2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047243 بازدید | 684582 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگرانیم از اینه که دیگه جنین فریز ندارم و باید این پروسه دوباره برام تکرار شه

عزیزم من هر بار بدون ,ریز بودم و مجبور بودم راهو از اولش برم.......

به اینش فکر نکن.......

به این فکر کن به زودی مامان میشی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لیلا جان من سال ۹۴ لاپاراسکوپی شدم چسبندگی هام را برداشتندولی الان دوباره یه کیست تو تخمدان چپ دارم ...

ریرا جان، پس خداروشکر که چسبندگیها رو برداشتی و دکترت گفته نیاز نیست من فکر کردم کلا پیگیر نبودی، ببین در مورد کیستت اگر رژیم غذایی رعایت کنی و در کنارش درمان و کنترل دارویی داشته باشی کیستت کوچیک میشه، تو کانال آنا جون @microinjection برو ، برای اندومتریوز یه رژیم هست که خود کلینیک بهم دادن و گفتن در حد توانت رعایت کن بعد هم قرص ویزان بهم دادن که به نظر خودم اون کیستمو آب کرد چون شنیدم خیلیا از اندازه ٧ سانت به ٢ سانت رسیدن و داروهای دیگه هم هست کهکمک میکنه و در آخر کیفیت جنین خیلی خیلی مهمه، که بعد از تمام این کارا ٩٠ درصد راه کیفیت جنین هستش.ایشالله درست میشه عزیزم نگران نباشه امیدتو از دست نده بچه هامون منتظر ن ما بیاریمشون به دنیا .

عزیزم من دقیق یادم نیست ال دی من نوشته روش چی بود اما فکر کنم درست باید باشه حالا کسایی که حدیدا داشتن شاید راحتتر بتونن کمک کنن.......

بازم یه سرچی میکنم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببینین همینه؟؟؟ یا باید از اون جلد نقره ای ها بخورم؟؟؟ بچه ها هر کی میدونه راهنماییم کنه لطفا

راز جان فرقی نداره، شاید این عوارضش هم کمتر از اون معمولیا باشه، همه قرصهای جلوگیری مثل هم هستن، نگران نباش، روش نوشته قرص جلوگیری ال دی بخور مشکلی نیست.

راز جان........

عزیزم ظاهرا این هم پایه استروژنی داره هم پروژسترونی.........

من یادم نیست مال من چی بود.......

حالا لیلا یا بقیه دوستاتی که اخیرا ال دی داشتن میان و توضیح میدن.......

راز جان........ عزیزم ظاهرا این هم پایه استروژنی داره هم پروژسترونی......... من یادم نیست مال من چ ...

میگم خوبه برم یه ورق از این معمولیا بگیرم تا خیالم راحت بشه

تا الان سه تا شو خوردم 

دوستان اینو امروز فهمیدم.......

داشتم برا راز جون سرچ میکردم متوجه شدم.....

بعضی ال دی ها ترکیبات استروژنی پروژسترونی دارن بعضیا پروژسترونی فقط دارن......

کاربرد لستروژن و پروژسترون ال دیارو الان متوجه شدم.....

ترکیبات استروژنی کنتراسپتیو های خوراکی موجب مهار آزاد سازی هورمون محرک فولیکولی و در نتیجه توقف تخمک گذاری می شوند.

ترکیبات پروژستینی این داروها آزاد سازی هورمون جسم زرد را مهار ساخته و حتی در شرایطی که تکامل فولیکولی به طور کامل مهار نشده اند، مانع تخمکگذاری میشوند.

میگم خوبه برم یه ورق از این معمولیا بگیرم تا خیالم راحت بشه تا الان سه تا شو خوردم 

دیگه قرصتو عوض نکن، معمولا مراکز بارداری با توجه به اینکه یه مدت کوتاه باید قرص جلوگیری خورد زیاد همون ارزون ترینشو پیشنهاد میکنن در واقع در پیت ترین که عوارضش هم معمولا زیاده، تفاوت قرصهای جلوگیری توی ترکیباتشه، که باعث میشه عوارضشون بیشتر یاکمتر باشه، الان قرصتو تغییر نده همینو بخور چیزی نمیشه ، عملکرد تمام قرصهای جلوگیری یکسانه، الان تغییر بدی خوب نیست، به منم گفتن جلوگیری معمولی بخور قیمتش ٢ یورو ولی با دکتر خودم حرف زدم گفتم اون خیلی اذیتم کرد یه چیز دیگه بده یکی دیگه داد که سبکتر ولی قیمتش ١٤ یورو.

عزیزم من بعد لاپرا دو تا پریودی موقع پریودی درد داشتم اما نه مثل قبل در حد یه ژلوفن خوب میشد و پریود ...

مرسی عزیییزم

کلا اینماه عجیبم از روز بیست دیگه درد ندارم ولی لک بینی زیادی دارم. انتقال قبل اینطور نبودم. باید برم پیش پادمهر فک کنم

دقیقا همینی که آنا جون گفتن ، این قرص جدید من با قبلی ترکیباتش فرق داشت ولی باعث جلوگیری از باداری میشن هر دو، الان قرصتو تغییر بدی بدنت به این عادت دادی بری چیز دیگه ترکیاتش فرق داشته باشه بدنتو بهم میریزه، نباید تا یه تاریخی پریود شی دیگه اینم همینکارو میکنه.