2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

sogol جون، عزیزم، لرز از عوارض سرم، نگران نباش ، ربطی به رحم و جنینت نداره عزیزِ دلم خودتو نگران نکن، ولی با دکترت مشورت کن منیزیم حتی تو پریود هم برای درد خیلی خوبه از انقباضات جلوگیری میکنه، تو بارداری هم استفاده میشه، 

efsibi جان، شرمنده عزیزم، یعنی نمیدونی چی بهم گذشت دیروز، خیلی سخت بود ولی خداروشکر آخرش خوب تموم شد ...

دشمنت شرمنده باشه خانومی! خودت حتما از پیاما میفهمی که چقدر واسه همه مهمی! و چقدر دعا پشت سرته.   انشاالله خدا کمک کنه به استرست هم غلبه کنی، آمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جان شما براي تزريق امپول بيرون خونه ميرفتي من يواش با اسانسور ميام پاركينك با ماشين ميرم تزريق م ...

اما نگران بیرون رفتن نباش خیلیا بیرون برا تزریق میرفتن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لکم قطعا مال واژنه دستمال رو داخل بردم. می گم شاید شیاف زخم کرده واژن رو ربطی به جنین و... نداره. چو ...

پس یکم صبر کن اگه بیشتر نشه حدست درسته........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی آنا جون، اگه هر دفعه تشکر نمیکنم واسه اینه که پیامای مهمتر دوستان گم نشه ولی اینو بدون هر دفعه ...

فدات بشم عزیزم..........

شادیتون واسم تشکره.........

منم خیلی وقتا تشکرمو تو همون لایک خلاصه میکنم که تعداد پستا زیاد نشه........

راستی دوست جونی ها واسه اینکه تخمک هام زیاد بشه چیکار باید بکنم به من گفت تخمک کم داری 

عزیزم من ژل رویال خوردم بعد از سیکل منفی ام، ذخیره ام هم 0.3 بود! البته من هر دو سری 4 تا تخمک بالغ داشتم ولی توی سونو دکتره فولیکولامو میدید میگفت اصلا با ذخیره ات نمی خونه. البته نمیدونم با داروهات تداخل داره یا نه ، چون به نظرم اثر گرمیش خیلی زیاده و واسه بعضیا حساسیت هم میده

راستی دوست جونی ها واسه اینکه تخمک هام زیاد بشه چیکار باید بکنم به من گفت تخمک کم داری 

عزیزم خوب یه سری کارا تاثیر داره........

پیلاتس........

آب.......

پیاده روی.........

پروتئین(گوشت، مرغ ماهی).......

سفیده تخم مرغ علاوه بر آلبومین سرشار از پروتئینم هست حتی کسایی که بدنسازی کار میکنن سفیده تخم مرغ زیاد میخورن......

چهار مغز.......

عزیزم خوب یه سری کارا تاثیر داره........ پیلاتس........ آب....... پیاده روی......... پروتئین(گوش ...

آخه بدبختی که یکی دو تا نیست .من عمل صفری کردم  چربی نمی تونم زیاد بخورم. تخم مرغ که دیگه هیچی

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
آخه بدبختی که یکی دو تا نیست .من عمل صفری کردم  چربی نمی تونم زیاد بخورم. تخم مرغ که دیگه هیچی

عزیزم سفیده تخم مرغم مگه ایراد داره برا صفرا؟

زرده رو نباید بخوری چون کلسترولو بالا میبره.........

لیلا جون آنا جون خدا عمرتون بده. ی کم اروم شدم. انقدر زبونم لال تجربه قبلی ام بد بود . لک که دیدم بد بختیا مثل فیلم از جلو چشمم رد شد. خدا خودش بهمون رحم کنه. من این سری خیلی امیدوار و خوش بین بودم هم به خاطر کلی کار اضافی که دکتر کرد. هم خداروشکر چش نکنم بتام خوب بود. دفعه پیش بتام خیلی پایین بود و اصلا دکتر اول دعوا کرده بود که چرا ی آزمایشگاه درست و حسابی نرفته. ولی ایراد از بتای من بود نه آزمایشگاه

آنا جون میتونم بپرسم مشکل شما چی بود که میکرو کردین؟

عزیزم ما کلکسیونر بودیم اما علت اصلی میکرو اسپرم ضعیف با تحرک خیلی پایین و مورفولوژی یه درصد نرمال بود.........

خودمم مشکل ایمنی، انعقادی و آمدومتریوز داشتم که رفع و کنترل شدن......

شکر خدا نتیجه گرفتم.......

من دوشب پيش كه خونريزي شديد كرد يهو انقباض گرفتم شديد دولا شدم دكتر وقتي قلبشو ديد هست پروژسترون تزر ...

من هروز یه شیاف پروژسترون و صبح وشب یه دونه قرص پ میخورم آخه

باورت کنم که ریشه کردی تو دلم، دونه آرزوهام......؟؟؟😍😍😍
عزیزم ما کلکسیونر بودیم اما علت اصلی میکرو اسپرم ضعیف با تحرک خیلی پایین و مورفولوژی یه درصد نرمال ب ...

خدا شکر که ختم به خیر شد😉

باورت کنم که ریشه کردی تو دلم، دونه آرزوهام......؟؟؟😍😍😍