2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست

دوستای گلم امروز یه خبر خوب شنیدم خواستم باشما سهیم بشم........

امروز بعد سالها انظار یکی از دوستامون خبر تولد دردونشو داد........

این روز زیبا رو برا تک تکتون آرزو میکنم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها من رو هم تو جمع خودتون بپذیرین دیروز اولین iui من منفی شد😔 دیگه میخوام‌ میکرو کنم م ...

عزیز دلم خوش اومدی.......

ایشالله به زودی جشن مادر شدنتو بگیریم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم كلا نشاسته يك مقدار يبوست آور هست فرقي نميكنه توي آب باشه يا نه من فقط ٣ روز اول خوردم .

منظورم توی شیر بود

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
ممنون بچه ها واقعا نگرانم که میخوام میکرو کنم😔

عزیزم همه اینایی که اینجان مشکلات مشابهش دارن......

اما آمار مامانامونم کم نیست پس امید داشته باش ایشالله به زودی میری تو لیست مامانا......

ببخش نانا جون اینقد سوال میپر سم اخه از شهرستان‌میخام‌بیام هیچ اطلاعی ندارم میخام ببینم در هر صورت ...

خواهش ميكنم عزيزم در حال حاضر خودشون هستن اگر هم نباشن دكتر انصاري اي وي اف ها رو انجام ميدن كه كم از دكتر اقصي ندارن

سلام خوبي بچه ها من ديروز دوباره رفتم دكتر گفت اگه ميخواي شانس انتقال ايندفعه رو ببريم بالا بيا هيسترو برات انجام بدم و اينكه بعد از پي ار پي كن بعدم امپول ام ار جي تو رگت بعد انتقال ؟؟؟به نظرتون اينا انجام بدم يا برم دوباره مثل قبل انتقال بدم ؟يه دكتر ديگه ميگه لازم نيست خيلي از مريضا كه مثبت ميشن اينكارو نكردن شما رحمت سالمه؟؟به نظرتون چيكار كنم دارم ديوونه ميشم

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕