2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
سلام دوستاي گلم منم از امروز به جمعتون اضافه شدم ٤ ساله منتظرم مشكل بيشتر از شوهرمه انواع و اقسام دا ...

عزیزم به جمعمون خوش اومدی......

ایشالله به سلامتی به زودی زود جشن مامان شدنتو بگیریم.......

فقط اسمت کارو سخت کرد با شاینا جون قاطی نکنیم خوبه.......

پیغام میدی یه شاینای جدید هستمی بگو که قاطی پاتی نشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من الآن یکساعته دارم اشک میریزم آخه من دیگه چقدر بد شانسم !!!  ۶ ماهه زیر نظر دکترم . هر ماه ...

عزیزم اگه ویزیتت عصره خوب میری تو روز چهارم اما فکر نکنم انقدرام حساس باشه.......

به نظرم به دکترت بگو لااقل برا دو روز بهت دارو بده که لااقل تزریقتو ماه بعد از روز سوم با یه دوز متعارف شروع کنی بعد روز چهارم اگه اولین سونوت افتاد سونوت کنه لازم باشه دز داروتو زیادتر کنه.....

این یه پیشنهاده ببین نظر دکترت چیه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند شده بود مگه درجه اش؟؟؟ به منم نصفی داد فقط ۵ روز در هفته گفت بخور بعد از یکماه نرمال شد 2/2

Tsh وقتی کم کار بود رنج نرمال آزمایشگاه تا۴.۲ بود ولی من ۴.۴شد،الان که پرکارشده t4 شده ۱۷.۳ رنج نرمال تا ۱۳ هست

عزیزم به جمعمون خوش اومدی...... ایشالله به سلامتی به زودی زود جشن مامان شدنتو بگیریم....... فقط اس ...

مرسي عزيزم. مگه يه شايناي ديگه هم هست توي تاپيك؟ 

@raazi_naaraazi يه پيج مفيد براي همه
عزیزم نه قطعش نکن باید کمش کنی نه اینکه قطعش کنی...... برا منم یه دوره تو بارداریم خیلی گر کار شد ل ...

ممنون آنا جون،نمیدونم این تیرویید از کجا اومد دارم به روزای شروع سیکل نزدیک میشم هر چی مریضی میاد سراغم

ممنون آنا جون،نمیدونم این تیرویید از کجا اومد دارم به روزای شروع سیکل نزدیک میشم هر چی مریضی میاد سر ...

عزیزم نگران این اتفاق اوایل بارداری بود که شکر خدا حل شد......

مرسي عزيزم. مگه يه شايناي ديگه هم هست توي تاپيك؟ 

بله عزیزم شاینای قدیمیمونم به زودی انتقال فریزشو انجام میده......

بچه ها اينجا كسي كپسول اووبوست كه براي تقويت تخمك هستش خورده؟

بله عزیزم جدیدا خیلی از دوستانی که تو سیکل بودن داشتن.....

سوالتو بپرس دوستان بیان و اطلاعات داشته باشن جواب میدن......

سلام ب همگی، لیلا جون نبینم دم از استرس و اضطراب بزنی ،حالا ک برای مامان شدنت شمارش معکوس شروع شده و ب زودی این حس شیرینو تجربه‌میکنی باید سراسر شادی و امید باشی ،م ک داریم لحظه شماری میکنیم برا مامان شدنت جشن بگیریمو قر بدیم💃💃
اللهم صلی علی محمد وآل محمد
عزیزم اگه ویزیتت عصره خوب میری تو روز چهارم اما فکر نکنم انقدرام حساس باشه....... به نظرم به دکترت ...

ممنون آنا جون نه تایم صبح هست روزهای زوج .واقعا دیگه خسته شدم .

من فکر میکردم وقتی شوهرم عمل کرد و اسپرم براش فریز کردن منم ماه بعد بهم دارو میده ولی هر ماه یه چیز جدید میگه عکس رنگیم خوب بود تیرووید کم کارداشتم  آزمایشام خوب هیسترو تشخیصی هم انجام دادم خوب بود همه ی اینا رو دوماه پیش تکمیل کرد...به نظرتون از امروز عصر تا شنبه صبح همون سه روز حساب میکنه ؟؟؟

اینم بگم که منم امروز پری شدم و ب امید خدا از روز سوم استرادیولمو شروع میکنم،از لحاض روحی هم دست کمی از خودت ندارم افسردگیو ناامیدی اومده سراغم ولی تمام تلاشمو میکنم ک این احساسات بد ازم دور شن البته میدونم که پری و تغییرات هورمونی تو ایجاد این حالات روحی خیلی موثره و یکی دو روز دیگه حالم بهتر میشه،مطمئنم برا تو هم همینطوره و این حالاتت زودگذره

من دو ساعت پش پری شدم روز سوم باید استرادیولمو شروع کنم برا انتقال، روزی سه عدد،من برا ۲۳مهر نوبت داشتم ک امروز زنگ زدم مطب ماما گفت ک ۳۰مهر بیا، به نظرتون دیر نیست ۳۰مهر میشه ۱۲سیکلم،تازه من لنفوتراپی و سرم هم دارم، دوستانی که جنین فریز انتقال دادین چه روزایی قبل انتقال برا سونو رفتین،مامان سبحان جون شما ک تجربشو داشتی میتونی راهنماییم کنی؟

ليلا جون اي بابا ☹️ حالت پانيك واقعا اذيت ميكنه، سعي كن حلش كني واسه خودت، ببين چي بهترت ميكنه ...

پرپر جونم، دوست مهربونم، اول از همه خیلی ممنونم که برام سوال کردی ، امروز صبح کامل پریود شدم، و از جمعه شب اولین تزریق رو انجام میدم، 

با خوندن پیامِ تو و بقیه بچه ها اشکم دراومد و گفتم خدایا مرسی که من این دوستای خوبمو دارم،واقعا شماها عزیزای دلم هستین، تازه پیامت کلی هم منو خندوند اون قسمتش که گفتی تا نن جون نشم  ، فدات بشم، سعیمو دارم میکنم ، باید هممون مامان بشیم به خواست خدا، آمین.

عاشقتم واقعا