2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
خوبي عزيزم ؟ خانمي من هم مثل شما غربالگري اولم سونوم كه خوب بود ولي آزمايشش ريسك سندروم داون رو متوس ...

انشاالله که خیره و نی نی نازت سالم سالمه. کلا گزینه آی وی اف توی محاسبات غربالگری ریسک رو خیلی جا به جا میکنه! به نظرم سونو خیلی اهمیت بالاتری داره .حالا خوبه شما به نظرم توکلت از من خیلی بیشتره و راحت تر میتونی به استرست غلبه کنی. 

در مورد طول سرویکس ، منم توی غربال اول ۳۷ بودم بعد توی 15 هفتگی ۳۲ بودم بعدش توی 18 هفتگی و سونوی آنومالی ۳۱ شدم. البته دکتر گفت یه بار دیگه تو بیست هفته چک میکنیم اگه زیر ۳۰ نبود دیگه مشکلی نیست ولی نمیدونم چرا استرس دارم میگم آخه چرا یهو این همه کم شده!!! امیدوارم کارم به سرکلاژ و این حرفا نکشه!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عصري سونو دادم ولي مردم و زنده شدم از ترس خداروشكر يك عدد بود قلب داشت فعلا امپول پروژست ...

خدایا شکرت.......

مینو ون بهت تبریک میگم و ایشالله بقیشو به راحتی سپری میکنی و صحیح و سالم دردونتو بغل میکنی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوبي عزيزم ؟ خانمي من هم مثل شما غربالگري اولم سونوم كه خوب بود ولي آزمايشش ريسك سندروم داون رو متوس ...

مامان سبحان عزيز  ايشالله كه خدا خودش كمك ميكنه مرتب به چيزاي مثبت فكر كن عزيزم بد به دل خودت نيار ايشالله كه بهترينها واست رقم بخوره دوستم 😘

انشاالله که خیره و نی نی نازت سالم سالمه. کلا گزینه آی وی اف توی محاسبات غربالگری ریسک رو خیلی جا به ...

عزيزم من هم نگران هستم ولي ديگه بخوام بشينم غصه بخورم هم فقط لذت اين روزها رو از دست دادم ، نگران طول سرويكست هم نباش دكتر من هم گفت ٣ هفته يك بار چك ميكنه اگر پايين ٣٠ نياد مشكلي نيست ، من البته رفتم تهران خونه مادر شوهرم تاسوعا و عاشورا اونجا هيچ كاري نكردم ولي همين مسير از تهران تا كرج خيلي اذيتم كرد و بعدش دل درد بدي گرفتم كه بعد اون طول سرويكسم كاهش پيدا كرده بود كه دكتر بهم گفت اصلا مسير طولاني نرم ديگه ، الان هم خيلي كم از خونه بيرون ميرم اينطوري خيالم راحت تره ، ان شا الله كه براي شما هم بارداريت تا آخر به سلامت طي ميشه . 😘😘😘

efsibi جون خوبی؟ چه خوب که میای از خودت خبر میدی    

مرسی عزیزم، اگه بهت بگم اینجا چقدر واسم مهم شده، من همیشه توی کتابای موفقیت و فیلم ها و همایشها دنبال آدمهای موفق و الگوهای برتر میگشتم، اما حالا قهرمانهای واقعی رو دارم میشناسم، من خودم ورزشکارم و در مسابقات زیادی شرکت کردم ولی مبارزه و موندن توی این میدون واقعا اراده آهنین میخواد و با اینکه در ظاهر ماها که توی این مسیریم آدمهای شکننده ای به نظر میرسیم ولی واقعا از خیلی از الگوهای موفقیت بالاتریم. هر روز میام اینجا تا به خودم یادآوری کنم که آدمهای فوق العاده تر و با اراده تر و صبورتری از من هستن که همچنان دارن به مبارزه ادامه میدن. 

و اینکه وقتی اینجا از استرس هام صحبت میکنم کلی انرژی مثبت جاگزین انرژی های منفیم میشه! و اینکه به قول یکی از خانوما ما هرچی داریم از دعای دوستان داریم! 

انشاالله، خدا هممونو در پناه خودش حفظ کنه    

آمین عزیزم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم، اگه بهت بگم اینجا چقدر واسم مهم شده، من همیشه توی کتابای موفقیت و فیلم ها و همایشها دنبا ...

عزیزم چه قدر توصیفت از اینجا و انرژیش زیبا بود.......

باورت میشه منم نمیتونم از اینجا دل بکنم.......

یه حس عجیبی دارم به اینجا و دوستان.......

نمیدونم چه جوری توصیفش کنم فقط میدونم نمیتونم از اینجا و دوستان دور باشم.......

شاید به قول تو انرژی +ش هست که نمیذاره عزش دور شم.......

امیدوارم یه روزی برسه که تک تک دوستای منتظرمون آرزوشون محقق شده باشه......

انتظار جون حق داری، عزیزم برای هممون این لحظه ها پیش میاد ولی ایشالله اینبار ختم به خیر میشه و نی نی ...

فدات لیلا جان انشالله سیکلت به خوبی تموم بشی آخرش یه نی نی سالم و تپل بیاد بغلت،واقعا نمیدونم چه کار کنم امروز به تمام معنا شکستم

مرمر جون خدارو شكرررر ان شاءالله كه خيره و ازين به بعد همه چي طبق روال خودش خوب و خوش پيش ميره و زود ...

پرپر جون

دوفاستون داده که بعد از برداشتن بالن و کشیدن بخیه دستورش رو بهم می گه.

بعدازعمل آنتی بیوتیک  و ژلوفن داده.

هزینه عمل 8/500 شد.

امیدوارم که بعد ازاین نتایج خوب بگیریم

ولی بیهوشی بیمارستان لاله خیلی بد بود موقع بهوش آمدن دچار تنگی نفس شده بودم،هم گلوم زخم شده ،موقع خوردن غذا خیلی اذیت می شم

سلام دوستان عزيزم به اونايي كه ازمايششون مثبت شده و قلب جنين هاشون رو ديدين خيلي خيلي تبريك ميگم

منم رفتم سونو و متاسفانه جنين رشدي نداشت و قلبش نميزد خيلي بهم ريختيم

اصلا از حكمت و كار خدا سر درنميارم اونم ماهايي كه بعد از چندين بار انتقال و پانكچر سخت به اين مرحله رسيديم

الان اينقدر خسته ام و ناراحت كه ارزو ميكنم كاش افريده نشدع بودم

باز بايد از اول شروع كنم شروع يه راه سخت و پر از استزس

ازتون ميخوام دعام كنيد وضعيت من خيلي متفاوت 😭😭🙏🏻