبخت جون و انتظار جان ، نگران نباشین برطرف میشه ، کیست من یادتونه تازه کیست من اندومتریوما بود یعنی با ال دی رفع نمیشه ولی با یه قرص مربوط به بیماریم رفع شد ، مال من حدود ۲ سانت بود دردناک هم بود خیلی، ولی خداروشکر رفع صد ممکنه از یکماه بیشتر طول بکشه ولی مهم اینه که حل بشه، نگران نباشین.

خانما اینهمه درد و حالت قولنج رحم نرماله؟ من واقعا درد دارم شبا

عزیزم اگه انقباضات داری باید به دکترت بگی.......

منم داشتم ولی برام دارو تجویز کرده بود........

یه روز درمیون منیزیم داشتم و ایزوپرینم اوایل سه تا و به نسبت دردام کم شد.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها تهوع ام شديده قرص دميترون داده دكتر كفت ١٢ساعت يكبار ولي نميدونم قبل غذا يا بعد غذاس

كلوتريمازولو دوستم كفت وازينالشو بخر مال من موضعيه معذرت ميخام تو واژنم خارشه و تيكه تيكه پنيري خارج ميشه

انا جون ی سوال دیگه من سه تا شیاف در روز دارم رکتال هم استفاده می کردم خونریزی می کنم. می گم ممکنه ا ...

عزیزم والا من دقیقا یه ماه بعد انتقال قلب رو دیدم........

امروز دومه میترسم زود باشه و دوباره کاری بشه........

حالا زنگ بزن مطب بگو شاید خود دکتر بگه زودتر بری.......

یعنی لکت احتمالا مال واژن نبوده؟

ببین من چون خودم خونریزی رکتال داشتم برای اینکه مطمئن بشم لک بینی دارم یا نه یکم دستمال رو تو تر میبردم اگه بازم لگ روش بود میفهمیدم هنوز لک دارم.......

باز چک کن اگه لک بود زنگ بزن ببین دکتر نظرش چیه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اگه انقباضات داری باید به دکترت بگی....... منم داشتم ولی برام دارو تجویز کرده بود........ یه ...

انا جان شما براي تزريق امپول بيرون خونه ميرفتي من يواش با اسانسور ميام پاركينك با ماشين ميرم تزريق ميام خونه عقب ماشين دراز ميكشم

خوشبخت جون و انتظار جان ، نگران نباشین برطرف میشه ، کیست من یادتونه تازه کیست من اندومتریوما بود یعن ...

لیلا جون میدونی ترس من از چیه؟

دکترم بهم گفت اگه بازم ماه دیگه کیست داشتی سیکل را شروع میکنیم.اگه این کیست با قرص از بین نره پس با دارو هم بزرگ نمیشه.میترسم سیکلا شروع کنم و کیست بزرگ بشه و کار بده دستم.البته غیر از قرص سعی میکنم با داروهای گیاهی ام برطرفش کنم و ورزش.حالا هر چی خدا خواست

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
عزیزم اگه انقباضات داری باید به دکترت بگی....... منم داشتم ولی برام دارو تجویز کرده بود........ یه ...

راستش پری شب خیلی درد داشتم گفتم لابد یا خارج از رحمیه یا داره دفع نیشه هی کنترل میکردم لک و خون دارم که نداشتم.دیروز سونو کرد گفت همه چی نرماله ولی دیشب باز پدرم در اومد از یک تا چهار صبح به خودم میپیچیدم.رحمم و ببخشید فشار به مقعد خیلی بده... حالا فردا باز میرم دکتر آزمایش خون بهش میگم. مرسی😗

باورت کنم که ریشه کردی تو دلم، دونه آرزوهام......؟؟؟😍😍😍
 راستش پری شب خیلی درد داشتم گفتم لابد یا خارج از رحمیه یا داره دفع نیشه هی کنترل میکردم لک و خ ...

من دوشب پيش كه خونريزي شديد كرد يهو انقباض گرفتم شديد دولا شدم دكتر وقتي قلبشو ديد هست پروژسترون تزريق كرد ميخاي اينجور مواقع يه شياف پروژسترون بزار

عزیزم من درد واژن داشتم و حس میکردم انگاری استخونهای اون ناحیه دارن خرد میشن....... حتی بعضا نمیتون ...

مرسی آنا جون، اگه هر دفعه تشکر نمیکنم واسه اینه که پیامای مهمتر دوستان گم نشه ولی اینو بدون هر دفعه که جواب سوالامو میدی یک دنیا ممنونت میشم!  

لیلا جون خودتو سرزنش نکن تازه همه چی نرمال پیش میره شمارش معکوس که شروع نیشه استرس میاد سراغمون..... ...

آنا جونم یادمه، الهی شکر که اون روزا تموم شد، خیلی سختی کشیدی ، من دوره درمانتو سیو کردم و الان هی میخونم ، واقعا درست میگی، هیجان خیلی بالاست ، ایشالله همه چیز خوب پیش میره.

راستی دوست جونی ها واسه اینکه تخمک هام زیاد بشه چیکار باید بکنم به من گفت تخمک کم داری 

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
 راستش پری شب خیلی درد داشتم گفتم لابد یا خارج از رحمیه یا داره دفع نیشه هی کنترل میکردم لک و خ ...

ببینین حتما در مورد انقباضات رحمی با دکتر حرف بزنین، بارداریه ما ها این اتفاق ممکنه برامون پیش بیاد به دلیل داروهایی که مصرف میکنیم، این نکته رو توجه کنین دوستان، دکتر من خیلی تاکید کرد.

بچه ها تهوع ام شديده قرص دميترون داده دكتر كفت ١٢ساعت يكبار ولي نميدونم قبل غذا يا بعد غذاس كلوتريم ...

عزیزم دمیترونو فکر کنم باید قبل غذا بخوری بازم بپرس........

پماد فکر کنم بعد اینکه خارج میشه همون حالتو داره نگران نباش........

برا تهوعت سیرابیم خوبه دو یه تکه کوچیک بخوری حسابی حالتو خوب میکنه......

انا جان شما براي تزريق امپول بيرون خونه ميرفتي من يواش با اسانسور ميام پاركينك با ماشين ميرم تزريق م ...

نه عزیزم من همه تزریقام خونه بود و همسرم واسم تزریق میکرد.......

من ساعتاشو با همسرم هماهنگ کرده بودم که برسه تزریق کنه........