2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
هيسترو توي مثبت شدن انتقال تاثير داره گفت برات خراش هم ميندازم يعني چي؟ اون امپولا تو رگي هست؟ روز ...

عزیزم خراش با هیسترو خوبه شانس + شدنو بالا میبره.......

اون طور که من فهمیدم اگه اشتباه نکنم وقتی خراش میدن مثل این میمونه یه زخمی رو دیواره میندازن فکر کنم شانس لانه گزینی تو منطقه زخم بالاست......

برا همین معمولا خراش رو تو بهترین موقعیت رحم میدن.......

البته میگم اگه برداشتم درست باشه......

عزیزم هر آمپولی به چند روش تزریق میشه شاید یه روشش هم تو رگی باشه......

مثلا من هاش سی جی عضلانی و داخل رحمی رو شنیدم شاید تو رگی هم داشته باشه......

یا مثلا جی سی اس اف داخل رحمی و زیر جلدی......

پس نمیشه با نوع تزریق گفت آمپولی که در موردش میگی چیه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هيسترو توي مثبت شدن انتقال تاثير داره گفت برات خراش هم ميندازم يعني چي؟ اون امپولا تو رگي هست؟ روز ...

هیسترو معمولا نیمه اول سیکل بعد پاک شدن انجام میشه اما فکر کنم نیمه دومم بعضا انجام شده......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره عزیزم تو ازمایشگاه انجام داده مرسی از توضیحاتت

عزیزم میدونم تو آزمایشگاه بوده آزمایشگاه معمولی بوده یا آزمایشگاه مخصوص مراکز ناباروری بوده؟

اگه آزمایشگاه مرکز ناباروری نبوده حتما تکرار کنه نتیجش اعتبار نداره!!!!!!

جوری نشه مثل ما دو سال دنبال نخود سیاه باشین و فکر کنین همسرت مشکلی نداره و تازه بعد مدت طولانی معلوم بشه که مشکل اصلی از اسپرم بوده!!!!!

عزیزم میدونم تو آزمایشگاه بوده آزمایشگاه معمولی بوده یا آزمایشگاه مخصوص مراکز ناباروری بوده؟ اگه آز ...

ارع عزیزم ازمایشگاه معمولی بوده

تو مراکز ناباروری نبوده

انا جون من تعداد اسپرم همسرم خیلی کمه 

دفعه قبل داده بود ۱۰ میلیون 

یکماه پیش داده ۱۷ میلیون

فک نکنم با این مقدار بشه طبیعی باردار شد

حالا انشالله یکماه دیگه نوبت دکتر تهران دارم 

میریم همونجا میده

خدایا خسته ی خستم،"،پناهم ده.
من کم کاری تیروئید دارم که بهم قرص دادن، ولی سویا شیر هم گفتن بخور چون مشکوک به هایپر بودم، یعنی سوی ...

عزیزم اگر مشکل انعقادی داری و داروهایی مثل هپارین و اسپرین داری اناناس و شیر سویا نخور چون با اونا تداخل داره....من برا  انتقالم از هر دوش گرفتم بخورم ولی یه سرچ کردم متوجه شدم برام مضره...

به قول انای عزیز هیچ وقت رژیم غذاییتون رو با بقیه جور نکنید چون مشکلات و دارو ها متفاوته....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

افرادی كه داروهایی از جمله آسپرین، ضد انعقادها (مانند وارفارین و هپارین)، ضدچسبندگی پلاكت‌ها (مانند پلاویكس) و ضد التهاب‌های غیراستروئیدی (مانند بروفن، ادویل و ناپروكسن) استفاده می‌كنند، باید در مصرف فرآورده‌های بروملیندار احتیاط كنند.

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
ارع عزیزم ازمایشگاه معمولی بوده تو مراکز ناباروری نبوده انا جون من تعداد اسپرم همسرم خیلی کمه  ...

عزیزم تعداد انقدرا مطرح نیست خصوصا که بالای ده میلیونه.....

پس عزیزم حتما تکرار کنه چون اصلا نمیشه روش حساب کنه......

عزیزم فقط یه چیزی تو این مدت بگو این نکات رو رعایت کنه.......

سونو و جکوزی و حموم داغ ممنوع......

میوه و سالاد و سبزی خوردن خوب بخوره......

شلوار لی و تنگ نپوشه......

خودشو با آب سرد بشوره......

کمپرس یخ رو ب ی ض ه ها هر شب یه رفع قبل خواب خوبه واسش فقط کیسه یخ رو مستقیم نذاره یا رو لباس زیر بذاره یا تو پارچه بپیچه مستقیم بذاره......

عزیزم آبم زیاد بخوره.......

فست فود و سرخ کردنی و کنسروی حتی الامکان حذف......

اینارو رعایت کنه ایشاللع برا آز رفت بهترین حالت جوابشو ببینه و بر اساسش بهترین تصمیمو بگیرین.....

عزیزم تعداد انقدرا مطرح نیست خصوصا که بالای ده میلیونه..... پس عزیزم حتما تکرار کنه چون اصلا نمیشه ...

قربونت عزیزم 

حتما این نکاتی که گفتی میگمش رعایت کنه 

اره انشالله دوباره باید تکرار کنه 

خدایا خسته ی خستم،"،پناهم ده.

سلام بچه ها ار سوگول جون و مامانی جون خبر ندارید؟ جواب آزشون چی شد؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

سلام ب همگی، امیدوارم حالتون خوب باشه

طبق معمول همیشه من بازم سوال دارم ممنون میشم ک از اطلاعاتتون در اختیارم بزارین

من تو سیکل انتقالم و فک کنم ب قول انا جون سیکلم لانگه، ۲۱سیکلم امپول دکاپپتیل داشتم و از ۱۶تا ۲۵سیکلم دوفاستون خوردم،تخمک گذاریم خیلی دیر اتفاق افتاد ۲۲،۲۳سیکل کیت تخمک گذاریم مثبت شد حالا سوالم اینه؛با توجه به اینکه من همیشه ۱۳،۱۴روز بعد تخمک گذاری پری میشم اینبارم باید همون مدت بگذره ک پری شم یا اینکه خوردن دوفاستون باعث میشه زودتر پری شم امروز ۵ روز که دوفاستونمو قطع کردم،قرار بود پری شدم استرادیولمو شروع کنم و ۲۳ مهر مطب باشم اگه باید همون ۱۳،۱۴روز از تخمکگذاریم بگذره باید نوبت دکترو تغییر بدم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
تحرک اسپرم هم کمی از حد نرمال کمتر است
حداقل تحرک اسپرم 50درصد هست

سلام

جواب از شوهرم رو واسه یه دکتر ایمیل کرده بودم این جوابش بود

با این تحرک میکرو فایده داره؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
سلام ب همگی، امیدوارم حالتون خوب باشه طبق معمول همیشه من بازم سوال دارم ممنون میشم ک از اطلاعاتتون ...

عزیزم راستشو بخوایی من یه بار ترشحات تخمکگذاریم دیر اتفاق افتاد همون ترشحلت تخم مرغی......

به حساب اینکه دو هفته بعدش پریود میشم یهویی سوپریز شدم و طبق همون ۲۸ روز پریود شدم......

البته من دوره بدون دارو بود واسم حالا نمیدونم تو تشخیص زمان تخمکگذاریم اشتباه کردم یا واقعا فاصله تخمکگذاری و پریودم کمتر شده بود!!!!!!

حالا باز دوستات تجربه ای داشته باشن در اختیارت میذارن.....

تحرک اسپرم هم کمی از حد نرمال کمتر است حداقل تحرک اسپرم 50درصد هست سلام جواب از شوهرم رو واسه یه ...

عزیز دلم تحرک پنجاه برا بارداری طبیعیم میتونه قابل قبول باشه چه برسه میکرو.......

برا میکرو که تحرک ملاک نیست.......

تحرک همسر من صفر بود به زور به پنج رسید که شکر خدا میکرومون جواب داد.......

عزیزم تحرک تو آی یو آی و آی وی اف ملاکه نه میکرو......