2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام عزیزم. به جمعمون خوش اومدی...... عزیزم والا من کراس مچ رو انجام ندادم اما نقص ایمنی داشتم و یه ...

عزیزم ممنونم که جواب دادی،شوهرم آز dfi داده،ولی کاریوتایپ ندادیم،که دکتر گفتن اگر مشکلی باشه با سرم حل میشه،شوهرم dfi ،۲۶ بود توصارم ولی جایی دیگه ۱۴ بود که دکتر گفت چون متوسطه اشکال نداره،حالا ایندفعه ببینیم خدا چی میخواد،شما فقط یکبار سرم تزریق کردید تا آخر بارداری ؟چونمن حساسیت دارم بعضی ددکترها میگن که لنفو برام خطرناکه،انشاا که منم با همین سرم نتیجه بگیرم،آزمایش کاریوتایپ ولی کاش انجام میدادم بهتر بود

قربونت برم پر پر جون....همه حرفات درسته... چرا حسشو دارم ولی نمیاد ....من یک بسته کامل خوردم و از بس ...

ليلا جون پرسيدم واست بچه ها گفتن تا ١٠ روزم طول بكشه طبيعيه، معمولا حواليه ١ هفته بعد اكثراً پريود ميشن، هوووررراااا هفته بعد تزريقات شروع ميشه جنيناي خوشگل موشگل ميساززززي، با روحيه برو ١٠ ٢٠ تا تپلشو درست كناااا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها,من خیلی حالم بد, روحیه ام خوبه ولی دچار اضطراب شدیدی شدم...حالت پنیک پیدا کردم...با دکتر ...

ليلا جون اي بابا ☹️ حالت پانيك واقعا اذيت ميكنه، سعي كن حلش كني واسه خودت، ببين چي بهترت ميكنه همون كارو كن، اين همه سختي كشيدي بيشتر راهو اومدي الان كه وقت هيجانِ خوبه و بعدشم شادي موفقيت، الان بايد خوب باشي، آخه حيف نيست اون همه درمان و برو بيا الان كه بايد قسمت اصلي رو انجام بدي عقب بكشي ؟؟؟ ما پشتتيم عشقم تا نن جون نشس اين بار بيخيالت نميشيم ، زود خوب شو، ما سختترين چيزارو گذرونديم الان يادت باشه وقت چيزاي خوب رسيده

عزیزم ممنونم که جواب دادی،شوهرم آز dfi داده،ولی کاریوتایپ ندادیم،که دکتر گفتن اگر مشکلی باشه با سرم ...

عزیزم کاریوتایپ چه ربطی به سرم داره......

به سلامت جنین ربط داره......

و اما در مورد سرم......

من ۷ بار تزریق سرم داشتم.......

بار اول دو سه روز قبل انتقال بود......

بعدش هر ۴ هفته یه بار تا ماه ۶ بارداری تجدید شد.....

اگ جنین فریری داری کاریوتایپ معنی نداره اما اگه فرش باشه کاریوتایپ میتونه تو تصمیم گیری کمک کنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ممنونم که جواب دادی،شوهرم آز dfi داده،ولی کاریوتایپ ندادیم،که دکتر گفتن اگر مشکلی باشه با سرم ...

دی اف آی هم خوبه نگران نباش ما با دی اف آی ۳۲ جواب گرفتیم یعنی حتی مرز بحرانیم رد کرده بود......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ليلا جون اي بابا ☹️ حالت پانيك واقعا اذيت ميكنه، سعي كن حلش كني واسه خودت، ببين چي بهترت ميكنه ...

لیلا جون یه چیزی بگم؟

عزیزم من یکی از دلایل مامان شدنمو دعای دوستان میدونم.......

یعنی درسته خیلی کارا انجام شد اما فکر کنم دیگه خدا نتونست این همه دعا رو بی پاسخ بذاره.......

پس شک نکن دعای دوستات پشتته و به خاطر کمکی که کردی و راهنمایی و همراهیات این دفعه مامانی.......

پس دلت رو قرص کن و با انرژی برو جلوووووووو....

سلام بچه ها,من خیلی حالم بد, روحیه ام خوبه ولی دچار اضطراب شدیدی شدم...حالت پنیک پیدا کردم...با دکتر ...

سلام عزیزم خدا نکنه که دچارتشویش بشی اونم قبل از یکی از بهترین اتفاقهای زندگیت...

لیلا جون کاملا طبیعیه عزیزم بخاطره تغییرات هورمونیه به محضی که پریود شی اراوم میشی.یه مدته سیکلت دستکاری شده حق داره طفلی بدنت هنگ کرده...

به هیچوجه فکر نکن به کارهایی که باید انجام بدی خیلی سخته اما شدنیه..فقط هر روز صبح برنامتو ست کن و بگو باید اینکارا رو انجام بدم همین اصلا فک نکن که چرا داری این راهو میری.. باور میکنی واسه من شده شکله یه بازی..همش میگم این سری برم دکتر میتونم وخامت اوضاع رو منتقل کنم بهشون یا اینکه فک میکنن واسم فرقی نداره بعد 4 بار منفی 3 بار جراحیه سنگین..مدام به شرایط من فک کن روحیه میگری😁😁😂

سعی کن تو ذهنت به چند قسمت تقسیم کنی کاراتو فعلا که فقط پانکچره و با داروهای خوبی که استفاده کردی قطعا کلی جنین خوب خواهی داشت البته که به تعداد نیست خودت بهتر میدونی..امیدوارم بهترین بهترینها واست پیش بیاد و اینروزها فقط بشه تمرین صبوری واست 

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

آتریسای عزیزم فدای دل منتظرت بشم.........

الان داشتم امضاتو میخوندمممممم.....

خدایا به عظمتت قسمت میدم دلای منتظر دوستامو شاد کن.......

واست میدونم کاری نداره پس مصلحتت رو با تحقق آرزوشون یکی کن.....

لیلا جون عزیزم یه پیغام برات میذارم ممنون میشم چکش کنی....

سلام دوستاي گلم منم از امروز به جمعتون اضافه شدم ٤ ساله منتظرم مشكل بيشتر از شوهرمه انواع و اقسام داروهاي گياهي و شيميايي رو اين چند سال امتحان كرديم ٢ بارم اي يو آي كردم ولي همش منفيي. الانم به اميد خدا تصميم گرفتين ivf كنيم دكترم دكتر نصر هستش امروز داروهاشو گرفتيم از فردا آمپولا رو شروع ميكنم.توروخدا برام دعا كنيد سنمون خيلي بالا رفته از سوال و جواباي اطرافيانم واقعا خسته شديم. هر نظر و تجربه و توصيه اي دارين ممنون ميشم راهنماييم كنين

@raazi_naaraazi يه پيج مفيد براي همه

من الآن یکساعته دارم اشک میریزم آخه من دیگه چقدر بد شانسم !!! 

۶ ماهه زیر نظر دکترم .

هر ماه چهارشنبه ها عصر پریود میشم تا شنبه که مطب باز بشه میگه روز چهارمته نمیتونم بهت دارو بدم   

دوماه قبل گفت کیست داری ال دی بهم داد برای ماه بعدش هم دوفاستون داد گفت شدی روز اول تا سوم بیا ...

آخه نمیشه یعنی حالا یه چند ساعت دیر تر  چه اشکالی داره مگه حالا اگه بخوام هر ۲۴ ساعت از پریود بگذره حساب کنم تا شنبه صبح که سه روز نمیشه هم 

میشه اگه رفتم الکی بگم پنجشنبه پریود شدم؟؟؟؟؟

یا لااقل بر اساس پرونده ام و سونو دارو برای ماه بعد بنویسه برام که اگه بازهم خورد به تعطیلی آمپولا رو شروع کنم 

سلام دوستای گلم،سوال داشتم

یه ماه پیش آزمایش تیرویید دادم کم کار بود دکتر واسم لوتیروکسین روزی نصف قرص داد،دیروز جواب آزمایش جدیدمو گرفتم که اینبار پرکار شده تا چند روز دیگه هم به دکترم دسترسی ندارم به نظرتون قرصمو قطع کنم؟؟؟؟؟

سلام دوستای گلم،سوال داشتم یه ماه پیش آزمایش تیرویید دادم کم کار بود دکتر واسم لوتیروکسین روزی نصف ...

چند شده بود مگه درجه اش؟؟؟

به منم نصفی داد فقط ۵ روز در هفته گفت بخور بعد از یکماه نرمال شد 2/2

سلام دوستای گلم،سوال داشتم یه ماه پیش آزمایش تیرویید دادم کم کار بود دکتر واسم لوتیروکسین روزی نصف ...

عزیزم نه قطعش نکن باید کمش کنی نه اینکه قطعش کنی......

برا منم یه دوره تو بارداریم خیلی گر کار شد لووتیروکسینمو که قبلا نصف بود کرد روزی یکی بعد که اف اس هاشم خیلی پایبن اومد دوباره کمش کرد به مرور ایده آل شد.....

نگران نباش خل میشه.....

من الآن یکساعته دارم اشک میریزم آخه من دیگه چقدر بد شانسم !!!  ۶ ماهه زیر نظر دکترم . هر ماه ...

دكتر من گفت ميتوني داروها رو بگيري بزاري تو يخچال ماه بعد استفاده كني

@raazi_naaraazi يه پيج مفيد براي همه