2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684504 پست
سلام خوبي بچه ها من ديروز دوباره رفتم دكتر گفت اگه ميخواي شانس انتقال ايندفعه رو ببريم بالا بيا هيست ...

دکتر منم گفت که بهتره هیسترو بشم.

آمپول ام آر جی چی هست و برای چه منظوری تجویز میشه؟

دکتر منم گفت که بهتره هیسترو بشم. آمپول ام آر جی چی هست و برای چه منظوری تجویز میشه؟

نميدونم بخدا شايدم من اسمشو دقيق نفهميدم گفت تو رگي هست شما انجام دادي تاثير داشت

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نميدونم بخدا شايدم من اسمشو دقيق نفهميدم گفت تو رگي هست شما انجام دادي تاثير داشت

من ماه آینده قراره هیسترو بشم عزیزم.

ولی چون خرداد ماه انتقالم منفی شد دکتر گفت بهتره هیسترو بشی

من ماه آینده قراره هیسترو بشم عزیزم. ولی چون خرداد ماه انتقالم منفی شد دکتر گفت بهتره هیسترو بشی

شما مشكلتون چي بود عزيزم

سلام خوبي بچه ها من ديروز دوباره رفتم دكتر گفت اگه ميخواي شانس انتقال ايندفعه رو ببريم بالا بيا هيست ...

عزیزم هیسترو که خوبه حتما انجام بده تازه بعد هیسترو دقیق مشخص میشه رحمت سالمه یا نه.......

ماها خیلیامون عکس رنگیمون نرمال بود ولی بعد هیسترو دقیق معلوم میشه چی به چیه......

بابت پی آی رپی هم ببین نظر دکترت چیه......

اون آمپولم که گفتی من نمیدونم چیه البته اگه درست نوشته باشی.......

معمولا هاش سی جی و جی سی اس اف دوستان داشتن اگه یکی از این دو تاست که میتونه تو + شدن تاثیر بذاره اما غیر اینا باشه نمیدونم چیه...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

این کانال تجربیات دوستانی از رنگ خودتان هست، کسانی که دردتان را با تمام وجود درک میکنند، لطفا برای پیوستن دوستانتان به کانال از لینک زیر استفاده کنید، تا در کنار همدیگه راحتتر بتونیم مشکلمون رو حل کنیم:

telegram.me/microinjection

@microinjection

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

فقط خدا بايد بخواد،تمام دكترا وسيله هستن.من كسايي ديدم بعد از كانسر كه دكترا ازشون قطع اميد كرده بودن باردار شدن.هم مادر شدن هم بيماريشون خوب شد.فقط خدااااااااااا

👶🏻خدايا ميدونم ارحم راحميني👶🏻
عزيزم من خودم مشكل چسبندگي داشتم اقصي جراحيم كرد ،همسرمم مورفولوژيش ضعيفه.

عزیزم ممنون

برا همسرت هم دارویی چیزی تجویز کرد خود دکتر اقصی 

یا فرستادش پیش اورولوژیست؟

خدایا خسته ی خستم،"،پناهم ده.
عزیزم هیسترو که خوبه حتما انجام بده تازه بعد هیسترو دقیق مشخص میشه رحمت سالمه یا نه....... ماها خیل ...

هيسترو توي مثبت شدن انتقال تاثير داره گفت برات خراش هم ميندازم يعني چي؟

اون امپولا تو رگي هست؟

روز چندم پريود معمولا هيسترو انجام ميدن

عزیزم مورفولوژی شکل اسپرمه تو این آز........ کلا مورفولوژی تو هر تستی به معنی شکل هست.... عزیزم فق ...

اره عزیزم تو ازمایشگاه انجام داده

مرسی از توضیحاتت

خدایا خسته ی خستم،"،پناهم ده.
نه عزيزم نزاشتم گفتم يهويي برم آز امشب جوابش اماده ميشه 

مامانی جون کجایی بیا  و با خبرای خوب شادمون کن عزیزم

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘