2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047211 بازدید | 684581 پست
دقیقا همینی که آنا جون گفتن ، این قرص جدید من با قبلی ترکیباتش فرق داشت ولی باعث جلوگیری از باداری م ...

خب لیلا جون اینی که آنا جون میگه بعضیا فقط استروژن دارن و بعضیا هم پروژسترون هم استروژن، برای سیکل میکرو فرق نداره کدوم باشه؟؟؟

دقیقا همینی که آنا جون گفتن ، این قرص جدید من با قبلی ترکیباتش فرق داشت ولی باعث جلوگیری از باداری م ...

بعد ی سوال دیگه

قرصای پیشگیری ماه اولی که خورده میشن هنوز اثر ضدبارداری ندارن

حالا اگه توی این ماه آدم باردار بشه چی؟؟؟ خوردنش برای جنین ضرر نداره؟؟؟

راستی به من گفتن روز ۱۹ سیکلم مجدد برم برای سونو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه 

مامان سبحان جون ان شالله بهترین ها در انتظارت باشه عزیزم .....مثبت فکر کن 

مینو جان مبارکه عزیزم ...التماس دعا 

مامانی 

خیلی متاسفم عزیزم ...همچین مواقعی آدم نمیدونه چی بگه ...هیچکی از حکمت خدا سر در نیورده !

خب لیلا جون اینی که آنا جون میگه بعضیا فقط استروژن دارن و بعضیا هم پروژسترون هم استروژن، برای سیکل م ...

نه عزیزم فرقی نداره، شما نباید پریود بشی، تازه اینی که برات خریده همون ال دی ، چیز دیگهای نیست یه دقه وایسا تا الان میام برات میگم، منم قرص قبلیم با این جدید ترکیباتش فرق داشت ولی نباید تا یه تاریخی پریود میشدم که همینم شديد. 

نه عزیزم فرقی نداره، شما نباید پریود بشی، تازه اینی که برات خریده همون ال دی ، چیز دیگهای نیست یه دق ...

پریود رو که با همه ی انواع قرصای جلوگیری نمیشیم

من فکر میکردم علت اینکه ال دی میدن چیز دیگه ای هست. مثلا برای اینکه اگه کیست داریم لز بین بره

فکر نمیکردم فقط برای جلوگیری از پری شدنه

راز جون دیگه رفتم آمار قرصتو درآوردم، هر دوتاش یکیه ، به رنگ دارو نیست ممکنه هر از گاهی رنگ جلد دارو عوض بشه یا مال یه شرکت دارویی دیگه باشه هر دو قرص ال دی هستند با نام تجاری ovustop که معنیش میشه توقف تخمک ، ترکیبتشونم استروژن پروژسترون ، خیالت راحت بنداز بالا   

پریود رو که با همه ی انواع قرصای جلوگیری نمیشیم من فکر میکردم علت اینکه ال دی میدن چیز دیگه ای ه ...

وقتی یه سری هورمونا کنترل بشن فولیول هم رشد نمیکنه در نتیجه تبدیل به کیست هم نمیشه، 

سلام دوستان عزيزم به اونايي كه ازمايششون مثبت شده و قلب جنين هاشون رو ديدين خيلي خيلي تبريك ميگم من ...

دوقلو جان خيلي ناراحت شدم اينهمه سختي و امپول آخرش چيزي نشه خيلي دردناكه واقعا متاسف شدم اگر همون روز اول منفي بشه خيلي بهتر تا مثبت بشه بعد قلب تشكيل نشه از خدا واست صبر ارزو ميكنم و ايشالله سيكل بعد مامان بشي 🙏🏻

بعد ی سوال دیگه قرصای پیشگیری ماه اولی که خورده میشن هنوز اثر ضدبارداری ندارن حالا اگه توی این ماه ...

راز جون حدس میزنم معمولا همین ال دی که هر دو ترکیب رو داره تجویز میشه ولی مثلا ویزان که برا جلوگیری از آندومتریوز بود فقط پایه پروژسترون رو داشت........

برا همین تو دوره مصرف ویزان ضخامت آندومتر من پایین اومده بود......

پس فکر کنم قرص درستی داشتی چون به نظرم بایدپایه استروژن هم داشته باشه واست........

حالا باز شک داری زنگ بزن اسمشو بگو اگه اشتباه باشه بهت میگن ولی به نظرم درسته!!!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خب لیلا جون اینی که آنا جون میگه بعضیا فقط استروژن دارن و بعضیا هم پروژسترون هم استروژن، برای سیکل م ...

عزیزم تا جایی که من میزونم بعضیا پروژسترون خالی دارن نه استروژن......

بعضیام پروژسترون و استروژن......

به نظرم قرصت درسته اما میخوایی خیالت راحت بشه زنگ بزن بپرس قرصتو عوض نکن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بعد ی سوال دیگه قرصای پیشگیری ماه اولی که خورده میشن هنوز اثر ضدبارداری ندارن حالا اگه توی این ماه ...

عزیزم ال دی ها رو نمیدونم ولی من در مورد ویران پرسیدم از دکترم که احتمال بارداری هست و آیا ضرر داره.......

گفت ببین شانس بارداری پایینه مثلا به من گفت چون ضخامتت پایینه (ویزان فقط بر پایه پروژسترونه) هم شانس لانه گزینی پایینه هم چون ضخامت پایینه ریسک سقط بالاتره) یعنی نگفت برا جنین ضرر داره......

پس فکر کنم شانس پایینه و نهایت ریسک سقط بازم بپرس از دکترت ببین باید جلوگیری به روش دیگه هم داشته باشی یا نه!!!!!!